Upravo tako. Ono što su oni nudili, to se može podvesti pod “traže, mole boga da ne nađu”. Ponudiš kompletan klub s infrastrukturom, ugovorom preciziraš prava i obaveze, imaš svoj nadzor i to je sve. Ono je izmišljanje tople vode.
Evo, nek mi daju platu, plate putne troškove, ja ću obići 10 evropskih klubova i naći najbolji model…
Popusti malo i ne trollaj visedzeno87 je napisao/la: ↑pet mar 21, 2025 3:04 pmista prica se vrti na forumu unazad par godina, sve isto, a pomaka nikakvog, u klubu i ono sto je bilo najbolje, najzdravije i sto je donosilo novac polako postaje problem i sa dobavljacima, platama, računima, nije shop kasica prasica da se uzima kada god zatreba, u prosloj godini preko 200.000 je uzeto za krpljenje dugova, plata, veliki iznos koji se mogao uloziti mnogo bolje, u promociju, marketing, online shop, ovako se sve namjenski pogoduje stenu, namjenska havarija da se napravi i da na mala vrata preuzme i privatizuje, po meni ni to nije problem ali sta kada jednog dana ode, ko ce nam otvoriti vrata, izaci u susret, niko apsolutno
Sve si rekao o sebi. Popusti nas sa svojim glupostima. Lične frustracije što imaš prema pojedincima u klubu liječi u slobodno vrijeme i negdje drugo.dzeno87 je napisao/la: ↑pet mar 21, 2025 3:19 pmnapisi ne odgovara sta pises, odmah banuj i zavrseno, smijesno je da se vjeruje škutoru iz širokog brijega i pajdašima mu koji do jucer nisu znali doci do stadiona grbavica bez navigacije, a sada vedre i oblače klubom gledajuci vlastiti interes jer imaju keša gdje se sve svodi na priču "dat cu" a sve zahvaljujuci tuni kojeg veslaju kako stignu, al otom potom
Sve je to uredu, samo ne možeš ti očekivati da će tebi doći neko i davati pare a da parama rukovodi Amira, primjer navodim samo. Mi bi da se prodamo, da nađemo investitora ali da mi odlučujemo i upravljamo gdje ćemo i šta ćemo sa tuđim parama. E pa ne može to majstore. Na to ti neće niko pristati, nikad, sa ili bez zakona o sportu.
Bravo ciko upravo tako. Ovo sto oni nude potencijalnom investitoru nikad ove uslove niko prihvatiti neće . Zato I jesu postvili takve uslove da obiju sve investitore, tražiš sve a za uzvrat neke mrvice ne ide to tako. a zasto zato što se oni više nece ništa pitati I neće više biti na platnom spisku Želje zato Im i ne odg jedan vlasnikcikoradovic je napisao/la: ↑pet mar 21, 2025 4:17 pmSve je to uredu, samo ne možeš ti očekivati da će tebi doći neko i davati pare a da parama rukovodi Amira, primjer navodim samo. Mi bi da se prodamo, da nađemo investitora ali da mi odlučujemo i upravljamo gdje ćemo i šta ćemo sa tuđim parama. E pa ne može to majstore. Na to ti neće niko pristati, nikad, sa ili bez zakona o sportu.
Šta ćeš ti čovjeku reći kad on npr. hoće da zamijeni kompletnu administraciju u klubu, e ne može, Amira radi u klubu xy godina, ona je naša, ne možeš ti nju otjerati, Dino Pekić je komesar za sigurnost, on mora biti tu i slično.
Čim ponudimo apsolutnu vladavinu (normalno uz zaštitu grba, dresa, boja, imovine, stadiona) da onaj koji daje pare i odlučuje o svemu, u roku 3 mjeseca ćeš naći investitora.
Ko o tone prica? Radi se o imovini Zeljeznicara. Zakonski je ne mozes osigurati.cikoradovic je napisao/la: ↑pet mar 21, 2025 4:17 pmSve je to uredu, samo ne možeš ti očekivati da će tebi doći neko i davati pare a da parama rukovodi Amira, primjer navodim samo. Mi bi da se prodamo, da nađemo investitora ali da mi odlučujemo i upravljamo gdje ćemo i šta ćemo sa tuđim parama. E pa ne može to majstore. Na to ti neće niko pristati, nikad, sa ili bez zakona o sportu.
Šta ćeš ti čovjeku reći kad on npr. hoće da zamijeni kompletnu administraciju u klubu, e ne može, Amira radi u klubu xy godina, ona je naša, ne možeš ti nju otjerati, Dino Pekić je komesar za sigurnost, on mora biti tu i slično.
Čim ponudimo apsolutnu vladavinu (normalno uz zaštitu grba, dresa, boja, imovine, stadiona) da onaj koji daje pare i odlučuje o svemu, u roku 3 mjeseca ćeš naći investitora.
Sve i da osiguraš imovinu i da imaš zakon o sportu i sve to što treba, neće niko doći pod ovim uslovima, jednostavno neće. Možemo se varati i tražiti izgovore u svemu, ali ovo je jedini razlog. Podržali bi mnogi i divlju privatizaciju, sa ogromnom dozom rizika ali pod ovakvim uslovima ni ona nije moguća.
Pises o totalno nebitnim stvarima ako dodje do zakona o sportu, i kad dodje. Investitor prilikom preuzimanja ima pravo raditi sta hoce.cikoradovic je napisao/la: ↑pet mar 21, 2025 4:56 pmSve i da osiguraš imovinu i da imaš zakon o sportu i sve to što treba, neće niko doći pod ovim uslovima, jednostavno neće. Možemo se varati i tražiti izgovore u svemu, ali ovo je jedini razlog. Podržali bi mnogi i divlju privatizaciju, sa ogromnom dozom rizika ali pod ovakvim uslovima ni ona nije moguća.