Nije meni glupa priča nego ti nisi ni pročitao (ili shvatio) šta sam ja napisao. Pročitaj ti još jednom šta sam ja napisao, a onda pogledaj snimak Krčmarevićevog obraćanja medijima nakon što je podnio ostavku.bojamora je napisao/la: ↑sub dec 22, 2018 12:12 pmNije tako. Glupa ti je priča o tome da igrači nisu htjeli da igraju. Ne može se natjerati neko da igra bolje nego što može. Čovjek je fino rekao u čemu je problem. Ne možeš od ekipe koja nema igrače za prvo mjesto tražiti da se bore za titulu i kažnjavati ih kao da to neče. To je još dodatno uticalo na moral ekipe. Jer ako se trudiš ina treninzima i utakmicama a neko te kažnjava i odbija od plate to nije u redu. A pored svega toga imaš i polubolesnog trenera koji i nije bio opcija da vodi prvi nego drugi tim . Onda još sramno predaš utakmicu u kupu što se nikad nije u istoriji desilo i sve to dovede do ovoga što imamo i onda se traže neki izmišljeni krivci za sve koji kao uništavaju klub i što je najnovija teorija zavjere nagovaraju igrače da namjerno gube utakmice.Timscho je napisao/la: ↑sub dec 22, 2018 9:24 amTo sve stoji, ali koliko se sjećam, Krčmarević se u svom obraćanju prilikom ostavke žalio i na druge stvari. Govorio je i o zalaganju igrača, o odnosu igrača prema njemu i njegovim zahtjevima, a to sad u ovom intervjuu ne spominje nikako. Ja sam (a koliko se sjećam i ostala raja isto) tada bio stekao utisak da je problem što se igrači ne trude dovoljno da ispoštuju njegove zahtjeve. Zar nije tako bilo?storm_raider je napisao/la: ↑sub dec 22, 2018 9:03 amDobar intervju Krcmarevica. Korektno se ponasao, i u pravu je covjek. Ako se vec nije imalo novca za igrace, gradi se stadion, pa fino to definisati na pocetku sezone i ganjati Europu. Pored nekih standardnih pljuvaca, ne bi bilo nekih vecih zamjerki.
Upravi se prijetilo da na skupstini ne pricaju puno i da samo predaju funkcije, strasno.
Vlast.sajo10 je napisao/la: ↑sub dec 22, 2018 3:28 pmNeznam stvarno sto je ovo sve trebalo Amaru? Pa nije valjda u situaciju da mu trebaju pare? Jel se nije obogatio u Qataru, da ne govorim za sve ranije koje je radio i na bijelo i na crno? Ne razumijem sta zeli postici. Biti novi Mamic? Sta?
Iskreno se nadam da ce ova uprava se vratiti jednog dana.
Mozda mi osvojimo titulu sa Amarom iduce godine, ali zato ce zaduziti klub sa novih 5 milki.
Ti si jedini lik, od svih ostalih na forumu, kojeg bih ja volio upoznati uživo. Rijetko realan i pozitivan.CURVA je napisao/la: ↑sub dec 22, 2018 3:53 pmJeste ruzan ulazak i velika nepravda prema ovim ljudima ali se nadam da je to sve bilo iz razloga sto je to jedini nacin bilo da udju u klub sa duge strane to je i pokazatelj kako su ovi vrhunski posao radili ono sto ja znam Amara je ona izjava Misimovica pravo pogodila da su neke Titule uzimane ne casnim radnjama ali to ne moze biti alibi ponavljam Amar zivi Zelju i opet je okupio dobru ekipu jos ako uspije smuntati ovog covjeka iz Ceske koji ima ogromne pare a radnik je kao i Misimovic vjerujte mi da cemo bas stati na noge ideja da se organizuje KKZ vjerovatno ce to sada biti realizovano znaci opet ce nam slijediti neki lijep period koliko god to zvucalo glupo moramo ovo podrzati. Volim te ZeljoPratimsamoPlave je napisao/la: ↑sub dec 22, 2018 2:30 pmZalosno je ovo sve.
Zeljeznicar iznad svega!
Amare dragi šta ti ovo rade. Kako ih nije stid ovo pisati. Ako se uzela tu i tamo neka crkavica, pa makar po istom osnovu i dva puta, otkuda njima pravo da ovako pišu.Omar500 je napisao/la: ↑sub dec 22, 2018 1:36 pm(FOTO) Šta piše u izvještaju UO FK Željezničar?
http://sport1.oslobodjenje.ba/premijer- ... car/141414
Sretno nama svima druze moj... Meni je samo nas, obicne raje zao vjeruj mi..mirzza je napisao/la: ↑sub dec 22, 2018 2:39 pmAmar je ispao govno a potvrdilo se da je Senad doveo Krcmarevica i da je sa Beslijom ocjenivao ucinak igrača.
Zašto nema izvjestaja o suspenziji i kaznjavanju igraca, objasnjenja zašto poslovni prostori nisu već u funkiciji.
Teško da ćemo imati ikad ovakvu upravu za ustrojstvo kluba i infrastrukturu. Sa te strane su vanzemaljci, ali ovo ostalo ih je koštalo.
Žalosno.
Sretno sutra da nam Zelji bude bolje.
Ko sad suti vala ne treba se ni kasnije javljati sa naknadnom pameti i glumiti moralnu vertikalu.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub dec 22, 2018 3:25 pmMirna atmosfera kao da se nista nije desilo.
Sumnjam da bi ovako bilo da su zamjenjene uloge.
Iskreno se nadam tome. I za mene je plus taj KK gdje bi uz neka pristojna ulaganja broj jedan postali u drzavi.CURVA je napisao/la: ↑sub dec 22, 2018 3:53 pmJeste ruzan ulazak i velika nepravda prema ovim ljudima ali se nadam da je to sve bilo iz razloga sto je to jedini nacin bilo da udju u klub sa duge strane to je i pokazatelj kako su ovi vrhunski posao radili ono sto ja znam Amara je ona izjava Misimovica pravo pogodila da su neke Titule uzimane ne casnim radnjama ali to ne moze biti alibi ponavljam Amar zivi Zelju i opet je okupio dobru ekipu jos ako uspije smuntati ovog covjeka iz Ceske koji ima ogromne pare a radnik je kao i Misimovic vjerujte mi da cemo bas stati na noge ideja da se organizuje KKZ vjerovatno ce to sada biti realizovano znaci opet ce nam slijediti neki lijep period koliko god to zvucalo glupo moramo ovo podrzati. Volim te ZeljoPratimsamoPlave je napisao/la: ↑sub dec 22, 2018 2:30 pmZalosno je ovo sve.
Zeljeznicar iznad svega!