Nadam se da ne mislis na Cenana kao skauta. Ako je skaut kluba covjek koji iz fotelje kucne, fotelje fan shopa, te klupe za strucni stab na utakmicama i ja sam onda skaut. Realno @omare

https://www.youtube.com/channel/UCdZuGH ... QRCE4AYV0ASimply Blue je napisao/la: ↑ned maj 28, 2017 1:14 amKako da nema, za nas bi to može biti sveti gral, samo se tu treba dobrano potruditi, ne znam jesi gledao Šehića iz ZG, dobor se sjećam da ga je još prošle godine na onom forumu Dubrovnik redovno spominjao u kontekstu mlade repke kao rješenje za desnog beka ili štopera, a ove sezone prebačen u napad i na krilo i zabio momak 10 golova, ovako na prvu ima strašnu kontrolu lopte za nekog ko je igrao i štopera.LARS1921 je napisao/la: ↑ned maj 28, 2017 12:59 amMogli, dobar je, ali vjerujem nerealan za nas. Mislim da se i Zvezda raspituje za njega, a Voša traži pare za svakog igrača, imaju ime jbg.
Može se finih igrača naći i u drugim ligama hrvatske, srbije pa i naše. Gobeljic u Zvezdu ode, a do jučer u drugoj ligi igrao, Vukanović iz treće lige, i sad jedan od najboljih krilnih igrača, pa Vukotić je u krupu došao iz druge-treće lige, isto tako Memišević
Bumo videli je li taj Slavkov tefter samo priča ili ima čovjek asa u rukavu, mada sam ja skeptičan.
Nego, imaš li gdje pregled od danas Din- Rijeka da proslijediš.
Đe nije, gledao nas protiv Travnika prošle sezone ( dusmani ce reci da je zbog buraza dosao )
Dusmani ce reci da nije osjetio ljubav ( he he) nego pogled Siljka je rekao sve
O srbijanskim dinarima bi se moglo pričati