Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Charlie Sheen
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri okt 24, 2018 7:46 pm

Dobiju Zvijezdu i Sarajevo i vrate im punu platu...

gavran
Kontakt:

sri okt 24, 2018 7:47 pm

ChWilla je napisao/la:
sri okt 24, 2018 6:35 pm
Ajzea je napisao/la:
sri okt 24, 2018 6:29 pm
Najgori su ovi sto koriste ovo za hrakanje po Misimovicu ! Boli me ***** i za Misimovica, tjerajte ga, radite sta hocete ako vam je volja ali ovi su se danas popisali po klubu i nama koji zivimo za ovo !

Za hljeba nemali dabogda !
a u skupštini će opet dići ruku za, ili neće doći.
Manje stresa, vise seksa
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

NEZALAGANJE
Kontakt:

sri okt 24, 2018 7:51 pm

@niksone Jesi li se ti ikada bavio timskim sportom?Hajde iskreno reci,molim te,jer to sto pises su takve nebuloze da me oci evo peku dok citam.
U timskom sportu,da bi postigao bilo kakav uspjeh,moras imati izgradjeno ZAJEDNISTVO u ekipi.Kako se ono gradi?Gradi se povjerenjem,rezultatima,zalaganjem i mnogo cime drugim.Izmedju ostalog,gradi se i time da su tu svi jedni za druge i u dobrim i u losim momentima.U prevodu,ako se neko nagradjuje,nagradjuje se cijela ekipa,a ako se neko kaznjava zbog losih rezultata,kaznjava se cijela ekipa.Nema tu izuzetaka,jer ako amenstiras pojedince,kako ces izgraditi povjerenje medju njima?U tim situacijama stvaras osjecaj da pojedinci nisu dio tima ili da su iznad ili ispod istog.To tako ne ide.
Prema tome,SVI su krivi za neuspjeh i SVI su zasluzni za uspjeh!Nema izuzetaka,jer je ovo TIMSKI sport!

P.S.Sjetih se evo i izjave Salihamidzica onomad kad remizirasmo sa San Marinom.Vrli Braco tad rece da je zadovoljan svojom igrom!??? :shock: :shock:

Sve ti se samo rece u toj recenici,a ta ekipa i generacija nikad ne ostvari znacajan rezultat,niti plasman bilo gdje.
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

Elegant
Kontakt:

sri okt 24, 2018 7:53 pm

Charlie Sheen je napisao/la:
sri okt 24, 2018 7:46 pm
Dobiju Zvijezdu i Sarajevo i vrate im punu platu...
Do gostovanja Krupi. :D
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

MrkiMedo
Kontakt:

sri okt 24, 2018 7:55 pm

I umjesto da se ja danas smijem kako pitari 72 godine nemaju svoju garazu, ja se brinem zbog ovih majmuna i ne mogu se ni nasmijati kako treba

Ljoze_9
Kontakt:

sri okt 24, 2018 8:04 pm

Rahmet ti dusi momcino!
Sto se tice bojkota, vecina navijaca je trazila da im se odbije od plate i sada neki spominju sto su to uradili? Ovo nam nikako nije trebalo prije derbija ali iskreno se nadam da ce izaci na dobro i da ce ovo rijesiti.
Sve mi mirise na tresla se gora rodio se mis.

nikson
Kontakt:

NEZALAGANJE je napisao/la:
@niksone Jesi li se ti ikada bavio timskim sportom?Hajde iskreno reci,molim te,jer to sto pises su takve nebuloze da me oci evo peku dok citam.
U timskom sportu,da bi postigao bilo kakav uspjeh,moras imati izgradjeno ZAJEDNISTVO u ekipi.Kako se ono gradi?Gradi se povjerenjem,rezultatima,zalaganjem i mnogo cime drugim.Izmedju ostalog,gradi se i time da su tu svi jedni za druge i u dobrim i u losim momentima.U prevodu,ako se neko nagradjuje,nagradjuje se cijela ekipa,a ako se neko kaznjava zbog losih rezultata,kaznjava se cijela ekipa.Nema tu izuzetaka,jer ako amenstiras pojedince,kako ces izgraditi povjerenje medju njima?U tim situacijama stvaras osjecaj da pojedinci nisu dio tima ili da su iznad ili ispod istog.To tako ne ide.
Prema tome,SVI su krivi za neuspjeh i SVI su zasluzni za uspjeh!Nema izuzetaka,jer je ovo TIMSKI sport!

P.S.Sjetih se evo i izjave Salihamidzica onomad kad remizirasmo sa San Marinom.Vrli Braco tad rece da je zadovoljan svojom igrom!??? :shock: :shock:

Sve ti se samo rece u toj recenici,a ta ekipa i generacija nikad ne ostvari znacajan rezultat,niti plasman bilo gdje.
Evo iskreno cu ti reci. Imam vise timskog sporta nego sto mozes i zamisliti :) a uvijek sam davao sve od sebe i znam da sw ne bih mirio sa tim da mene kaznjavaju zbog nekog koga je bolio ***** na terenu! Al posto te oci peku necu ti dalje objasnjavati.
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

NEZALAGANJE
Kontakt:

sri okt 24, 2018 8:13 pm

nikson je napisao/la:

Evo iskreno cu ti reci. Imam vise timskog sporta nego sto mozes i zamisliti :) a uvijek sam davao sve od sebe i znam da sw ne bih mirio sa tim da mene kaznjavaju zbog nekog koga je bolio ***** na terenu! Al posto te oci peku necu ti dalje objasnjavati.
Ti onda nisi shvatao sta znaci biti dio tima,nikad,a evo ni sada.Ovdje nije rijec o nekim amaterskim timovima(barem se nadam da to Zeljo nije).Ovdje je rijec o PROFESIONALCIMA kod kojih se ne smije desiti da ih boli ku.rac za nesto na terenu.Ako nekog pojedinca boli ona stvar,takvog treba kazniti,ali posto nas Sef Oda kaze da s tim nema problema,a rezultati su bili losi,onda su prostom logikom krivi SVI!Jel tako?

vopla
Kontakt:

sri okt 24, 2018 8:14 pm

bas danas citam prva vijest Josko Domorocki, druga vijest igraci strajkuju zbog novcane kazne.
I kontam nesto tito te ebo koja razlika u mentalnim sklopovima.
Jedan prkosi drzavi, spreman i pasti za svoje ideale za svoj klub. I zatvor ako treba al svoj klub nece izdati.Koji ponos, koji inat, koja velicina.
S druge strane gledam grupicu zalizanih,istetoviranih zvijezda koji imaju sve sto ovaj prvi nije imao, uslove koje su mnogi mastali.
I gaze ime kluba zbog jeb.e.nih par stotina KM.
I ne moze mi ih niko braniti, vrijedja mi inteligenciju.
Postoje drugi nacini da se sve rijesi ali s klubom se ne igra.

nikson
Kontakt:

sri okt 24, 2018 8:16 pm

sri okt 24, 2018 8:13 pm
nikson je napisao/la:

Ti onda nisi shvatao sta znaci biti dio tima,nikad,a evo ni sada.Ovdje nije rijec o nekim amaterskim timovima(barem se nadam da to Zeljo nije).Ovdje je rijec o PROFESIONALCIMA kod kojih se ne smije desiti da ih boli ku.rac za nesto na terenu.Ako nekog pojedinca boli ona stvar,takvog treba kazniti,ali posto nas SS Oda kaze da s tim nema problema,a rezultati su bili losi,onda su prostom logikom krivi SVI!Jel tako?
Inace svi profesionalni klubovi nakkn 3 kiksa svojim igracima odbiju plate...hajde molim vas nemojte o profesionalizmu, veze vi nemate....a sto se tice tima to da ne shvatam, bitno mi je da ti shvatas....e moja tugo....
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

SanMan
Kontakt:

Pričekati, vidjeti, popričati, objasniti
ali garant ovo nisu pokrenuli oni što im je plata milja i manje
Ovim sranjem od tzv bojkota su sami sebi učinili najveće sranje. Zamrziće ih navijači, uprava a i kod budućih poslodavaca nisu dobro došli.
Baš me interesuje kakav im je plan u oba slučaja:
1 - uprava im ne da lovu
nastaviti bojokot
nastaviti trenirati i igrati ko da ništa nije bilo
2 - uprava im da lovu
nastaviti trenirati i igrati ko da ništa nije bilo

Za navijače u oba slučaja šupci (i prije svega glupani) za sva vremena.

NEZALAGANJE
Kontakt:

sri okt 24, 2018 8:21 pm

nikson je napisao/la:

Inace svi profesionalni klubovi nakkn 3 kiksa svojim igracima odbiju plate...hajde molim vas nemojte o profesionalizmu, veze vi nemate....a sto se tice tima to da ne shvatam, bitno mi je da ti shvatas....e moja tugo....
A cekaj,ti mislis da je cijela halabuka zbog odbijanja plata zbog 3 lose utakmice?Nista sto nam isti scenario ponavljaju evo vec 3 godine?E tugo moja,kratko pamcenje imas,pored toga sto ne znas sta je timski sport...

Kospa
Kontakt:

sri okt 24, 2018 8:23 pm

@Nikson
Skine se kapitenska Vedranu, stavi Krpicu... mozda je mogla nekom drugome al eto Krpica zapalo i to je to ZELJO je tako odlucio i idemo naprijed. Tebe pogodilo sto je Veci skinuta zbog kupovanja alkohola. To je bio samo povod drug, razlozi su mnogi i zasluzio je 100 % ako gledas interese Zelje

Kaznjeni igraci svi odreda, pa naravno da ce svi biti kaznjeni, nije fudbal individualni sport niti su oni radili individualne greske ( tipa Zec sa Adzemom) da na taj nacin budu kaznjeni. Svi su igrali utakmice i za lose REZULTATE ne individualne performanse su kaznjeni. Ti opet zauzimas stav da to nije fer, da neki igraci nisu zasluzili itd. ZELJU boli qrac sto je 1 od 10 igraca odigrao dobro kad je ZELJO izgubio.

Znaci prijatelju... Samo ZELJO
... Godine života svoga tebi dao sam...

nikson
Kontakt:

sri okt 24, 2018 8:24 pm

nikson je napisao/la:

A cekaj,ti mislis da je cijela halabuka zbog odbijanja plata zbog 3 lose utakmice?Nista sto nam isti scenario ponavljaju evo vec 3 godine?E tugo moja,kratko pamcenje imas,pored toga sto ne znas sta je timski sport...
Jel ti krpic ponavlja isti scenario? curjuric? Pavic? Odovic? Rodin? Bakrac? A sto se tice sporta, kad me vec vuces za jezik ja sam zaboravio vise nego sto ces ti ikad znati :)

nikson
Kontakt:

sri okt 24, 2018 8:26 pm

Kospa je napisao/la:
sri okt 24, 2018 8:23 pm
@Nikson
Skine se kapitenska Vedranu, stavi Krpicu... mozda je mogla nekom drugome al eto Krpica zapalo i to je to ZELJO je tako odlucio i idemo naprijed. Tebe pogodilo sto je Veci skinuta zbog kupovanja alkohola. To je bio samo povod drug, razlozi su mnogi i zasluzio je 100 % ako gledas interese Zelje

Kaznjeni igraci svi odreda, pa naravno da ce svi biti kaznjeni, nije fudbal individualni sport niti su oni radili individualne greske ( tipa Zec sa Adzemom) da na taj nacin budu kaznjeni. Svi su igrali utakmice i za lose REZULTATE ne individualne performanse su kaznjeni. Ti opet zauzimas stav da to nije fer, da neki igraci nisu zasluzili itd. ZELJU boli qrac sto je 1 od 10 igraca odigrao dobro kad je ZELJO izgubio.

Znaci prijatelju... Samo ZELJO
Druze nije mene pogodilo sto je Veci skinuta traka, boli me ***** i treva mu je skinuti....mene pogadja sto mi kao hocemo da smo profesionalni 100% a izmisljamo eazloge....reci Vedran ismijava rad trenera i suspendovan je. Reci Zajmovic i Zec su pod zastitom kabadahije, igraju kako zele - suspendovani su. Itd itd...primjera je mnogo a ja volim istinu a ne lazi i izmisljanja. Samo se o tome radi

Ljoze_9
Kontakt:

sri okt 24, 2018 8:26 pm

vopla je napisao/la:
sri okt 24, 2018 8:14 pm
bas danas citam prva vijest Josko Domorocki, druga vijest igraci strajkuju zbog novcane kazne.
I kontam nesto tito te ebo koja razlika u mentalnim sklopovima.
Jedan prkosi drzavi, spreman i pasti za svoje ideale za svoj klub. I zatvor ako treba al svoj klub nece izdati.Koji ponos, koji inat, koja velicina.
S druge strane gledam grupicu zalizanih,istetoviranih zvijezda koji imaju sve sto ovaj prvi nije imao, uslove koje su mnogi mastali.
I gaze ime kluba zbog jeb.e.nih par stotina KM.
I ne moze mi ih niko braniti, vrijedja mi inteligenciju.
Postoje drugi nacini da se sve rijesi ali s klubom se ne igra.
:pljesak:

NEZALAGANJE
Kontakt:

sri okt 24, 2018 8:27 pm

nikson je napisao/la:
sri okt 24, 2018 8:24 pm
nikson je napisao/la:

Jel ti krpic ponavlja isti scenario? curjuric? Pavic? Odovic? Rodin? Bakrac? A sto se tice sporta, kad me vec vuces za jezik ja sam zaboravio vise nego sto ces ti ikad znati :)
Pa vidim da si zaboravio.Pocinjes zaboravljati i elementarne stvari timskog sport,evo. ;)

Southboy
Kontakt:

sri okt 24, 2018 8:30 pm

Joj sad gledam prognozu za nedelju 75% kiša da ce pasti dok je subota sunce i 15% sanse.

Ma nece nas bit ni milju ipo...mislim meni je svejedno al treba prilagodjat vrijeme i satnicu za ove derby navijace

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

sri okt 24, 2018 8:32 pm

Zna li neko koliko utakmica kazne je dobio Soldo za crveni karton u kupu protiv Krupe? Crveni je bio direktan, tako da bi trebala dva meča valjda. On je propustio samo protiv GOŠKa, a protiv nas bio na klupi. Možemo li se žalit da nam daju 0:3 :placeodsmijeha:

avlami97
Kontakt:

sri okt 24, 2018 8:35 pm

Odluka o kažnjavanju (destimulacija) je saopštena igračima 2.10.2018. nakon poraza od Goška, Šta su čekali 22 dana da bi stupili u štrajk iako svako normalan vidi da kod njih bijeli štrajk (periodično) traje od kako je ova Uprava na čelu Kluba, odnosno od 30.1.2016. godine.

Nabijem ih na spolovilo.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 42 gosta.

Prijava