mirzza je napisao/la: ↑pon jan 23, 2017 10:16 am
mula je napisao/la: ↑pon jan 23, 2017 10:14 am
Stevanovića sam hvalio kao igrača i kao čovjeka od kako je došao u Želju. Bio mi je najdraži igrač. On treba biti više zahvalan Želji nego klubu koji ga je prodao u Sevilju. Ovo je veoma rijedak primjer da se igrač iz potonule karijere vrati, sa sigurnošću mogu reči u bolju formu nego kakvu je imao. Na kraju svega toga, čovjek neće da produži ugovor, postavi nam takve bezobrazne uslove i onda Željo gospodski na njega računa u prvih 11 i sljedeće polusezone.
Ovo je primjer gospodskog, šmekerskog, sportskog, ljudskog rada kluba. Ovo je primjer napretka u svakom segmentu. Bravo Željo, Bravo Miske; Bravo Čenane,Bravo Slavko, Bravo SVI.
Stevanović nek se zapita koliko je to moralno!
Menafu Kodri zabraniti prilaz Grbavici. Bagra neotesana.
Pa ako mu zabranimo pristup, nece nam moci Spahica dovest. I njemu je menađer
Sto se tice Stevanovica, ovo je najgori moguci ishod za klub. Miroslavu zelim svu srecu, jer covjek zasluzuje bolju ligu. Sad ne znam koliko ce se snaci jer sve mi se cini da njegova forma zavisi od podrske kluba, trenera, saigraca pa i navijaca... Kako god, sve najbolje u nastavku karijere. Nadam se da mu se nece psovati sve po spisku u nastavku sezone...
Sto se nas tice, vec sad bi volio da se dovede zamjena, najbolji izbor bi bio Djelmic. Ili to, ili da se nekom iz op daje prilika, pa mozda i Memiju polahko gurati na krilo iako ne vjerujem da bi mogao igrati ni priblizno Stevanovicu...