imam info da ce je spojiti sa zapadom
imam info da ce je spojiti sa zapadom
nema skakanja na istoku,pisao sam vec o tomeChwilla1979 je napisao/la: ↑pon jan 23, 2017 12:39 amIzmedju ostalog i to.kremenko je napisao/la: ↑pon jan 23, 2017 12:37 amHoces reci zbog nas kad budemo skakali i pjevali "ko ne skace..."Chwilla1979 je napisao/la: ↑pon jan 23, 2017 12:21 amTribina ce biti razdvojena 10cm od sjeverne. To se zove dilatacija. Dilatacija se ispunjava termoizolacijom, a zatim elastificiranim kitom, koji se zatvara limom.
Dilatacija je inace obavezna kod svih objekata koji prelaze duzinu od 24m radi zemljotresa.
Eto rijesena dilema![]()
![]()
Mi kada skacemo, svakako stvaramo zemljotrese![]()
Dilatacija se izvodi kada se objekat spaja sa vec postojecim objektom, kao sto si rekao radi seizmike I termickih diletacija. Medjutum, raju zanima hocel bit sastavljena tribina il neceChwilla1979 je napisao/la: ↑pon jan 23, 2017 12:21 amTribina ce biti razdvojena 10cm od sjeverne. To se zove dilatacija. Dilatacija se ispunjava termoizolacijom, a zatim elastificiranim kitom, koji se zatvara limom.
Dilatacija je inace obavezna kod svih objekata koji prelaze duzinu od 24m radi zemljotresa.
Eto rijesena dilema![]()
Nema veceg meraka od pijenja kafe iz termoske na velikom minusu.Leon_Professional je napisao/la: ↑pon jan 23, 2017 7:36 amJes zima, rukavice se lijepe za armaturu![]()
Ponesi termosku s kafom da srkemo na onoj 5-ominutnoj pauzi, neda Miske vise da se odmara![]()
itekako, ja kao nebosnjak, podrzavam da se odsad samo trazi pojacanja sa muslimanskim imenima. inace ce kerim i samir ostati usamljeni u svojim dzamijskim druzenjima
A Zebu ko ebe, je li?jovanmaksimovic je napisao/la: ↑pon jan 23, 2017 9:29 amitekako, ja kao nebosnjak, podrzavam da se odsad samo trazi pojacanja sa muslimanskim imenima. inace ce kerim i samir ostati usamljeni u svojim dzamijskim druzenjima![]()
zajko je komunista...storm_raider je napisao/la: ↑pon jan 23, 2017 9:32 amA Zebu ko ebe, je li?jovanmaksimovic je napisao/la: ↑pon jan 23, 2017 9:29 amitekako, ja kao nebosnjak, podrzavam da se odsad samo trazi pojacanja sa muslimanskim imenima. inace ce kerim i samir ostati usamljeni u svojim dzamijskim druzenjima![]()
za gorana niko nije ni siguran sta je? hrvat ili srbin?
Ma Hrvat je, nemoj mi kvariti foljovanmaksimovic je napisao/la: ↑pon jan 23, 2017 9:48 amza gorana niko nije ni siguran sta je? hrvat ili srbin?cak ni listicani ne znaju to...