Kapiten je napisao/la:Izgleda novi neredi na ulicama Rusi v Englezi![]()
https://www.facebook.com/SPORTbible/vid ... 888740500/" target="_blank
lajv
Sad pjevali "trpaj te levate"

Kapiten je napisao/la:Izgleda novi neredi na ulicama Rusi v Englezi![]()
https://www.facebook.com/SPORTbible/vid ... 888740500/" target="_blank
lajv
Sad pjevali "trpaj te levate"
nisu losi fkt iznenadili su me na pocetkuAnarky je napisao/la:Mogla bi Rumunija uzeti ovo
sreca pa sam u zadnji trenutak prebacio kapetensku traku sa golmana na girouda na fantasydelinjo je napisao/la:nisu losi fkt iznenadili su me na pocetkuAnarky je napisao/la:Mogla bi Rumunija uzeti ovo
bjezi ja ne znam napraviti nikako cccPlavo - Bijeli je napisao/la:sreca pa sam u zadnji trenutak prebacio kapetensku traku sa golmana na girouda na fantasydelinjo je napisao/la:nisu losi fkt iznenadili su me na pocetkuAnarky je napisao/la:Mogla bi Rumunija uzeti ovo
Umjesto koga ?sofronije je napisao/la:Moje subjektivno misljenje je da Martial treba u prvu postavu
Ocito ja i ti imamo drugacije poglede na fudbaldelinjo je napisao/la:ma ovaj Giroud je smijesan ....kakvi sve klocevi zaradjuju od fudbala ccc
E tu je vec problem, zato sam napisao subjektivno misljenjeKapiten je napisao/la:Umjesto koga ?sofronije je napisao/la:Moje subjektivno misljenje je da Martial treba u prvu postavu
bruda ako je on tebi igrac onda ne znam ....brines me ....kako si uradio ispit ?AsharaK je napisao/la:Ocito ja i ti imamo drugacije poglede na fudbaldelinjo je napisao/la:ma ovaj Giroud je smijesan ....kakvi sve klocevi zaradjuju od fudbala ccc
Igrac i to kakav, prati kretanje. Igrac koji jednim potezom stvara gol sansu. Koci mu realizacija, al u igri glavom jedan od najjacih ja euru, pa eto.delinjo je napisao/la:bruda ako je on tebi igrac onda ne znam ....brines me ....kako si uradio ispit ?AsharaK je napisao/la:Ocito ja i ti imamo drugacije poglede na fudbaldelinjo je napisao/la:ma ovaj Giroud je smijesan ....kakvi sve klocevi zaradjuju od fudbala ccc
u opis pozicije napadaca spada da treba zabijati golove a ne graditi i kretati se ...djaba kretanje kad ne zna gol zabiti ...i Lazar se dobro kreceAsharaK je napisao/la:Igrac i to kakav, prati kretanje. Igrac koji jednim potezom stvara gol sansu. Koci mu realizacija, al u igri glavom jedan od najjacih ja euru, pa eto.delinjo je napisao/la:bruda ako je on tebi igrac onda ne znam ....brines me ....kako si uradio ispit ?AsharaK je napisao/la:
Ocito ja i ti imamo drugacije poglede na fudbal
Ispit dobro uradio :p
Pa po prikazanom veceras, Giroud ti je najbolji na terenu. Jel gledamo istu utakmicu?delinjo je napisao/la:u opis pozicije napadaca spada da treba zabijati golove a ne graditi i kretati se ...djaba kretanje kad ne zna gol zabiti ...i Lazar se dobro kreceAsharaK je napisao/la:Igrac i to kakav, prati kretanje. Igrac koji jednim potezom stvara gol sansu. Koci mu realizacija, al u igri glavom jedan od najjacih ja euru, pa eto.delinjo je napisao/la:
bruda ako je on tebi igrac onda ne znam ....brines me ....kako si uradio ispit ?
Ispit dobro uradio :p