Nikad. Na srecu i prenos sam bio prinudjen pratiti na tekstualnom tako da je sto se mene tice ta tekma samo urbani mit.jovanmaksimovic je napisao/la: ↑uto dec 01, 2020 4:44 pmpitanje: koliko ste puta pogledali izvjestaj iz mostara kada smo igrali 3-3 s njima? ja nijednom... i dalje ne mogu da vjerujem da smo uspjeli prokockati prednost od tri gola u 5 minuta
Samo prizivas ili graces umjesto gavrana?
To prvo, prizivam, nadam, molim, kako hocesfcz je napisao/la: ↑uto dec 01, 2020 5:49 pmNikad. Na srecu i prenos sam bio prinudjen pratiti na tekstualnom tako da je sto se mene tice ta tekma samo urbani mit.jovanmaksimovic je napisao/la: ↑uto dec 01, 2020 4:44 pmpitanje: koliko ste puta pogledali izvjestaj iz mostara kada smo igrali 3-3 s njima? ja nijednom... i dalje ne mogu da vjerujem da smo uspjeli prokockati prednost od tri gola u 5 minuta
Samo prizivas ili graces umjesto gavrana?![]()
Pih, a ja ti vec pripremio mustuluk...pestabudimpesta je napisao/la: ↑uto dec 01, 2020 7:15 pmTo prvo, prizivam, nadam, molim, kako hocesfcz je napisao/la: ↑uto dec 01, 2020 5:49 pmNikad. Na srecu i prenos sam bio prinudjen pratiti na tekstualnom tako da je sto se mene tice ta tekma samo urbani mit.jovanmaksimovic je napisao/la: ↑uto dec 01, 2020 4:44 pmpitanje: koliko ste puta pogledali izvjestaj iz mostara kada smo igrali 3-3 s njima? ja nijednom... i dalje ne mogu da vjerujem da smo uspjeli prokockati prednost od tri gola u 5 minuta
Samo prizivas ili graces umjesto gavrana?![]()
![]()
Bit ce za mjesecfcz je napisao/la: ↑uto dec 01, 2020 7:24 pmPih, a ja ti vec pripremio mustuluk...pestabudimpesta je napisao/la: ↑uto dec 01, 2020 7:15 pmTo prvo, prizivam, nadam, molim, kako hoces![]()
![]()
Svaka cast momcima.
Neopisiv osjećaj, još kad je gol pao...storm_raider je napisao/la: ↑uto dec 01, 2020 10:03 pmNekako mi svaka utakmica sa Zrinjskim, bilo da je u Mostaru ili kod nas baca asocijaciju na paljenje reflektora.
Dobili 2:1 cini mi se... uuuufff bas nam je tada malo falilo da budemo zadovoljni, a nije to tako davno bilo.teteac8684 je napisao/la: ↑sri dec 02, 2020 9:54 amNeopisiv osjećaj, još kad je gol pao...storm_raider je napisao/la: ↑uto dec 01, 2020 10:03 pmNekako mi svaka utakmica sa Zrinjskim, bilo da je u Mostaru ili kod nas baca asocijaciju na paljenje reflektora.![]()
Ili 1:0 Igor Radovanovic, bas sto kazes malo nam je trebalo.storm_raider je napisao/la: ↑sri dec 02, 2020 10:23 amDobili 2:1 cini mi se... uuuufff bas nam je tada malo falilo da budemo zadovoljni, a nije to tako davno bilo.teteac8684 je napisao/la: ↑sri dec 02, 2020 9:54 amNeopisiv osjećaj, još kad je gol pao...storm_raider je napisao/la: ↑uto dec 01, 2020 10:03 pmNekako mi svaka utakmica sa Zrinjskim, bilo da je u Mostaru ili kod nas baca asocijaciju na paljenje reflektora.![]()
Da, da, 1-0, Radovanović, eksplozija sreće na tribinama, a i cijelu utakmicu je atmosfera bila fenomenalnamamba21 je napisao/la: ↑sri dec 02, 2020 10:55 amIli 1:0 Igor Radovanovic, bas sto kazes malo nam je trebalo.storm_raider je napisao/la: ↑sri dec 02, 2020 10:23 amDobili 2:1 cini mi se... uuuufff bas nam je tada malo falilo da budemo zadovoljni, a nije to tako davno bilo.
A i prije tekme, parkovi puni, raja cuga, slavi kao da smo titulu uzeli. Koreo na jugu sa trakama je bas lijepo izgledala, bilo je prica i da je policija tu poremetila zamisljeno, ali opet je sve izgledalo odlicno.teteac8684 je napisao/la: ↑sri dec 02, 2020 10:58 amDa, da, 1-0, Radovanović, eksplozija sreće na tribinama, a i cijelu utakmicu je atmosfera bila fenomenalnamamba21 je napisao/la: ↑sri dec 02, 2020 10:55 amIli 1:0 Igor Radovanovic, bas sto kazes malo nam je trebalo.storm_raider je napisao/la: ↑sri dec 02, 2020 10:23 am
Dobili 2:1 cini mi se... uuuufff bas nam je tada malo falilo da budemo zadovoljni, a nije to tako davno bilo.
Radnik je svakako kanta, bilo bi veliko čudo da protiv njih kiksaju.ANamelessGhoul je napisao/la: ↑uto dec 01, 2020 5:42 pmRadniku pola ekipe fali. Kako im se vazda potrefi jbt