Manje stresa, vise seksa
Do gostovanja Krupi.Charlie Sheen je napisao/la: ↑sri okt 24, 2018 7:46 pmDobiju Zvijezdu i Sarajevo i vrate im punu platu...
Evo iskreno cu ti reci. Imam vise timskog sporta nego sto mozes i zamislitiNEZALAGANJE je napisao/la: ↑sri okt 24, 2018 7:51 pm@niksone Jesi li se ti ikada bavio timskim sportom?Hajde iskreno reci,molim te,jer to sto pises su takve nebuloze da me oci evo peku dok citam.
U timskom sportu,da bi postigao bilo kakav uspjeh,moras imati izgradjeno ZAJEDNISTVO u ekipi.Kako se ono gradi?Gradi se povjerenjem,rezultatima,zalaganjem i mnogo cime drugim.Izmedju ostalog,gradi se i time da su tu svi jedni za druge i u dobrim i u losim momentima.U prevodu,ako se neko nagradjuje,nagradjuje se cijela ekipa,a ako se neko kaznjava zbog losih rezultata,kaznjava se cijela ekipa.Nema tu izuzetaka,jer ako amenstiras pojedince,kako ces izgraditi povjerenje medju njima?U tim situacijama stvaras osjecaj da pojedinci nisu dio tima ili da su iznad ili ispod istog.To tako ne ide.
Prema tome,SVI su krivi za neuspjeh i SVI su zasluzni za uspjeh!Nema izuzetaka,jer je ovo TIMSKI sport!
P.S.Sjetih se evo i izjave Salihamidzica onomad kad remizirasmo sa San Marinom.Vrli Braco tad rece da je zadovoljan svojom igrom!???![]()
![]()
Sve ti se samo rece u toj recenici,a ta ekipa i generacija nikad ne ostvari znacajan rezultat,niti plasman bilo gdje.
Ti onda nisi shvatao sta znaci biti dio tima,nikad,a evo ni sada.Ovdje nije rijec o nekim amaterskim timovima(barem se nadam da to Zeljo nije).Ovdje je rijec o PROFESIONALCIMA kod kojih se ne smije desiti da ih boli ku.rac za nesto na terenu.Ako nekog pojedinca boli ona stvar,takvog treba kazniti,ali posto nas Sef Oda kaze da s tim nema problema,a rezultati su bili losi,onda su prostom logikom krivi SVI!Jel tako?nikson je napisao/la: ↑sri okt 24, 2018 8:04 pmEvo iskreno cu ti reci. Imam vise timskog sporta nego sto mozes i zamislitiNEZALAGANJE je napisao/la: ↑sri okt 24, 2018 7:51 pm@niksone Jesi li se ti ikada bavio timskim sportom?Hajde iskreno reci,molim te,jer to sto pises su takve nebuloze da me oci evo peku dok citam.
U timskom sportu,da bi postigao bilo kakav uspjeh,moras imati izgradjeno ZAJEDNISTVO u ekipi.Kako se ono gradi?Gradi se povjerenjem,rezultatima,zalaganjem i mnogo cime drugim.Izmedju ostalog,gradi se i time da su tu svi jedni za druge i u dobrim i u losim momentima.U prevodu,ako se neko nagradjuje,nagradjuje se cijela ekipa,a ako se neko kaznjava zbog losih rezultata,kaznjava se cijela ekipa.Nema tu izuzetaka,jer ako amenstiras pojedince,kako ces izgraditi povjerenje medju njima?U tim situacijama stvaras osjecaj da pojedinci nisu dio tima ili da su iznad ili ispod istog.To tako ne ide.
Prema tome,SVI su krivi za neuspjeh i SVI su zasluzni za uspjeh!Nema izuzetaka,jer je ovo TIMSKI sport!
P.S.Sjetih se evo i izjave Salihamidzica onomad kad remizirasmo sa San Marinom.Vrli Braco tad rece da je zadovoljan svojom igrom!???![]()
![]()
Sve ti se samo rece u toj recenici,a ta ekipa i generacija nikad ne ostvari znacajan rezultat,niti plasman bilo gdje.a uvijek sam davao sve od sebe i znam da sw ne bih mirio sa tim da mene kaznjavaju zbog nekog koga je bolio ***** na terenu! Al posto te oci peku necu ti dalje objasnjavati.
Inace svi profesionalni klubovi nakkn 3 kiksa svojim igracima odbiju plate...hajde molim vas nemojte o profesionalizmu, veze vi nemate....a sto se tice tima to da ne shvatam, bitno mi je da ti shvatas....e moja tugo....NEZALAGANJE je napisao/la: ↑sri okt 24, 2018 8:13 pmTi onda nisi shvatao sta znaci biti dio tima,nikad,a evo ni sada.Ovdje nije rijec o nekim amaterskim timovima(barem se nadam da to Zeljo nije).Ovdje je rijec o PROFESIONALCIMA kod kojih se ne smije desiti da ih boli ku.rac za nesto na terenu.Ako nekog pojedinca boli ona stvar,takvog treba kazniti,ali posto nas SS Oda kaze da s tim nema problema,a rezultati su bili losi,onda su prostom logikom krivi SVI!Jel tako?nikson je napisao/la: ↑sri okt 24, 2018 8:04 pmEvo iskreno cu ti reci. Imam vise timskog sporta nego sto mozes i zamislitiNEZALAGANJE je napisao/la: ↑sri okt 24, 2018 7:51 pm@niksone Jesi li se ti ikada bavio timskim sportom?Hajde iskreno reci,molim te,jer to sto pises su takve nebuloze da me oci evo peku dok citam.
![]()
Sve ti se samo rece u toj recenici,a ta ekipa i generacija nikad ne ostvari znacajan rezultat,niti plasman bilo gdje.a uvijek sam davao sve od sebe i znam da sw ne bih mirio sa tim da mene kaznjavaju zbog nekog koga je bolio ***** na terenu! Al posto te oci peku necu ti dalje objasnjavati.
A cekaj,ti mislis da je cijela halabuka zbog odbijanja plata zbog 3 lose utakmice?Nista sto nam isti scenario ponavljaju evo vec 3 godine?E tugo moja,kratko pamcenje imas,pored toga sto ne znas sta je timski sport...
Jel ti krpic ponavlja isti scenario? curjuric? Pavic? Odovic? Rodin? Bakrac? A sto se tice sporta, kad me vec vuces za jezik ja sam zaboravio vise nego sto ces ti ikad znatiNEZALAGANJE je napisao/la: ↑sri okt 24, 2018 8:21 pmA cekaj,ti mislis da je cijela halabuka zbog odbijanja plata zbog 3 lose utakmice?Nista sto nam isti scenario ponavljaju evo vec 3 godine?E tugo moja,kratko pamcenje imas,pored toga sto ne znas sta je timski sport...
Druze nije mene pogodilo sto je Veci skinuta traka, boli me ***** i treva mu je skinuti....mene pogadja sto mi kao hocemo da smo profesionalni 100% a izmisljamo eazloge....reci Vedran ismijava rad trenera i suspendovan je. Reci Zajmovic i Zec su pod zastitom kabadahije, igraju kako zele - suspendovani su. Itd itd...primjera je mnogo a ja volim istinu a ne lazi i izmisljanja. Samo se o tome radiKospa je napisao/la: ↑sri okt 24, 2018 8:23 pm@Nikson
Skine se kapitenska Vedranu, stavi Krpicu... mozda je mogla nekom drugome al eto Krpica zapalo i to je to ZELJO je tako odlucio i idemo naprijed. Tebe pogodilo sto je Veci skinuta zbog kupovanja alkohola. To je bio samo povod drug, razlozi su mnogi i zasluzio je 100 % ako gledas interese Zelje
Kaznjeni igraci svi odreda, pa naravno da ce svi biti kaznjeni, nije fudbal individualni sport niti su oni radili individualne greske ( tipa Zec sa Adzemom) da na taj nacin budu kaznjeni. Svi su igrali utakmice i za lose REZULTATE ne individualne performanse su kaznjeni. Ti opet zauzimas stav da to nije fer, da neki igraci nisu zasluzili itd. ZELJU boli qrac sto je 1 od 10 igraca odigrao dobro kad je ZELJO izgubio.
Znaci prijatelju... Samo ZELJO
vopla je napisao/la: ↑sri okt 24, 2018 8:14 pmbas danas citam prva vijest Josko Domorocki, druga vijest igraci strajkuju zbog novcane kazne.
I kontam nesto tito te ebo koja razlika u mentalnim sklopovima.
Jedan prkosi drzavi, spreman i pasti za svoje ideale za svoj klub. I zatvor ako treba al svoj klub nece izdati.Koji ponos, koji inat, koja velicina.
S druge strane gledam grupicu zalizanih,istetoviranih zvijezda koji imaju sve sto ovaj prvi nije imao, uslove koje su mnogi mastali.
I gaze ime kluba zbog jeb.e.nih par stotina KM.
I ne moze mi ih niko braniti, vrijedja mi inteligenciju.
Postoje drugi nacini da se sve rijesi ali s klubom se ne igra.
Pa vidim da si zaboravio.Pocinjes zaboravljati i elementarne stvari timskog sport,evo.nikson je napisao/la: ↑sri okt 24, 2018 8:24 pmJel ti krpic ponavlja isti scenario? curjuric? Pavic? Odovic? Rodin? Bakrac? A sto se tice sporta, kad me vec vuces za jezik ja sam zaboravio vise nego sto ces ti ikad znatiNEZALAGANJE je napisao/la: ↑sri okt 24, 2018 8:21 pmA cekaj,ti mislis da je cijela halabuka zbog odbijanja plata zbog 3 lose utakmice?Nista sto nam isti scenario ponavljaju evo vec 3 godine?E tugo moja,kratko pamcenje imas,pored toga sto ne znas sta je timski sport...![]()