Durgo je napisao/la: ↑čet avg 27, 2020 12:47 am
Ovo stvarno ne moze vise pod kozu, proteklih godina sam vidio svasta, izmedju ostalog 2 prokockane dobijene titule, porazi od jadnih ekipa na Grbavici, gubljene licene, neke predstave klovnova na pressu, dan pobjede i sampanjac, sada ovaj debakl sa koronom i jadno vodjenje kluba i slag na tortu tu je najnesposobnija uprava poslije rata, koja izlaz vidi u prodaji imovine i talovima sa Koldzom, SD i gradjevinarima...
Sve svemu, zakljucak je da sam se dosta dosta dosta vise sikirao i nervirao oko svega, nego sto sam se radovao dobrim stvarima ...
Mi smo navijaci Zelje, a ne rezlutata i to je jasno, ali gledati kako nas ljudi vode u ponor i pri tome trositi energiju nekom to ukazivati i otvarati oci je u stilu velikog mazohiste...
Ovdje se ne radi o rezultatima vec o ZLU KOJE JE OKO I U KLUBU, koji mnogi ne zele da vide...
Ja sam se uclanio, i sebe i dijete, moja pripadnost nije upitna...
PRIPADNOST... o ovome svi trebamo razmisliti... kome pripadamo i za koga se Borimo...
...i kad budem dedo voljet cu te zeljo, krvlju mojom teces ti....
.....do boljih vremena...
Pripadnost! Kljucna rijec. Zato sam licno povukao potez o kojem sam vec pisao pri povratku Amara i njegove ekipe i rusenje svega pozitivnog zarad futbola!!
Ljudi dragi, mene moja odluka boli, da svom Zelji ne dam ni marke, da ih ne gledam zivo evo vec 2 god skoro, ali ZNAM da je to za bolje sutra MOG/NASEG kluba! Ako treba, sve iz temelja, ali da to bude kako treba.Nema polovicnih rjesenja, 25 god to gledamo.
Dok god se hijene hrane, one ce i biti tu.Nece otici.Zato mi je muka bila kad sam neki dan vidio da je raja skupila 40hiljada maraka!! Kome?? Zelji? Cisto sumnjam.Jesu li se udostojili reci ma sta ce potrositi te pare? Sve dok ih tako budete "hranili", oni otici nece.Slijedeca stanica-pomocni teren!