Pa isplacivali su netto plate tj.bez doprinosa i akumulirali dodatni dug valjda ce veceras to reci i hipoteku na parceli pomocnog.
Pa isplacivali su netto plate tj.bez doprinosa i akumulirali dodatni dug valjda ce veceras to reci i hipoteku na parceli pomocnog.
Ako je tačno, aferim glupani, ja vam nikad licencu ne bih dao, fujficobahtic je napisao/la: ↑čet mar 20, 2025 3:46 pmPa isplacivali su netto plate tj.bez doprinosa i akumulirali dodatni dug valjda ce veceras to reci i hipoteku na parceli pomocnog.
Ne mozes ti samo "preskociti" iz minusa u nulu - da bi dosao te nule mora se desiti prilicno veliki plus.fanaticZeljin je napisao/la: ↑čet mar 20, 2025 4:14 pmMa krenuti od nule , nema nam druge , sve nesposobno , petljaju , lazu , mute i sad kad ostanemo bez licence za Evropu svi ce nam biti krivi samo mi nismo
Ko i kad? Koja uprava i za koji period ako mozes da nam objasnis? Hvala brateficobahtic je napisao/la: ↑čet mar 20, 2025 3:46 pmPa isplacivali su netto plate tj.bez doprinosa i akumulirali dodatni dug valjda ce veceras to reci i hipoteku na parceli pomocnog.
Trenutna uprava u periodu 2024 najviseono.na je napisao/la: ↑čet mar 20, 2025 4:38 pmKo i kad? Koja uprava i za koji period ako mozes da nam objasnis? Hvala brateficobahtic je napisao/la: ↑čet mar 20, 2025 3:46 pmPa isplacivali su netto plate tj.bez doprinosa i akumulirali dodatni dug valjda ce veceras to reci i hipoteku na parceli pomocnog.
Investitora, tj. vlasnika zaboravite, od toga nema ništa. Trenutni saziv skupštine, tj njeno rukovodstvo su ovaj klub privatizirali za 0 KM, tako da im nije u interesu da se to desi. Dovoljno je vidjeti kako se pojedinci šepure po zapadu, glume velike gazde Želje i uz to su doživjeli poremećaj ličnosti nakon što su preuzeli funkcije u klubu (i to mislim na ozbiljniju patologiju, bez imalo ironije).ISB87 je napisao/la: ↑čet mar 20, 2025 2:30 pmhttps://www.klix.ba/vijesti/bih/dom-nar ... /250320117
Joj naslova, joj bruke iz godinu u godinu.
Ima li kakvih investitora? ali da se niko od navijaca nista ne pita jer ocigledno pojma nemamo.
Mi smo prošle godine isplatili dug prema poreskoj što smo do korone isplaćivali u ratama prema reprogramu (dogovoreno za vrijeme Misketa).avlami97 je napisao/la: ↑čet mar 20, 2025 9:02 pmMeni nije više ništa jasno oko dugova. Dug prema Poreznoj smo trebali otplatiti još prošle godine i da budemo na nuli. Evo jedan podsjetnik od prije 10 godina i 4 mjeseca.
https://avaz.ba/sport/nogomet/149760/gr ... u-stadiona
Bacamo pare kao u vreću bez dna.