Po 3 boda Vojvodina i Budućnost, Sarajevo 0.
Nema od licence nista. Samo cemo baciti pare za zalbu, a nisu male pare.CURVA je napisao/la:kad bi dobili licencu kakav bi inat u nama proradio familijo![]()
![]()
cijeli stadion u sumarku skrivenom .......
![]()
![]()
![]()
Hoce li neko imati neke pouzdane informacije sa sastanka?CURVA je napisao/la: ↑čet jun 06, 2019 5:19 pmveceras je sastanak svih ljudi koji su dali doprinos Zelji valjda se uspiju ujediniti ,znam da mnogi gotive Vukotica i on ce doci hajmo Zeljovciamar92 je napisao/la: ↑čet jun 06, 2019 5:06 pmNema od licence nista. Samo cemo baciti pare za zalbu, a nisu male pare.CURVA je napisao/la:kad bi dobili licencu kakav bi inat u nama proradio familijo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Borba protiv saveza je ok i svi navijaci bi se tu slozili i ujedinili, ako imas argumente. Nas savez nije ostetio u ovom slucaju, i to je to. Mozda su malo zazmirili na neke nebitnije kriterije kod drugih klubova, ali mi smo sami krivi za ne dobivanje licence.
Sent from my iPhone using Tapatalk![]()
![]()
![]()
Hajdeee ee ŽeljovciiiCURVA je napisao/la: ↑čet jun 06, 2019 5:19 pmveceras je sastanak svih ljudi koji su dali doprinos Zelji valjda se uspiju ujediniti ,znam da mnogi gotive Vukotica i on ce doci hajmo Zeljovciamar92 je napisao/la: ↑čet jun 06, 2019 5:06 pmNema od licence nista. Samo cemo baciti pare za zalbu, a nisu male pare.CURVA je napisao/la:kad bi dobili licencu kakav bi inat u nama proradio familijo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Borba protiv saveza je ok i svi navijaci bi se tu slozili i ujedinili, ako imas argumente. Nas savez nije ostetio u ovom slucaju, i to je to. Mozda su malo zazmirili na neke nebitnije kriterije kod drugih klubova, ali mi smo sami krivi za ne dobivanje licence.
![]()
![]()
Imace naravno, znace se.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet jun 06, 2019 5:25 pmHoce li neko imati neke pouzdane informacije sa sastanka?CURVA je napisao/la: ↑čet jun 06, 2019 5:19 pmveceras je sastanak svih ljudi koji su dali doprinos Zelji valjda se uspiju ujediniti ,znam da mnogi gotive Vukotica i on ce doci hajmo Zeljovciamar92 je napisao/la: ↑čet jun 06, 2019 5:06 pm
Nema od licence nista. Samo cemo baciti pare za zalbu, a nisu male pare.
![]()
![]()
Kakvi se to sastanci sad odrzavaju dok gori, dole ovi, oni, ko su ti ljudi koji hoce sad pomoci a gdje su bili prije ? Moraju li prvo na raport Amaru ?
Bivsi predsjednici Skupstina i UO se sastaju. Tema: Kako dalje?
Prava stvar,valjda nam donese dobro,zbog nas navijaca,ni zbog Amara,Misimovica i ostali.storm_raider je napisao/la: ↑čet jun 06, 2019 5:53 pmBivsi predsjednici Skupstina i UO se sastaju. Tema: Kako dalje?
Normalno. Uvijek sam naglasavao da su pojedinci bitni samo ako Zelji mogu pomoci.zuka je napisao/la: ↑čet jun 06, 2019 6:01 pmPrava stvar,valjda nam donese dobro,zbog nas navijaca,ni zbog Amara,Misimovica i ostali.storm_raider je napisao/la: ↑čet jun 06, 2019 5:53 pmBivsi predsjednici Skupstina i UO se sastaju. Tema: Kako dalje?