Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

fcz
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri mar 27, 2019 4:04 am

Plava Porodica je napisao/la:
sri mar 27, 2019 2:40 am
Ma yebeš stručnost ili nestručnost..
Danas me baš "izbilo iz cipela" kad sam vidio slike šta rade levati.. Što neko reče ko da mi po glavi lopata.
Boli me ba kita što savez ne interesuje hoće li ovo ostaviti posljedice po teren, nego što naši ni na koji način nisu reagovali pa lakše malo haveri niste ga vi platili.. A usput ti isti nas u tandemu sa džokolom yebu oko para, dozvola..
Fuj.
Bas tako lepi. Moj je deda radio Grbavici, stari na njoj provede zivot, mene je zarazio... I ja sad kao mirno da gledam dok je lopataju. Ma mrs ba svi!
Nek odjebe svak ko nije dosao dati 100% za Zeljeznicar!!!
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

MU'MIN T.M.
Kontakt:

sri mar 27, 2019 8:11 am

VOLIM TE ŽELJO !!!

Racional87
Kontakt:

sri mar 27, 2019 8:31 am

Sad će nova Uprava to sve riješiti :rofl1: :rofl1: Hem ćemo biti pravi FUTBOL KLAB, hem ide stadion ko u Totenhema. Živi bili pa vidjeli :rofl:

Nek' nam je Bog na pomoći :kafa:
Amar Osim danas je od Željezničara zatražio isplatu 128.000 KM na ime zateznih kamata, a klub tvrdi kako nekadašnjem strategu Plavih ne duguje ništa.

Amare Džukelo napolje !

PlaviIzSarajeva
Kontakt:

sri mar 27, 2019 8:41 am

.
Zadnja izmjena: PlaviIzSarajeva, dana/u sri mar 27, 2019 1:59 pm, ukupno mijenjano 1 put.

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

sri mar 27, 2019 8:44 am

Ja mislim da je Pekic kao osoba koja je odgovorna za stadion morao biti prisutan juce na stadion i voditi akciju ciscenja i ukazivati na sve sta i kako treba raditi da se teren ne ocisti.

Neka su vise prosle i ove kvalifikacije idemo se okrenuti nasem Želji, nadam se da su se odmorili i jos bolje uigrali. Pred nama je jako bitna utakmica u Gabeli, na veoma losem terenu i nadam se da cemo uspjeti donijeti 3 boda.
Alea iacta est!

teteac8684
Kontakt:

sri mar 27, 2019 8:44 am

Joj dajte još malo prepucavanja trenutna vs bivša Uprava, evo baš smo željni toga...kako vam ne dotuži tako vam Boga...

shzna
Kontakt:

sri mar 27, 2019 8:47 am

Nije da mi nije drago sto je sudija zakinuo repku. :kafa:
1987

Kospa
Kontakt:

sri mar 27, 2019 9:00 am

Ja sam govorio i kad se pravio teren a evo sad se pokazalo da je drenaza jako lose uradjena. One lokve na novom terenu se ne bi smjele desavati.

Ako je primarni odvod gradska infrastruktura a svi znamo u kakvom je stanju i kako se odrzava, zasto nije planiran sekundarni odvod.
Dzaba se nama hvaliti kako imamo nov teren kad ne moze savladati malo jace padavine.

Da li se neko sjeca ko je bio nadzor ?
... Godine života svoga tebi dao sam...

cikazubo
Kontakt:

sri mar 27, 2019 9:12 am

Pretjerujete ljudi.
Teren se mora grijati satima da bi “docekao” snijeg koji se topi padom na takvu povrsinu.
Nama komplikovano zbog napajanja a i cijene pogotovu ako nije nasa utakmica, a da je nesozvoljeno i strasno lopatat, nije, da ce se ostetiti hibrid, nece ne mozes ga rukom iscupat koliko je duboko nit, da mozes ostetiti malo prirodnu travu, mozes al to se oporavi u potpunosti za par suncanih dana.
100 puta vidjeno i u ligama 5 cak da terene sa grijacima ciste lopatama, sinoc avlami stavi i arenu u Istanbulu za utakmicu lige prvaka.
Bilo bi lijepo da smo ih upalili da vidimo kako tope ako nista, ali sad toliko raspravljat stara uprava, nova uprava, ne valja teren, cisto pretjerivanje na bazi laickih spekulacija.

Sto se tice drenaze, drenaza je odlicna, prosjecno “popije” vise litara vode nego drugi tereni sa drenazom, lokve su normalna stvar, mora se zadrzat voda, nije svicarski sir da prodje za par minuta, nije to ni do kanalizacije, niti je uopste problem, opet se uhvatite primjera na najboljim stadionima svijeta, kad su obilne padavine lokve su i na Allianz areni i na Grbavici.
slika

PratimsamoPlave

sri mar 27, 2019 9:33 am

Za ovu nasu negativu najvise su krivi mediji i ti kompleksi ostalih navijaca u BIH.. Pogotov pitara, sjecam se utakmice sa Apolonom kad smo saznali da je 2:2 u Italiji, to je opste nezadovoljstvo nastalo, do tad je ok atmosfera bila. Nemoj da nas pitari zajebavaju.
Da slucajno nije teren u Zenici bolji. I da jeste, da Bog da je u drzavi ovaj teren najveci problem.
Sumnjam da je to sama drenaza mogls rijesiti,sjecam se utakmice Barse prije par sezona kisa natopila teren jezero nastalo. I odgodjena tekma, a mi sami sebi pritisak pravili prosle sezone za derbi. Neko kriv sto je snijeg po sata pred utakmicu usuo snijeg, i to se zale oni sto na tv-u gledaju.

Ostali sebe grizu, jer mi nismo jebeni prosjek ove lige. Gdje ce jedan igrac biti na klupi. Nasi su Veca, Sehic, Dzeko, Gojak, Zukanovic, Visca, Zakaric igraju na Grbavici.
Jer Bosnjo ce i prihvatiti da se igra u Hrvatskoj, da ekipu cine igraci skupljeni po dijaspori, samo nemoj da je neko bolji.
I kada dodju losi rezultati, budala ova nece prestat da te prati!

PratimsamoPlave

sri mar 27, 2019 9:34 am

Amar Osim bio na sahrani u Cetinju. :zeljeznicar1:
I kada dodju losi rezultati, budala ova nece prestat da te prati!

Plava Porodica
Kontakt:

sri mar 27, 2019 10:37 am

Ne znam, možda previše dramimo, možda tako i mora biti.. Jesmo mi laici, ali laici koji ono parče zemlje gledaju kao svoje.. Kao najsvetije mjesto na dunjaluku.
Na neke stvari, rijetke, sam baš osjetljiv. A jedna od tih je Dolina.
I jednostavno kad je nešto novo na njoj, kad je u samom svjetskom vrhu po kvaliteti, a vidiš lopate ne razmišljaš glavom već srcem.
Ne zamjerite mi.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

kokoška
Kontakt:

sri mar 27, 2019 11:16 am

NEZALAGANJE je napisao/la:
uto mar 26, 2019 11:40 pm
SIMA_SIMAU je napisao/la:
uto mar 26, 2019 9:52 pm
Omar500 je napisao/la:
uto mar 26, 2019 9:50 pm
Mislim da su unisteni dijelovi terena gdje je golman prilikom lopatanja, mozda mi se samo ucinilo. Nadam se da ce biti okej, ali ovo jeste sve neozbiljno. Imamo takav teren da zahtijeva apsolutnu paznju, a da li mi to mozemo iznijeti, nisam siguran.
Treba se nabaviti adekvatna oprema za ciscenje terena odnosno trebalo se o tome odmah razmisljati po postavljanju trave.
Ali,ali...Mi smo futbol klab!!Nismo gradjevinska firma.
Je li to nekakva rijec engleskog porijekla ?

Leon_Professional
Kontakt:

sri mar 27, 2019 11:21 am

Je li u fulu napadamo Gosk? Nema suspendovanih?

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

sri mar 27, 2019 11:33 am

Leon_Professional je napisao/la:
leone... mora da ne svracas na temu statistika cesto :D

nije ti ovo prvi put da pitas jel ima suspendovanih... slobodno svrati tamo... sve ti pise...
100/94/37/34 - i to je to!

Leon_Professional
Kontakt:

sri mar 27, 2019 11:39 am

jovanmaksimovic je napisao/la:
sri mar 27, 2019 11:33 am
Leon_Professional je napisao/la:
leone... mora da ne svracas na temu statistika cesto :D

nije ti ovo prvi put da pitas jel ima suspendovanih... slobodno svrati tamo... sve ti pise...
Ma svracam nego ja ovo ne bili se pocelo malo o tekmi pricati a ne o sukobima :D

Okolele
Kontakt:

sri mar 27, 2019 12:17 pm

shzna je napisao/la:
sri mar 27, 2019 8:47 am
Nije da mi nije drago sto je sudija zakinuo repku. :kafa:
Ništa nas nije sudija zakinuo..I penal i crveni opravdani..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Masinovodja
Kontakt:

sri mar 27, 2019 2:14 pm

Ne znam, možda previše dramimo, možda tako i mora biti.. Jesmo mi laici, ali laici koji ono parče zemlje gledaju kao svoje.. Kao najsvetije mjesto na dunjaluku.
I jednostavno kad je nešto novo na njoj, kad je u samom svjetskom vrhu po kvaliteti, a vidiš lopate ne razmišljaš glavom već srcem.
Ne zamjerite mi.
Cuj ovog tjeraca onih koji su nam i omogucili da se ponovo osjecamo ponosno,da to sto je nase nesto i vrijedi i da na nesto lici.Ono je bilo vrijeme nadanja da cemo napookon izaci iz okvira ove zabokrecine,ali takvi kao ti su nas vratili na vrijeme da se vise nemamo cemu ni nadati.Sjecam se prije da nije moglo proci sat vremena da ne udjem na forum,da vidim sta ima,a sad ako udjem u 7 dana jednom,evo glava.Vidim po pisanju da je i kod ostalih tako,tako da je sve jasno.
A tebi nemamo sta zamjerit,uzivaj i hvala.

Brkoo
Kontakt:

sri mar 27, 2019 2:57 pm

Masinovodja je napisao/la:
sri mar 27, 2019 2:14 pm
Ne zamjerite mi.
Cuj ovog tjeraca onih koji su nam i omogucili da se ponovo osjecamo ponosno,da to sto je nase nesto i vrijedi i da na nesto lici.Ono je bilo vrijeme nadanja da cemo napookon izaci iz okvira ove zabokrecine,ali takvi kao ti su nas vratili na vrijeme da se vise nemamo cemu ni nadati.Sjecam se prije da nije moglo proci sat vremena da ne udjem na forum,da vidim sta ima,a sad ako udjem u 7 dana jednom,evo glava.Vidim po pisanju da je i kod ostalih tako,tako da je sve jasno.
A tebi nemamo sta zamjerit,uzivaj i hvala.
Da bi izasli iz okvira ove zabokrecine svi segmenti kluba moraju biti na vrhunskom nivou, apsolutno svi, a ne neki da budu vrhunski a neki da budu dno dna..

Omogucili nam da se osjecamo ponosno zbog stadiona-DA
Omogucili nam da se osjecamo jadno zbog sportskih rezultata i dovodjenja onoliko govana(igraca koji nemaju ni kvalitet ni karakter)-DA

Da li bi nastavili po starom(da su ostali) sto se tice sportskog dijela-DA, sekunde jedne nista ne bi promijenili, nastavili bi da srljaju u propast.

Nisu se udostojili pojaviti na skupstini kluba i zbog toga okanite se vise patetike i stalnog vracanja u proslost, vratite se u sadasnjost.

Ako ova nova uprava ne bude radila kako treba i u interesu kluba prvi cu ja biti protiv njih. Tako treba uvijek da bude, da gledamo kakvu korist mogu uraditi za klub jer je to jedino bitno a ne da ko pojedini navijamo za neku upravu ili ljude iz tih uprava..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

sri mar 27, 2019 3:56 pm

Juniori u federalnoj ligi izgubili 4:1 od olimpika. Od juniora koji igraju i u premijer ligi bili su Salanović, Mujić, Ramić, Aljić.

Dobro je što je Mujić igrao, jer je pauzirao pa da osjeti teren.

Trenutno korisnika/ca: BHDragons, Diverzant, Ujko i 100 gostiju.

Prijava