A mislim i da ovaj trener zna šta radi.
Opet, ostajem pri mišljenju da u nedjelju moramo i možemo pobjediti. Zbog njihovog umora. A samo puna Grbavica može donijeti pobjedu.

A jbg, trebace nam za nedjelju da nam se poklopi i najmanja sitnica da ih uzmemo
Vidjecemo u nedjelju tog Hadzica kad ga Bogi pojede nazad. Jedan je Bogi!CURVA je napisao/la: ↑čet avg 01, 2019 8:24 pmMa ljudi su za nas ekipa realnofcz je napisao/la: ↑čet avg 01, 2019 8:22 pmBrate likovi igraju protiv 6. iz jebene holandske lige, gotovo tri poluvremena imali pozitivan rezultat i uspjesno se drzali, sad gube i STISLI ljude ali jok, karina su.samo_plavo je napisao/la: ↑čet avg 01, 2019 8:19 pm
E ne znam Boga mi, meni igraju i više nego dobro. Fino kombinuju, stvaraju šanse, jedino im fali taj zadnji pas. Biće jebeno u nedjelju.![]()
Sta mu je rekao?? Kad?? Gdje?
Šta kvariš atmosferu na forumu.CURVA je napisao/la: ↑čet avg 01, 2019 8:01 pmma brate kod nas jedino Veseli sto je trenutno u formi ,ovo sve ostalo slageri ,Samo dobar trener da ih poslozi da pojedu ligu majek mi
U ovom interviju na kraju.
A imao si istu euforiju kao sad Zrinjiski,dobro odigrali,fizicki parirali standardu ma sve i onda nigdje toga u ligi.