Ibro danas na kraju press rece da ce igrati igraci koji ne igraju nikako ili slabo dobiju priliku.
Ibro danas na kraju press rece da ce igrati igraci koji ne igraju nikako ili slabo dobiju priliku.
Mislim da je 2:0 zavrseno, sudija nicim izazvan produzio duge 2 minute, preduge1950 je napisao/la: ↑ned sep 29, 2019 11:29 pm2011, negdje oko dana drzavnosti. Nikad mi u zivotu hladnije nije bilo hahahahazeljeznicka21 je napisao/la: ↑ned sep 29, 2019 11:23 pmKad vec pricamo o hladnoci, nesto me podsjeti, godina u rasponu od 2009-2012 (da me yebes ne znam koja), pred kraj prve polusezone igrali sa Leotarom kuci, nikad se u zivotu nisam smrznuo kao tad, bilo nas nesto malo pravo, kop se raspao oko 60-te minute koliko nas je malo bilo i prestalo se navijati, nesto mi ta utakmica bas u sjecanju ostala.Qooler je napisao/la: ↑ned sep 29, 2019 11:13 pm
Ma nije problem. Zaista. Možda potražim i opciju za brisanje acc ovde. Previše mi već vremena nepotrebno uzima ovo pisanje. Od 31.03. ovde sam ko na iglama.
Ja sam na svakoj tekmi, bio. Kad smo morali do koljena u snijegu stajat.
Na sjeveru sam se najviše smrznuo kad smo od Radnika gubili 0:2 na poluvremenu, a dobili 3:2. Sjever se tad poderao navijajući. Meni to ništa nije bili teško ko ovo da znam da sad sve kantamo i da sam (smo) višak. Sad valjda ide sve od sebe. Šta li... Najlakše je da ja i ovakvi ko ja ohlade...
Ja ocekujem ekipu ko i protiv Zvjezde. Samo mozda Bogi uleti umjesto jednog od stopera.
Jes jes, skrsio onog naseg prema jugu na desnoj strani
Sjecam se te utakmice. A kad smo kod tog perioda, sjecate li se Kambera, on mi je nesto urezan ostao, dobar igrac pravo bio. I Wood hahahahaha, kad mu je zena na zapad dosla mi je gledali ko da je Viktoria Beckham.storm_raider je napisao/la: ↑pon sep 30, 2019 12:34 amKada smo kod tih utakmica kada smo se smrznuli... Sjecam se, zima na proljece 2007. godina, gostuje Modrica. Mi dobili 5:2 ili 5:1 cini mi se. Jugovic zabio golcinu nekad pred kraj. Stilic i Dialiba igrali. Trcalo se tada po Jugu da se zagrijes... golove sam fulio osim tog zadnjeg.
Znam ja
Evo, ovaj
DANAN je napisao/la: ↑ned sep 29, 2019 9:05 am
E sunce ti poljubim.....
https://en.m.wikipedia.org/wiki/2011%E2 ... erzegovina
Majstore da malo vise citas umjesto sto gledas kako da ga kao suknes nekome znao bi da sam odgovorio....shzna je napisao/la: ↑pon sep 30, 2019 8:17 amEvo, ovaj
DANAN je napisao/la: ↑ned sep 29, 2019 9:05 am
E sunce ti poljubim.....
https://en.m.wikipedia.org/wiki/2011%E2 ... erzegovina