sub nov 03, 2018 9:23 pm
eto priča zakino nas sudija (mada ne mogu tih izvlakuša kad svojim očima vidim ovakvu nemoć)
jel sudija kriv i za remi sa krupom, sa mladosti, sa slobodom...za poraze protiv goška, zvijezde
hoćemo promjene na bolje sa istim ulaznim parametrima...hoćemo ku-rac
niti će oni, isti ovi pod večeras slijedeći meč biti bolji, uigraniji, brži, kondiciono jači...sem ako ne propišaju krv do narednog meča na treninzima a jok da se malo dodaju lopte i to je to, ili one koji su danas zaslužili klupu, da na njoj ostanu protiv tuzle
@avlami, pusti prošli derbi
pišemo o ovome
jesmo u kur-cu bili prije meča ali ja sam opet očekivao više
nikakvog pomaka za milimietar nije bilo u odnosu na mečeve protiv zvijezde, goška...a protivnik još bolji
daleko od toga da mislim da je sarajevo nešto aman zaman, baš mislim da sam jedan od onih koji misle da su go ku-rac ali i kao takvi eto su sasvim zaluženo dobili
zato još teže pada ovo
nema niti jedan segmenat igre koji se zove nogomet a da ga ja vidim kod nas...isto drugi sport skroz
imaš kod njih gorih igrača ali bar imaju želju, volju, motiv, žar
gledam onaj njihov jedan u nedostatku rješenja sa loptom napuca našeg i izbori aut...naši nisu ni toliko inteligentni da to urade
eto samo jedan primjer ali koji oslikava stanje svega
Zadnja izmjena:
salle86, dana/u sub nov 03, 2018 9:26 pm, ukupno mijenjano 1 put.
NEDIM SIJERČIĆ: "Mislim da naziv stadiona na kojem mi igramo, na kojem svi boravimo - hrpa betona, za mene je lično neprihvatljiv. Mi imamo nešto što smo sami izgradili, ono nije hrpa betona, to smo mi napravili, to mi i dalje pravimo..."