ned jan 16, 2022 1:49 pm
Ovdje pojedinci kao da su prespavali zadnju godinu dvije, i ne kontaju u kakvoj smo situaciji, da se na treningu ne mogu "skrpiti" 22 igrača da se trening normalno organizuje. Nisam Edisov fan, znam šta se sve izdešavalo u njegovom prošlom mandatu, ali u ovoj besparici, minimalnim primanjima za igrače, uspjeh je i ove momke koje spominjemo dovesti da igraju, a još veći uspjeh je motivisati ih da daju sve od sebe i na pripremama i sutra na utakmicama. Ako to iko može, on može. Uz njega će siguran sam stati starija ekipa, Tuce, Koske, Mekić i eventualno ako se neko od ovih povratnika pojavi.
Svi smo vidjeli jesenas neznanje Blaževića i sličnih, i sad kao problem što idu. Mi sa njima, ili bez njih tu smo gdje smo. Siguran sam da taj Šehić, ili Livančić neće odigrati ništa lošeije od njega ili Mujezinovića, a jeftiniji su u ovom momentu 5 puta, i dolaze besplatno (za razliku od nekih za koje smo i odštetu plaćali)
Smanjite očekivanja malo, i kritike. Za ovakvu situaciju u klubu, Edis idealan, i svjestan jedinog načina da se iznese proljetni dio. Stari jarani, i naloženi omladinci...druge opcije mi nemamo trenutno.