Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

plavi brat
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet nov 08, 2018 8:12 am

Grbavica je napisao/la:
sri nov 07, 2018 5:00 pm
Ovo sa Amarom me podsjeca na ono kad te ostavi treba a ti je bas volio pa onda je u svakoj novoj trazis, al nijedna nije ko ona. A ti naravno kokuz, ne vozis mecku, nemas love da KUPIS neku bolju od te za kojom patis. :rofl1:
Izvini buraz,malo sam to korigovao post
:ganja: :rofl:

EdiTM
Kontakt:

čet nov 08, 2018 8:53 am

Onaj penal dosuden Machesteru, isti penal kao sto je dosuden Zrinjskom protiv Radnika...

plavi brat
Kontakt:

čet nov 08, 2018 9:07 am

Onaj penal sto nije dosudjen gosku protiv sarajeva isti onaj penal sto je dosudjen gosku protiv Želje

Analitičar1921
Kontakt:

čet nov 08, 2018 9:09 am

Željo što prije treba krenuti u pregovore sa Kenanom Kodrom. Jedino ga Željo može vratiti u reprezentaciju i da napravi bolji transfer od ovg što ima sad. Nama bi valjao, a i njemu bi bilo korisno. Ne zanam kakva je situacija sa Hajradinovićem iz Osjeka ali on bi bio krilo za poželjeti.

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

čet nov 08, 2018 9:23 am

Mislim da Kodru ni jedan klub u nasoj ligi ne moze isplatiti. Dok je igrao u Osasuni, prosjecna godisnja plata po igracu bila je 500.000$.
Ne vjerujem da mu je sad znatno manja.
Hajradinovic je standardan i jedan od kljucnih igraca Osijeka. Predviđaju da bi Osijek mogao dobro zaraditi na njegovom transferu.

Zeljo
Kontakt:

čet nov 08, 2018 9:36 am

plavi brat je napisao/la:
Onaj penal sto nije dosudjen gosku protiv sarajeva isti onaj penal sto je dosudjen gosku protiv Želje
Sve je do toga, samo njima stimaju, nema veze sa tim mi nismo u stanju napraviti dva pasa protiv istog tog Goska, Ali radi takvog razmisljanja, zato i jesmo tu gdje jesmo, uvijek nam je neko drugi kriv.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.

cikazubo
Kontakt:

čet nov 08, 2018 9:54 am

BlwD je napisao/la:
Mislim da Kodru ni jedan klub u nasoj ligi ne moze isplatiti. Dok je igrao u Osasuni, prosjecna godisnja plata po igracu bila je 500.000$.
Hajradinovic je standardan i jedan od kljucnih igraca Osijeka. Predviđaju da bi Osijek mogao dobro zaraditi na njegovom transferu.
Osasuna, Mainz, Kopenhagen, tesko..
Hajmo mi Amira vratiti, mlad je, ne dobija minute u mrtvoj Konyi, nije mu ispod casti, menadzer nas covjek, i nama i njemu bi legla jednogodisnja posudba..

Dominic
Kontakt:

čet nov 08, 2018 10:01 am

cikazubo je napisao/la:
čet nov 08, 2018 9:54 am
BlwD je napisao/la:
Osasuna, Mainz, Kopenhagen, tesko..
Hajmo mi Amira vratiti, mlad je, ne dobija minute u mrtvoj Konyi, nije mu ispod casti, menadzer nas covjek, i nama i njemu bi legla jednogodisnja posudba..
Cak i polugodisnja posudba Amira bi nam dobro dosla jer njima ocigledno nece trebati ozbiljnije. Frka je sto se nismo fino ponijeli prema Musi i ako Turci drze do sebe lako ce reci menadzeru da moramo postovati njihove igrace i da to nisu pocetnici koji ne mogu igrati ni u bosanskoj ligi pa budu vraceni brze no su dosli.

SirAlexFerguson
Kontakt:

čet nov 08, 2018 10:21 am

Mi i pored ovih stresova i losih stvari opet nismo realni 100 %, a moramo u svkaom trenutku biti realni 100%.
Sad da se Kenan Kodro ponudi da dodje, ja ga ne bi doveo jer to na neki nacin pokazuje njegovu ambiciju i ne treba nam takav.
Nama treba gladnih ljudi, gladnih pobjede. Treba nam potencijala. Ako nema u omladinskom pogonu kvaliteta, trebamo reci da nema, trebamo pokupiti ovo sto valja iz nase zemlje.
Na tome treba da bude ****, maksimalno dodati 4 igrača iskusna ali kvalitetna. Što više igrača sa motorickim sposobnostima iznad prosjeka ove lige. Odskolovati ih da se ne sudaraju na terenu i da znaju svoje kretnje.
Može biti i do Ode sto se tice ove igre i svega sto gledamo, ali cvrsto sam uvjeren da ni mnogo veci strucnjaci ne bi mogli veliki pomak napraviti sa pojedinim ne skolovanim igracima.
Lahko je reci a ija sam govorio "Nemoj Zeca stavljati" , ali ko je alternativa? Do neki dan Veselog nismo imali, sad imamo... Sve ima svoje, trebamo pruziti podrsku, nazor se natjerati da dolazimo na utakmice, da donosimo prihod klubu a optimista sam i vjerjem da ce sve nekako krenuti u pravom smjeru, konacno..
:zeljeznicar1:

Ivica Osim : " Fudbal je dio nas, dio naše radosti, ponekad i tuge."

plavi brat
Kontakt:

čet nov 08, 2018 10:22 am

Zeljo je napisao/la:
čet nov 08, 2018 9:36 am
plavi brat je napisao/la:
Sve je do toga, samo njima stimaju, nema veze sa tim mi nismo u stanju napraviti dva pasa protiv istog tog Goska, Ali radi takvog razmisljanja, zato i jesmo tu gdje jesmo, uvijek nam je neko drugi kriv.
:kafa: ama samo kazem...
Nije nama niko kriv sto mi nesto ne mozemo vec nam je kriv kad mozemo,sjebe nas sudija,mislim pocesto...a njih kad ide-ide,a kad neide-pogura sudija...i onda nasi vrli navijaci(analiticari) pocinju mudrovati o tome kako njanjajevo dere ala PSG a mi nemozemo meda...i pokreće se lavina

vopla
Kontakt:

čet nov 08, 2018 10:38 am

za Amira znam iz prve ruke od momka koji je sa njim bas dobar, da nije bas odusevljen kako se rastao sa Zeljom.
Rekao mu je da su ga zakinuli za neke pare od transfera kad je odlazio.
Sad ne znam koliko je to ozbiljno da ne zeli da se vrati u klub.

Sent from my SLA-L22 using Tapatalk

plavi brat
Kontakt:

čet nov 08, 2018 10:39 am

Ovo za Kodru...nemojte molim vas.
Amira svakako,ako se moze,a i logicnije je.
Hajradinovic...pa osjek je ozbiljan klub,jos s parama,nisu budale da puste onakvog igraca a mogu zaradit odlicne pare,talenat a mlad(cini mi se 23/24 godine.To bi bio korak nazad i za njeg i za njih.
Isto tako,razmisljati da ce ti krupa,radnik pustiti nekog igraca tipa Franjic,Milanovic za siću,je suludo.
Dokaz tome je Vukotic ili Memisevic...
Ljudi gledaju uzmu sto vece pare,a i igracu je u interesu da ode vani.
Medjutim,netreba nama mnogo da dodjemo na nivo na kojem bi igracima mi bili ineresantiji nego vojvodina,servete,druga holandska liga, druga belgiska,svedska i kojekakve druge europske lige.Ka tome treba ici,samo pametno...i strpljivo

LeBlue
Kontakt:

čet nov 08, 2018 10:42 am

Kodro, skroz nerealna opcija. Kopenhagen ga platio 1,5 mio eura. Takav igrac uvjek moze zavrsiti u Turskoj ligi kao Vrsajevic ili Jahovic gdje moze dobiti dosta veca primanja. Hajradinovic bi mogao biti realnija opcija u onom periodu poslije nesportskog ponasanja u Haugesundu. Tad je i presao u Osijek, i to kao igrac od koga nisu puno ni ocekivali. I za takvog igraca je nama potreban budzet, ali svakako realnija opcija. Zato se nadam da ce uprava naci investitora ko zeli da investira u igrace, a isto tako dobije premiju od buduceg transfera. Mislim da samo tako mozemo da napredujemo. Normalno uz ovo ide i da se ima ta strucnost u sportskom segmentu, osoba koja zna da prepozna potencijal igraca i da stoji iza tih investicija.

Grbavica
Kontakt:

čet nov 08, 2018 10:49 am

odakle hajradinovic u prici?
Ko nas je kleo, nije dangubio.

samo_plavo
Osvajač prvog S1 kupa
Kontakt:

čet nov 08, 2018 10:58 am

Vratite se u realnost :)

Kad je trening?
MOJA PRVA LJUBAV BIO JE ŽELJO!

Charlie Sheen
Kontakt:

čet nov 08, 2018 10:59 am

Mi se najprije trebamo pojacati sposbnim ljudima...to Za Hajradinovica i Kodro i Amira, ne lupajte tako vam Boga.

azbaha
Kontakt:

čet nov 08, 2018 11:00 am

Dzaba ti sposobni ljudi, kada ti Zec igra krilo, a Vranjes centralnog.

Budi Željo
Kontakt:

čet nov 08, 2018 11:01 am

Ma stavite još Šehu, Zukanovića, Gojaka i Džeku pa kad je bal nek i hala gori. Kad već lupetamo da bude kako treba.
Za mene si uvijek najbolji 1921!!!!

LeBlue
Kontakt:

čet nov 08, 2018 11:06 am

Ljudi samo pisu jer su skontali sta je dobar igrac i koji nas moze unaprijediti. On nije trenutno realna opcija, igra u boljoj ligi i za klub koji ima dosta veci budzet. Momak ima isti kvalitet ko Duljevic. Ali u jednom periodu kad je taj igrac bio van forme ili zbog nekih drugi okolnosti i sa nesto vecim budzetom i pravim osobama moglo se realizovati. Ako zelimo ovakvke igrace treba nam veci budzet i neko ko zna da prepozna igraca i kad ga ne ide dobro. Jedan od nacina kako ja mislim da se moze privuci kapital jeste da naprave fond gdje privatna lica ili firme mogu uloziti svoj novac, a da dobiju dio prihoda od buducih transfera, slicno ko sto investiras i u druge stvari.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet nov 08, 2018 11:08 am

Mozda je covjek mislio na posudbu do kraja godine, a ne da ga uzmemo.
Željezničar ante portas !

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 80 gostiju.

Prijava