Sujeta je reci istinu!? Druga stvar ne znam sta ti kontas i hoces. Mozemo ne dijeliti misljenje ali mi nemas prebacivati pravo nista. Druga stvar za arapa. Druze Galic za zivota nije igrao na lijevoj strani, stopera guras nas spica, proslu utakmicu dva najsporija igraca ti igraju zadnjeg veznog a ti ganjas rezultat to ako je tebi dobro i ovi nastupi nasih mezimica onda okej. Ali nemas mi pravo spocitavati da pisem s nekom agendom, da ja nekog favoriziram. Ovo danas nije licilo na ozbiljni fudbalski klub.MiroslavKruzik je napisao/la: ↑sub dec 02, 2023 4:30 pmOpaaa Božo, to opet vodis personalne ratove sa SDA članovima, de nam bolan reci sta ti je Balić uradio pa čovjeka konstantno napadaš, da ti nije oteo neku ženskuBozidar Radosevic je napisao/la: ↑sub dec 02, 2023 4:26 pmA sreca pa nam covjek u upravi i njegova firma nisu radili isti taj portalMiroslavKruzik je napisao/la: ↑sub dec 02, 2023 4:23 pm
Nemoj zaboraviti ni fak.tor koji samo komentare sa Željine fb stranice koristi u propagadne članke...nikada neces procitati slican članak da ovako napisu kada pitari ili bilo koja navijačka grupa komentarise poslike poraza na zvanicnoj.
Krenula je medijska hajka, 2018 godina će biti mila majka na šta će tek ovo da izađe.
P.s. fak.tor je vlasnik ove fb stranice, pa pregledajte postove ismijavanjs Želje redovno na istojubi te sujeta Božooooo
Ma ja i dalje mislim da ovi igrači imaju kvalitet za europu. Kad igraju kako to Bog zapovijeda.
Nismo brate, problem je što mi sve živo vidimoMulalic Edis je napisao/la: ↑sub dec 02, 2023 5:17 pmBez boda u gostima, sa jednim golom, bruka na derbiju, bez klizecog starta u Doboju i Posusju. Danas , kanta za nabijanje predzadnjoj ekipi. Ali pazi sad je redovno koliko toliko, plate au solidne. Izuzev par pojedinaca koji se tope polahko sa ostalim ljudi igraju termine za ovaj slavni klub vec peti mjesec. Bio to Basic, Alihodzic, Arap...ne moze ti biti svejedno a igrac si Zelje. Nije se psovalo igracima 3 4 godine jer su kasnile plate, borili se za licence, a sad vec malo bolji na papiru igracki kadar i sramotan pristup. Amoa se cuva za transfer, Mekic igra bez duela. Ovcina nas je prevario. Iduci klub mu je Igman, pa Vis Sim Bau. Ostali se sakrivaju po terenu. Pa jesmo mi budale?salle86 je napisao/la: ↑sub dec 02, 2023 4:38 pmAko je ovo to što ja mislim, to je najveća (možda i jedina korist) nakon svih ovih košmaraMulalic Edis je napisao/la: ↑sub dec 02, 2023 4:00 pm. Nazalost, krece šamaranje i povrede, pa kad je nama kosmar i njima ce biti jos veci.
A ko kaze da nisu banovani?Diverzant je napisao/la: ↑sub dec 02, 2023 5:11 pmOve sto mater psuju dzezvaru treba banovati a ne brisati komentarestorm_raider je napisao/la: ↑sub dec 02, 2023 4:49 pmNeki postovi obrisani, primirite ljudi dragi, ovdje svi volimo Zelju. Ili se makar prebacite na privatne poruke...
+1
Danas katastrofa i svi su nadam se vidjeli da je ova ekipa losa, bez mogucnosti za napredak.PlavaDobrinja1921 je napisao/la: ↑sub dec 02, 2023 5:22 pmEvo sef najavljuje rezove na zimu. Ovdje 2 momka u vrh glave iz ove ekipe zasluzuju da budu u klubu.
Pa ti sam misliš da je Bašić idalje trenerJacksparrow je napisao/la: ↑sub dec 02, 2023 8:40 pmKakvo nase pravljenje ekipe mi ne mozemo ni trenera da istrpimo vise od 6 mjeseci...