Iskreno se nadam da nisam u pravu, i da će utakmica proteći u fer i korektonoj atmosferi (koliko je to moguće) i naravno očekujem pobjedu Želje.

Niko ne podcjenjuje Zeljeznicar.Veteran je napisao/la:Juče sam bio poslom u Tuzli, i nevjerovatno je kako su se kolektivno naložili na Želju. Jbt ko da je finale lige prvaka. Iskreno previše optimizma kod navijača Slobode. Prihvatam da su lideri trenutno, da nemaju poraza u ovoj sezoni u Tuzli, igraju dobro, imaju dobrog trenera, ekipu, ok sve, ali nie Željo za potcjenjivnaje. Nikad bio a posebno ovog proljeća. Dolazimo u Tuzlu da igramo kako Edis kaže i po bodove dolazimo. Bojim se samo belaja ako Željo odigra bolje i bude vodio ili pobjedio, jer ponavljam Tuzlaci nam niti 1% šansi ne daju, a znamo da baš nije tako. Takođe i policija je naložena maksimalno, posebno nakon tekme sa komšijama. A tražiće povod, to sam siguran.
Iskreno se nadam da nisam u pravu, i da će utakmica proteći u fer i korektonoj atmosferi (koliko je to moguće) i naravno očekujem pobjedu Želje.![]()
A onda zeljin stadion gledam vidim ponos svoj,zivot cu dati al tebe ne dam jer ti si zivot mojRodom s mejtaša je napisao/la:Odavno ništa gluplje nisam pročitao. Mi smo divovi su San Remo za ovu budalaštinu. Ima li iko u ovom gradu da vam napiše jednu normalnu pjesmu a prošlo već 70 godina?
Ima da vasVeteran je napisao/la:Juče sam bio poslom u Tuzli, i nevjerovatno je kako su se kolektivno naložili na Želju. Jbt ko da je finale lige prvaka. Iskreno previše optimizma kod navijača Slobode. Prihvatam da su lideri trenutno, da nemaju poraza u ovoj sezoni u Tuzli, igraju dobro, imaju dobrog trenera, ekipu, ok sve, ali nie Željo za potcjenjivnaje. Nikad bio a posebno ovog proljeća. Dolazimo u Tuzlu da igramo kako Edis kaže i po bodove dolazimo. Bojim se samo belaja ako Željo odigra bolje i bude vodio ili pobjedio, jer ponavljam Tuzlaci nam niti 1% šansi ne daju, a znamo da baš nije tako. Takođe i policija je naložena maksimalno, posebno nakon tekme sa komšijama. A tražiće povod, to sam siguran.
Iskreno se nadam da nisam u pravu, i da će utakmica proteći u fer i korektonoj atmosferi (koliko je to moguće) i naravno očekujem pobjedu Želje.![]()
Jadan ti onaj sto te takvog napravio nakaradnog.Ajzea je napisao/la:Sutra najveći i najtrofejniji fudbalski klub iz BiH protiv najneuspješnijeg, najnetrofejnijeg, najjadnijeg sportskog kolektiva. Biće zanimljivo..
Ne kontaš ti to. To je viša matematika za tebe. Da imaš nešto specijalno pameti ne bi pitar bio pored legendarnog Želje. To me je uvijek fasciniralo, kako može neko navijati za klub sa jednom od najcrnjih historija ikad.leškarenje je napisao/la:A onda zeljin stadion gledam vidim ponos svoj,zivot cu dati al tebe ne dam jer ti si zivot mojRodom s mejtaša je napisao/la:Odavno ništa gluplje nisam pročitao. Mi smo divovi su San Remo za ovu budalaštinu. Ima li iko u ovom gradu da vam napiše jednu normalnu pjesmu a prošlo već 70 godina?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vidi se da je Mladen pod opijatima snimao ovu pjesmu![]()
![]()
ili
sampionska pruga krece![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nisam te nista pito...
https://www.youtube.com/watch?v=6XM-RdEK33s" onclick="window.open(this.href);return false;
Je li mu kakav novinar slučajno uletio u vozilo?leet je napisao/la:Ništa, bio k'o popišan oko svlačionica i otiš'o deset minuta nakon tekme u Audiju![]()
![]()
Druga tekma u Tuzli u posljednjih deset dana na kojoj sam bio i najveći dojam nakon obje je nevjerovatno loša organizacija. Prodali su viška ulaznica milion posto, ljudi su znači na onoj zapadnoj tribini sjedili i stAjali jedni na drugima. Gostujući navijači opet u najgorem mogućem sektoru (danas ušli oko 20. minute, a izašli oko 80), pogotovo što ih je teško sprovesti do tamo, a onda i izvući napolje.
Čujem i da se kolega Džanković žalio u prenosu