Ko mi? Gdje sam ja spominjao te paranoične konstrukcije?
Dobar je bio protiv Apollona. Mislim da ima potencijala da bude dobar bek, al vidjet cemo sutra dal ce se pokazati opet u dobrom svjetlu.
Ma kakva reketiranja crna, pa ovdje se iznosi sve i svasta...pa ovdje covjek koji predstavlja kao glas razuma pusti pricu da 1921 uzima pare i zakuha istim tim momcima sa kopom....prepoznat ce se on....a isti taj ovdje hvali Misimovica...i ja njemu da vjerujem??? Nema sanse! I onda se neko cudi otkud nekom ideja da stavi 1921 na listu onih koji primaju plate....e pa ta ideja je potekla od istog covjeka koji je ovdje glas razuma.....jos mnogo prije svega ovog. .....neroazzuro je napisao/la: ↑pet nov 23, 2018 11:35 amKo mi? Gdje sam ja spominjao te paranoične konstrukcije?
Ja jesam, i ponoviću, pitao zašto "navijači" namjerno reketiraju klub sa nekoliko baklji protiv GOŠK-a i sl. Još niko nije odgovorio. Ja mogu pretpostavljati razloge tome ali bi bilo neozbilno da nagađam jer nemam dokaze. Ali ono je očita višegodišnja finansijska sabotaža i namjerno reketiranje kluba.
A dodaću i to da ono odavno više nije navijačka grupa, ali to je za diskusiju na drugom mjestu.
Ovo za viber i šta već je malo smiješno i to je, koliko se sjećam, prvi spomenuo elegant ili neki slični bot.
Drugo, znači ipak se sjećaš Žepče Limorad-a, Modriče i sl. Nije ovo valjda gore i od te etape klupske istorije?
Nadam se da te nisam nečim uvrijedio jer, eto, nas dvojica repliciramo. Ti si se našao prozvanim ispred jedne grupe istomišljenika, ja ispred druge (ili treće, šta li?).
Zaista bih želio da mi neko argumentovano otvori oči i ukloni zabludu ako je imam.
Budi mi pozdravljen.
A ko je stavio tu ekipu iz 1921 na platnu listu, ako nije tajna?nikson je napisao/la: ↑pet nov 23, 2018 12:10 pmMa kakva reketiranja crna, pa ovdje se iznosi sve i svasta...pa ovdje covjek koji predstavlja kao glas razuma pusti pricu da 1921 uzima pare i zakuha istim tim momcima sa kopom....prepoznat ce se on....a isti taj ovdje hvali Misimovica...i ja njemu da vjerujem??? Nema sanse! I onda se neko cudi otkud nekom ideja da stavi 1921 na listu onih koji primaju plate....e pa ta ideja je potekla od istog covjeka koji je ovdje glas razuma.....jos mnogo prije svega ovog. .....neroazzuro je napisao/la: ↑pet nov 23, 2018 11:35 amKo mi? Gdje sam ja spominjao te paranoične konstrukcije?
Ja jesam, i ponoviću, pitao zašto "navijači" namjerno reketiraju klub sa nekoliko baklji protiv GOŠK-a i sl. Još niko nije odgovorio. Ja mogu pretpostavljati razloge tome ali bi bilo neozbilno da nagađam jer nemam dokaze. Ali ono je očita višegodišnja finansijska sabotaža i namjerno reketiranje kluba.
A dodaću i to da ono odavno više nije navijačka grupa, ali to je za diskusiju na drugom mjestu.
Ovo za viber i šta već je malo smiješno i to je, koliko se sjećam, prvi spomenuo elegant ili neki slični bot.
Drugo, znači ipak se sjećaš Žepče Limorad-a, Modriče i sl. Nije ovo valjda gore i od te etape klupske istorije?
Nadam se da te nisam nečim uvrijedio jer, eto, nas dvojica repliciramo. Ti si se našao prozvanim ispred jedne grupe istomišljenika, ja ispred druge (ili treće, šta li?).
Zaista bih želio da mi neko argumentovano otvori oči i ukloni zabludu ako je imam.
Budi mi pozdravljen.
Ne znam Asharak sad ko je stavio al ko god da je vjerovatno je upucen u pricu od ranijeAsharaK je napisao/la: ↑pet nov 23, 2018 12:32 pmA ko je stavio tu ekipu iz 1921 na platnu listu, ako nije tajna?nikson je napisao/la: ↑pet nov 23, 2018 12:10 pmMa kakva reketiranja crna, pa ovdje se iznosi sve i svasta...pa ovdje covjek koji predstavlja kao glas razuma pusti pricu da 1921 uzima pare i zakuha istim tim momcima sa kopom....prepoznat ce se on....a isti taj ovdje hvali Misimovica...i ja njemu da vjerujem??? Nema sanse! I onda se neko cudi otkud nekom ideja da stavi 1921 na listu onih koji primaju plate....e pa ta ideja je potekla od istog covjeka koji je ovdje glas razuma.....jos mnogo prije svega ovog. .....neroazzuro je napisao/la: ↑pet nov 23, 2018 11:35 am
Ko mi? Gdje sam ja spominjao te paranoične konstrukcije?
Budi mi pozdravljen.
Zbog ovakvih konstrukcija dobijaš ban.pa ovdje covjek koji predstavlja kao glas razuma pusti pricu da 1921 uzima pare i zakuha istim tim momcima sa kopom....prepoznat ce se on...