Zar nije on vec zimus dogovorio s nama?
Sent from my Metal using Tapatalk
Bolje vala ostati i sa njima nego dovoditi neke "eksperimente", ako je već suša sa tim bekovimaLeon_Professional je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 11:58 pmJoj al ozivi tema![]()
![]()
![]()
Dobrodosli, ali za prvo javljanje morate predlozit kakvog desnog beka. Kratki smo s njima izgleda skroz, morat cemo ostati na Lepom i Stani![]()
+1
Hurmasica je napisao/la: ↑sri maj 31, 2017 12:01 amBolje vala ostati i sa njima nego dovoditi neke "eksperimente", ako je već suša sa tim bekovimaLeon_Professional je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 11:58 pmJoj al ozivi tema![]()
![]()
![]()
Dobrodosli, ali za prvo javljanje morate predlozit kakvog desnog beka. Kratki smo s njima izgleda skroz, morat cemo ostati na Lepom i Stani![]()
![]()
Samo stranac je, a da li je takva prevaga za stranca, ne znam bas.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri mar 15, 2017 10:00 pmTek sad dodjoh kuci, nisam nista citao, poslije cu. Ali dok mi je na umu nesto.
Franic iz Radnika je danas bio najbolji njihov igrac. Kako je momak odigrao, ono je strasno. Sto mi se svidja kod njeg je to da zna i lopte igrati, ima odlican sut. Ima ga fizicki, a i tehnicki je dobar, doduse svi iz Hrvatske su jaci od nasih u tom segmentu. Strasno mi se svidio kao igrac, samo steta sto je stranac..
Ne sale se Radnik i Krupa, vezali su sve svoje mladje igrace dugogodisnjim ugovorima. Za Serbecica sam znao, ali evo i Franic ima takav ugovor. Steta.
U kakvom bunilu mi je prošla ova posljednja utakmica sa Radnikom da nisam ni promijetio da je čovjek bio u prvoj postavi