Evo i ja sam momcina, volim klub, volim grad a bogami sam i borben. Znaci komotno bih mogao u prvu ekipu? Nemam nista protiv Galica, daleko od toga, ali kad se uzme sve u obzir u vecini utakmica koje je igrao on je bio medju losijima (uz poneki bljesak). A igrao je jako puno.Bozidar Radosevic je napisao/la:Gala je momcina, voli klub voli grad uz to je za nasu ligu vrlo korektan. Uz Krpica najborbeniji. Iskreno nit ima boljih opcija, nit je tu potrebno sta mijenjati/fcz je napisao/la: ↑sub maj 25, 2024 7:18 pmDa pravimo ekipu za grupe, pa hajde. Buduci da je tesko ocekivati ista vise od nekakve borbe za Evropu, Gala jos moze dosta doprinijeti.santakuruz je napisao/la: ↑sub maj 25, 2024 7:05 pmHajde sve i nekako, ali sto Galic? Sta Galic moze ponuditi u nekoj normalnoj ekipi? Nekad ranije smo imali rezerve bekove daleko bolje od Galica.
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
28 mu je godina, spreman je i borben, nikad nije imao neke strasne padove, derbije i "vece" utakmice gotovo po pravilu igra dobro a ono sto je za mene mozda i najvaznije - jedan je od rijetkih koji "dobro znaju sta je Zeljeznicar" (koliko god mi nekad ismijavali tu sintagmu, itekako je bitno imati ponekog takvog igraca) a prema klubu se nikad nije ponio supacki za razliku od mnoge druge "Zeljine djece".
Mi ako iz omladinskog pogona ne mozemo izbaciti beka najmanje na nivou Galica svako dvije godine, odmah trebamo raspustiti kompletan OP.
Sent from my SM-S911B using Tapatalk