čet nov 08, 2018 10:21 am
Mi i pored ovih stresova i losih stvari opet nismo realni 100 %, a moramo u svkaom trenutku biti realni 100%.
Sad da se Kenan Kodro ponudi da dodje, ja ga ne bi doveo jer to na neki nacin pokazuje njegovu ambiciju i ne treba nam takav.
Nama treba gladnih ljudi, gladnih pobjede. Treba nam potencijala. Ako nema u omladinskom pogonu kvaliteta, trebamo reci da nema, trebamo pokupiti ovo sto valja iz nase zemlje.
Na tome treba da bude ****, maksimalno dodati 4 igrača iskusna ali kvalitetna. Što više igrača sa motorickim sposobnostima iznad prosjeka ove lige. Odskolovati ih da se ne sudaraju na terenu i da znaju svoje kretnje.
Može biti i do Ode sto se tice ove igre i svega sto gledamo, ali cvrsto sam uvjeren da ni mnogo veci strucnjaci ne bi mogli veliki pomak napraviti sa pojedinim ne skolovanim igracima.
Lahko je reci a ija sam govorio "Nemoj Zeca stavljati" , ali ko je alternativa? Do neki dan Veselog nismo imali, sad imamo... Sve ima svoje, trebamo pruziti podrsku, nazor se natjerati da dolazimo na utakmice, da donosimo prihod klubu a optimista sam i vjerjem da ce sve nekako krenuti u pravom smjeru, konacno..
Ivica Osim : " Fudbal je dio nas, dio naše radosti, ponekad i tuge."