Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Nebulae
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub dec 22, 2018 3:42 pm

Vala, ako se on ovako vrati u Zelju, jebote sta to govori o Zelji? Smijesan klub i dok je smijesnih amaroljubaca , Zeljo nece prestati biti smijesan.

Occasionally
Kontakt:

sub dec 22, 2018 3:47 pm

https://www.youtube.com/watch?v=-dXOf9092w4
slika

NI MILIMETRA ! Nada umire posljednja

Timscho
Kontakt:

sub dec 22, 2018 3:57 pm

bojamora je napisao/la:
sub dec 22, 2018 12:12 pm
Timscho je napisao/la:
sub dec 22, 2018 9:24 am
storm_raider je napisao/la:
sub dec 22, 2018 9:03 am
Dobar intervju Krcmarevica. Korektno se ponasao, i u pravu je covjek. Ako se vec nije imalo novca za igrace, gradi se stadion, pa fino to definisati na pocetku sezone i ganjati Europu. Pored nekih standardnih pljuvaca, ne bi bilo nekih vecih zamjerki.
To sve stoji, ali koliko se sjećam, Krčmarević se u svom obraćanju prilikom ostavke žalio i na druge stvari. Govorio je i o zalaganju igrača, o odnosu igrača prema njemu i njegovim zahtjevima, a to sad u ovom intervjuu ne spominje nikako. Ja sam (a koliko se sjećam i ostala raja isto) tada bio stekao utisak da je problem što se igrači ne trude dovoljno da ispoštuju njegove zahtjeve. Zar nije tako bilo?
Nije tako. Glupa ti je priča o tome da igrači nisu htjeli da igraju. Ne može se natjerati neko da igra bolje nego što može. Čovjek je fino rekao u čemu je problem. Ne možeš od ekipe koja nema igrače za prvo mjesto tražiti da se bore za titulu i kažnjavati ih kao da to neče. To je još dodatno uticalo na moral ekipe. Jer ako se trudiš ina treninzima i utakmicama a neko te kažnjava i odbija od plate to nije u redu. A pored svega toga imaš i polubolesnog trenera koji i nije bio opcija da vodi prvi nego drugi tim . Onda još sramno predaš utakmicu u kupu što se nikad nije u istoriji desilo i sve to dovede do ovoga što imamo i onda se traže neki izmišljeni krivci za sve koji kao uništavaju klub i što je najnovija teorija zavjere nagovaraju igrače da namjerno gube utakmice.
Nije meni glupa priča nego ti nisi ni pročitao (ili shvatio) šta sam ja napisao. Pročitaj ti još jednom šta sam ja napisao, a onda pogledaj snimak Krčmarevićevog obraćanja medijima nakon što je podnio ostavku.
svojim snagama na svojoj zemlji

Mirek11
Kontakt:

sub dec 22, 2018 4:11 pm

Elegant je napisao/la:
sub dec 22, 2018 3:33 pm
Neka bas mi je drago, on zna, uzivajte.

Nije on svijestan pod kakvom je sada lopom od strane javnosti, ogromna lupa je sada nad njime pa cemo vidjeti.
Upravi se prijetilo da na skupstini ne pricaju puno i da samo predaju funkcije, strasno.
Teska srca ali poslije svih ovih desavanja volio bih da u klub prvo ovo sve se rascisiti, policiju zvati ako treba, samo da se rijesi i da nema prozivanja, prebacivanja na ove i one.
Pa da krenemo aBd normalno funkionisati kao klub a rezultati ce doci
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Leon_Professional
Kontakt:

sub dec 22, 2018 4:13 pm

sajo10 je napisao/la:
sub dec 22, 2018 3:28 pm
Neznam stvarno sto je ovo sve trebalo Amaru? Pa nije valjda u situaciju da mu trebaju pare? Jel se nije obogatio u Qataru, da ne govorim za sve ranije koje je radio i na bijelo i na crno? Ne razumijem sta zeli postici. Biti novi Mamic? Sta?

Iskreno se nadam da ce ova uprava se vratiti jednog dana.

Mozda mi osvojimo titulu sa Amarom iduce godine, ali zato ce zaduziti klub sa novih 5 milki.
Vlast.

Mada ove tuzbe su po meni najveci razlog zasto se kopa i rukama i nogama da se smjeni uprava.

kvalitet
Kontakt:

sub dec 22, 2018 4:16 pm

CURVA je napisao/la:
sub dec 22, 2018 3:53 pm
PratimsamoPlave je napisao/la:
sub dec 22, 2018 2:30 pm
Zalosno je ovo sve.
Zeljeznicar iznad svega!
Jeste ruzan ulazak i velika nepravda prema ovim ljudima ali se nadam da je to sve bilo iz razloga sto je to jedini nacin bilo da udju u klub sa duge strane to je i pokazatelj kako su ovi vrhunski posao radili ono sto ja znam Amara je ona izjava Misimovica pravo pogodila da su neke Titule uzimane ne casnim radnjama ali to ne moze biti alibi ponavljam Amar zivi Zelju i opet je okupio dobru ekipu jos ako uspije smuntati ovog covjeka iz Ceske koji ima ogromne pare a radnik je kao i Misimovic vjerujte mi da cemo bas stati na noge ideja da se organizuje KKZ vjerovatno ce to sada biti realizovano znaci opet ce nam slijediti neki lijep period koliko god to zvucalo glupo moramo ovo podrzati. Volim te Zeljo
Ti si jedini lik, od svih ostalih na forumu, kojeg bih ja volio upoznati uživo. Rijetko realan i pozitivan.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

19tm87
Kontakt:

sub dec 22, 2018 4:21 pm

Kaze u onom izvjestaju da ne vjeruje ovoj strukturi a on doveo po mojim sazanjima Misimovica u klub.

Dzezvar
Kontakt:

sub dec 22, 2018 4:22 pm

Zivio bih i ja sa 300 000 € u dzepu.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Valter
Kontakt:

sub dec 22, 2018 4:23 pm

Omar500 je napisao/la:
sub dec 22, 2018 1:36 pm
(FOTO) Šta piše u izvještaju UO FK Željezničar?

http://sport1.oslobodjenje.ba/premijer- ... car/141414
Amare dragi šta ti ovo rade. Kako ih nije stid ovo pisati. Ako se uzela tu i tamo neka crkavica, pa makar po istom osnovu i dva puta, otkuda njima pravo da ovako pišu.
Amare sad im lijepo objavi tekst kako su i koliko uzeli za izgradnju Istoka, pa onda za kupovinu stolica i sve ostalo. Neka svi znaju kako su uzeli i onih tvojih 600 KM što si dao za "evropsku Grbavicu". Oni misle da će proći samo sa tekstom za travnjak. Ma ja.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

MiroslavKruzik

sub dec 22, 2018 4:23 pm

slika
Zvijezda tima nam igra malonogometne turnire,kako sam upoznat profesionalnim fudbalerima je u ugovoru zabranjene sportske aktivnosti van okvira kluba,osim u pisanom dopustenju tj dozvoli.

Kako ovo opravdati,kao spremanje i dizanje forme ili?

Omladinci nam na planinama individualno treniraju a zvijezde tima spremnosti do 60te minute igraju malonogometne turnire,ma daj o cemu mi pricamo i klubu i organizaciji kad ovo gledamo!
Sta ako se povrijedi,dodje sa tom povredom na pripreme,odigra jednu dvije utakmice i na pauzu..ko trpi? KLUB FK ŽELJEZNIČAR!

slika

Brkoo
Kontakt:

sub dec 22, 2018 4:27 pm

Jedan od novih članova Uprave trebao bi biti i Jasmin Badžak, biznismen iz Konjica, koji je ujedno i dosadašnji član Skupštine FK Željezničar.

“Ima neke priče o mom ulasku u Upravu. Kolege su me zvale i ja sam dao zeleno svjetlo. Bilo je pregovora i dao sam svoj glas, uz naglasak da je i ova uprava korektno radila i da želim da budemo dio zajedničke price. Nadam se plavom proljeću”, kazao je Badžak za ****.ba.

Za ovog lika sam cuo sve najbolje..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!

Amidza
Kontakt:

sub dec 22, 2018 4:29 pm

Haj bar neki pozitivan znak. Ne znam nikog da je ista lose o tom covjeku cuo. Zeljovac 1/1.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Mirek11
Kontakt:

sub dec 22, 2018 4:33 pm

igla
Kontakt:

sub dec 22, 2018 4:35 pm

Svakako zanimljiva je rečenica da je “opšti utisak, da polusezona nije završila, da bi seniorski tim imao onoliko poraza koliko je potrebno da se ova struktura udalji iz kluba”, što je evidentno da je neko unutar kluba pokušao, a možda i uspio, razgraditi jedinstvo i sjajan uspon koji je imala uprava na čelu sa Misimovićem.

cikazubo
Kontakt:

sub dec 22, 2018 4:37 pm

Joj Amara sto klepa, kako covjek pade u ocima, Boze sacuvaj.
Bezobrazno, podmuklo, ruzno, necasno ulazi u klub, sad je jasno ko je predvodio ovu igru protiv naseg fudbalskog kluba, smece od covjeka..

storm_raider
Kontakt:

sub dec 22, 2018 4:39 pm

mirzza je napisao/la:
sub dec 22, 2018 2:39 pm
Amar je ispao govno a potvrdilo se da je Senad doveo Krcmarevica i da je sa Beslijom ocjenivao ucinak igrača.
Zašto nema izvjestaja o suspenziji i kaznjavanju igraca, objasnjenja zašto poslovni prostori nisu već u funkiciji.
Teško da ćemo imati ikad ovakvu upravu za ustrojstvo kluba i infrastrukturu. Sa te strane su vanzemaljci, ali ovo ostalo ih je koštalo.
Žalosno.
Sretno sutra da nam Zelji bude bolje.
Sretno nama svima druze moj... Meni je samo nas, obicne raje zao vjeruj mi..
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

neroazzuro
Kontakt:

sub dec 22, 2018 4:40 pm

...samo da čestitam idolopoklonicima! Ovo je počelo izlaziti na vidjelo i prije nego što sam očekivao.

Kospa
Kontakt:

sub dec 22, 2018 4:44 pm

Leon_Professional je napisao/la:
sub dec 22, 2018 3:25 pm
Mirna atmosfera kao da se nista nije desilo.

Sumnjam da bi ovako bilo da su zamjenjene uloge.
Ko sad suti vala ne treba se ni kasnije javljati sa naknadnom pameti i glumiti moralnu vertikalu.
... Godine života svoga tebi dao sam...

PratimsamoPlave

sub dec 22, 2018 4:55 pm

CURVA je napisao/la:
sub dec 22, 2018 3:53 pm
PratimsamoPlave je napisao/la:
sub dec 22, 2018 2:30 pm
Zalosno je ovo sve.
Zeljeznicar iznad svega!
Jeste ruzan ulazak i velika nepravda prema ovim ljudima ali se nadam da je to sve bilo iz razloga sto je to jedini nacin bilo da udju u klub sa duge strane to je i pokazatelj kako su ovi vrhunski posao radili ono sto ja znam Amara je ona izjava Misimovica pravo pogodila da su neke Titule uzimane ne casnim radnjama ali to ne moze biti alibi ponavljam Amar zivi Zelju i opet je okupio dobru ekipu jos ako uspije smuntati ovog covjeka iz Ceske koji ima ogromne pare a radnik je kao i Misimovic vjerujte mi da cemo bas stati na noge ideja da se organizuje KKZ vjerovatno ce to sada biti realizovano znaci opet ce nam slijediti neki lijep period koliko god to zvucalo glupo moramo ovo podrzati. Volim te Zeljo
Iskreno se nadam tome. I za mene je plus taj KK gdje bi uz neka pristojna ulaganja broj jedan postali u drzavi.
Sretno im u svakom slucaju.
I kada dodju losi rezultati, budala ova nece prestat da te prati!

storm_raider
Kontakt:

sub dec 22, 2018 5:02 pm

Dolazak Badzaka pozdravljam ukoliko ima istine! Veliki Zeljovac!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Diverzant, gavran, Google [Bot] i 97 gostiju.

Prijava