Hvala Stormy, takodjer i AsharaK-u i ostalim momcima s foruma.storm_raider je napisao/la: ↑pon apr 27, 2020 2:44 pmBozidare, drago mi je da si se snasao. Zelim ti srecu!![]()
Pretpostavljam da su je ovaj put uredno evidentirali.
neroazzuro je napisao/la: ↑uto apr 28, 2020 12:00 amPretpostavljam da su je ovaj put uredno evidentirali.
Svaka čast brateNAVIJAČ je napisao/la: ↑uto apr 28, 2020 1:04 amStrogo protiv privatizacije.Bolje igrati drugu ligu i imati dusu, nego gledati nekog Turcina ili Vijetnamca koji te sroza i globalizuje za par titula i koje pretkolo. Navijaci prate klub i ideju, a ne rezultate.Nije mene u Zelji privuklo sto je on sampion.On u prosjeku svako 13 godina bude sampion kad se izracuna.Privukla me ideja i prica koja je drugacija od ostalih, koja ima dusu.Sta znace Dinamu one titule kad igraju pred 300 ljudi i 600 BBB koji se bore protiv gamadi. Liga sampiona je main stream i tada dolazi i kuka i motika, ali to se ne racuna.
Za privatizaciju su oni koji ne kontaju ideju Zeljeznicara, koja nije povezana materijalnim stvarima i nije nikad ni bila.
U Zenici je bila odlicna parola: Zeljovci, svi treba da znate, da navijaci prate klub, a ne rezultate!!!!!!
Nazalost, ne konta to puno ljudi. Fudbal dozivljavaju kroz Sport klubove, internet yutube, Embapee, Nejmare, Old traforde, Mamice,Terzice, engleske pozorisne atmosfere, karte od 100 funti, pederske kapitenske trake, pedere fudbalere, pedere navijace koji idu na ekskurzije a ne na navijacka gostovanja, instagram selfijanere, te privatnike sto za fudbalere daju 300 miliona, sto mijenjaju grbove i boje kluba, sto ne daju stajati na stadionu jer je to divlje itd itd mogu sad do sehura, ali necu. Naravno, ovo je samo moje misljenje. Takodjer i privatizacija je sirok pojam. Ja sam mislio na onu najrealniju, a to je dolazak nekog ZNJK investitora da se malo poigra football menagera kao sto je Tan bio i ovaj sad iz Celika. 51 : 49 je najbolji modul i na to sam ponosan.
NAVIJAČ je napisao/la: ↑uto apr 28, 2020 1:04 amStrogo protiv privatizacije.Bolje igrati drugu ligu i imati dusu, nego gledati nekog Turcina ili Vijetnamca koji te sroza i globalizuje za par titula i koje pretkolo. Navijaci prate klub i ideju, a ne rezultate.Nije mene u Zelji privuklo sto je on sampion.On u prosjeku svako 13 godina bude sampion kad se izracuna.Privukla me ideja i prica koja je drugacija od ostalih, koja ima dusu.Sta znace Dinamu one titule kad igraju pred 300 ljudi i 600 BBB koji se bore protiv gamadi. Liga sampiona je main stream i tada dolazi i kuka i motika, ali to se ne racuna.
Za privatizaciju su oni koji ne kontaju ideju Zeljeznicara, koja nije povezana materijalnim stvarima i nije nikad ni bila.
U Zenici je bila odlicna parola: Zeljovci, svi treba da znate, da navijaci prate klub, a ne rezultate!!!!!!
Nazalost, ne konta to puno ljudi. Fudbal dozivljavaju kroz Sport klubove, internet yutube, Embapee, Nejmare, Old traforde, Mamice,Terzice, engleske pozorisne atmosfere, karte od 100 funti, pederske kapitenske trake, pedere fudbalere, pedere navijace koji idu na ekskurzije a ne na navijacka gostovanja, instagram selfijanere, te privatnike sto za fudbalere daju 300 miliona, sto mijenjaju grbove i boje kluba, sto ne daju stajati na stadionu jer je to divlje itd itd mogu sad do sehura, ali necu. Naravno, ovo je samo moje misljenje. Takodjer i privatizacija je sirok pojam. Ja sam mislio na onu najrealniju, a to je dolazak nekog ZNJK investitora da se malo poigra football menagera kao sto je Tan bio i ovaj sad iz Celika. 51 : 49 je najbolji modul i na to sam ponosan.
Zadovoljava.