16:30
Vala tesko je ovdje reci ko je bolji, za 45 minuta se nije desilo apsolutno nista.
otisli skauti Varesa na poluvremenu,pa spustili rucnu
Ko nema godišnju kartu i treba mu biti ova cijena, ako si navijač mora biti godišnja i članska.
Pa nismo jebeni Hajduk i kult pola državeteatrale36 je napisao/la: ↑uto feb 04, 2025 9:05 pmKo nema godišnju kartu i treba mu biti ova cijena, ako si navijač mora biti godišnja i članska.
Ima ljudi vole karte skupljatiteatrale36 je napisao/la: ↑uto feb 04, 2025 9:05 pmKo nema godišnju kartu i treba mu biti ova cijena, ako si navijač mora biti godišnja i članska.
Na Istoku je wc ko u kući, čisto i uredno.Mulalic Edis je napisao/la: ↑uto feb 04, 2025 9:41 pmOva cijena mi je okej, ali da ociste stolice, wc, pocupaju travu i svaku godinu da se borimo za titulu.
Porodicno okupljanje, a za zenu i dvoje djece ti treba 50,60 KM samo za karte...sve super, postujem, ali zavrni sijalice da ne sjedi ljudi u mraku, ocisti stolice, wc nek ne smrdi kao poljski i pocupaj travu. Naravno, ocekujem borbu za prva dva mjesta i stalnu evropu. 15 KM pajdo .
Nije bitno nas 3,4 hiljade koji smo tu orilo gorilo, da smo treca liga dolazili bi...ima dosta ljudi koji nece dati 15 km ako nije derbi ili evropa.TheBlue je napisao/la: ↑uto feb 04, 2025 9:52 pmLjudi dragi ja ne znam sta se dize hajka oko tekmi.
Prvo godisnja karta za sjever je 100 KM, sa kupom oko 18 utakmica minimum! Karta dodje 5.5 KM!!!!!!
Odete da opereta auto u autopraonici 19 KM, ORBIT ZVAKE 2 KM, 10 kifli 3 KM, da pogledate film u kinu ulaznica je 15 KM. O cemu pricamo?????
Ocekujemo evropski klub, a da nam karta za natkrivenu tribinu bude 10 KM???? Ja da se pitam sjever bi bio 15 KM, a istok 20 KM minum, pa bi onda godisnje pukle u 10 dana.
Ja stvarno ne znam cemu ova negativa stalna...