ISB87 je napisao/la: ↑čet feb 14, 2019 12:25 pm
cuj igrali omladinsku lp i odma su talenti. pa bolan mlada reprezentacija srbije osvojila svjetsko prvenstvo pa nisu svi uspjeli.
to je timski rezultat. ovi se mozda ne uklapaju u osimovu taktiku i to je to.
zao je i meni zbog dace, ali nek trenira i pokaze napredak.
na kraju krajeva sto storm kaze, osim odgovara za svoje postupke. daj malo pozitive jebemu
Pa tesko je pozitivno razmisljati kad nam je vezni red strasno tanak i saljes jos Dacica na posudbu, najperspektivnijeg omladinca uz Osmanovica, nakon Hajdara i Sabana. Ovi ostali iskreno i nisu nista pokazali, Daca jeste.
Mislim okej je govoriti Amar zna, realno zna zanat vise nego iko u ligi, i treba dati podrsku, ali jednostavno mi se ne dopada ova odluka i to je to. Pogotovo ako Eldar dodje.
Imamo Sabana, Hajdara, Osmanovica za kojeg je Osim rekao da je jos mlad i to je ok, ostavio ga je i super, i tu su Rama i Mujezinovic koji moze u vezi. Ja se apsolutno slazem da treba iskusnih igraca u veznom redu, ali bas zbog tanke klupe je Dacic trebao ostati. Ali eto, drzat cemo fige, da uspije na posudbi.
Mi kao klub nikad nismo imali definisan plan za slanje igraca na posudbu. Prati li iko te igrace, kontaktira li ih, daje savjete? Bas me to interesuje. To nam je boljka, prva liga federacije je strasno nezahvalna za mlade igrace. Velez je uspio proigrati nakon sezonu i po mucenja sa mladom ekipom, toliko su zajedno morali igrati da bi proigrali, uz naravno neka pojacanja.