Premier je napisao/la: ↑sub feb 29, 2020 6:59 pm
U kojem ce kolu bit derbi onda na kosevu? Ma taman to, ako izgubimo odose oni na nedostiznu razliku, ako dobijemo pokazat cemo da smo spremni potuci se do kraja..
U 2 kolu. Ja samo ne znam sta se pizdi ovoliko. Ali hajd dobro nije ovo prvi put. Samo ove sezone je bilo jedno 5 pizdinih perioda.
Polako ba ljudi,sta vam je. Koliko puta smo se naslusali prica o strasnom Zrinjskom u prvom dijelu sezone. A oni za ***** bili. Ovi isti pitari,6 utakmica ni sami ne znaju kako su dobili.
Pricamo o Premijer ligi ko je ovde ikad izdominirao na nacin kako se kuka ovdije.
Ja vam garantujem,da ce i ovi pitari kiksat jos par puta sigurno.
Nije uopste bitno kako su dobili. Jesu djelovali bolje,ali su vala mrljave golove zabijali. Mada po meni zasluzeno dobili,jer meni ovaj Borac djeluje po onom ustaljenom receptu ekipa,koja se nazor brzo slaze i na kraju obicno budu za *****. Iako svi od njih puno ocekuju. A spori su drama bili. A sjetimo se nase ekipe tada,jer su 3 najvaznija igraca Borca ,tada bili kod nas. I nije da nismo kukali bas na ove vedete Borca kod nas.
Ono sto mene zanima dokle je taj crnac. Kako ova Zvjezda zavrsi ovog Nigerijca,nije valjda da mu od novembra ganjase vizu.