Masinovodja je napisao/la: ↑sub mar 11, 2017 5:30 pm
cikazubo je napisao/la: ↑sub mar 11, 2017 5:22 pm
Masinovodja je napisao/la: ↑sub mar 11, 2017 5:12 pm
Zaboravlja se kakvu smo utakmicu imali u srijedu,po kakvoj mocvari?
Zaboravlja se koliko treba igracima da se oporave od toga?
Zaboravlja se da dok smo mi krv propisavali u Bijeljini,Metaleege jaja hladio i pripremao se za nas,
Zaboravlja se ova bunkercina po ovakvom grbavom terenu?
Koliko god vas volim,pojedini mi se nekad gade....
Pa kad su već takve okolnosti još više se zapitam, gdje su Uglješa, Bekrić, Bocca, evo samo njih trojicu ću nabrojati jer su na istom levelu kao konkurenti iz prvih 11, valja nam opet u srijedu igrati, hoćel opet Zeba od 32 godine izgurati 90min, mislim stvarno je nevjerovatno da danas totalno beskorisni i indisponirani Zakarić ostaje do 5 minuta pred kraj, , ne znam šta da mislim na kraju utakmice, drago mi je zbog 3 boda ali igra ne obećava, nekako se bojim jer mi je scenarij sličan kao prošle godine u ova doba, isto smo pobjeđivali, imali niz, ali..
Sve je to uradu prijatelju,ali onda bi bilo,pa gdje je ovaj,gdje je onaj,sto ne stavlja Zakaru da se uigrava,sto mijenja Zebu kad jedini on moze ovo i ono,**** ga Musa,sta ce on po ovom terenu,**** ga Stanic itd,itd a u slucaju kiksa,sve to samo 100 puta toliko,u fazonu eto mu eksperimentisanje,jeblo ga ono.
Znam ja nas,**** ti nas
Drug ja ti kažem evo samo ova trojica koji su na istom nivou kao prva postava, baš zbog tog ritma u koji smo ušli i koji se nastavlja mi nije jasno da nismo u srijedu ili danas koristili Bekrića, Bocaccinia ili Uglješu, sumnjam da će i uzvrat kupa igrati jer je opet teška utakmica a Slavko neće ići na rizik, uglavnom nisam ta sorta "znaš ti nas" pa da tražim stvari za iskritikovati, ali stvarno sam očekivao da ćemo biti u prednosti u odnosu na ostale s obzirom na širinu rostera a mi to ne koristimo nikako, možda Slavko i svjesno planira minute unaprijed pa će tempirati nešto za play off, ne znam ali mi je čudno da ovi stariji tipa Zeba i Bogi igraju svaku 90min u ovom teškom ritmu, a o ovim izmjenama na osnovu pruženog možemo diskutovati i to je prilično irelevantno jer smo mi samo navijači koji napunjeni emocijama posmatramo te utakmice, ali koji navijači na planeti ne komentarišu utakmice, nismo mi veća vnago od ostalih nit je nekad bilo drugačije, to je tako.