Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Grbavica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon sep 26, 2016 10:57 pm

Igrači su prolazni. Samo što će se neki dugo pamtiti i uvijek ćemo ih se rado sjetiti, a sa nekim je obratno. Miroslav je za manje od godinu dana zaslužio da se nađe u ovoj prvoj grupi. Bilo bi lijepo kada bi svoj boravak u našem klubu krunisao nekim trofejom, ali Bože moj. Halal mu svaka marka koju je od Želje dobio.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Jaozinho22

pon sep 26, 2016 11:00 pm

Mislim da Miri treba jos makar pola godine konstante tj do juna, onda nek odradi Evropu i proda se...dobro i nama dobro i njemu...Mora postojati neka caka da ga zadržimo,dajte mu neku mjera platu i 50% od sl. transfera....učinite nešto. :)
Usput Baza Argelini prazna. :D
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Plava Porodica
Kontakt:

pon sep 26, 2016 11:02 pm

Zovite Miru na temu dok smo emotivni, mehkog je srca, postovi ce ga okrenut da potpise na jos 2.godine 8-)
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

tm8782
Kontakt:

pon sep 26, 2016 11:04 pm

Ja se nešto nadam pozitivnom ishodu kad je Miro u pitanju. :D Svaku svoju marku je zaradio. Svaka mu cast.

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

1921.ba
Kontakt:

pon sep 26, 2016 11:10 pm

kad spominjete taj borac i posjetu i tekmu... valjda mislimo na revans kupa... al je bilo tad jebeno, cak sam i suzu pustio, jos aplaudiro onim hadaljima a oni tri prsta dizu
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

LARSSON
Kontakt:

pon sep 26, 2016 11:13 pm

Igrao je i kad smo 4:2 uzeli.

Ima intervju na zvaničnoj fb stranici, tek kad je došao ja mislim

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon sep 26, 2016 11:16 pm

storm_raider je napisao/la:
Model1964 je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Evo vam Mire u Vilsonovom trckara...
To znamo :)
Reci ti nama ko je na šlaufu i gdje :)
Ne znam, imam mnogo pametnijih poslova od toga. "Slucajno" ga sretenem u ova doba kada na miru prosetam Vilsonovim. Nije nase dijete, nema ni godina dana kako je ovdje, a za mene licno decko predstavlja sve ono sto je Zeljeznicar. Skroman, genijalan, samozatajan, ubitacan, blag, stidljiv, uporan, iskren... Mi djecu iz manjih mjesta moramo ganjati, tamo se krije nase blago.
Definitivno. Pokazalo se to kao dobro, i prije rata, ali i poslije rata. Beslija, Visca, Stevanovic :)
I stvarno covjek da se pojede zbog pitarskog lobija u savezu, da momak ne moze u kadru za repku, nego Duljevic debeli koji nije bas nainteligentniji mu uzme mjesto. Mesa nije ta tipa da udari sakom od stol, cini mi se previse mlak, pa zato Bosketa nema, a i rezultati svi ovi u klubu doveli do toga... Sigurno je da bi mogao doprinijeti i reprezentaciji, uvjeren sam u to. Iznimno pozrtvovan i inteligentan igrac. Pa bolji je i od sebicnog Hajrovica.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Leon_Professional
Kontakt:

pon sep 26, 2016 11:18 pm

Kapiten je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:Na kojoj minuti je onaj roling Križmana?

edit: naš'o 28:30 :D
Dobru je minijaturu imao i uz liniju tamo. Sad malo pogledati kako je to na TV-u izgledalo!
Na kojoj je minuti to. I ja bih zelio vidjeti :D
42:50 Povuce je kroz noge pa zalomi pred nasim ocima :ganja:

@Storme sto ga nisi usliko da se pokaze drugim igracima sta znaci biti profesionalac.
@Lars :rofl: :rofl: :rofl: kaznit ce ga Slavko jer je trcao iza 11 :kafa:

Moramo produziti s Mirom, on je igrac za kojeg vrijedi dati pare. Siguran sam da ce ga neko htjeti kupiti. Samo momku dati odrijesene ruke poslije Evrope (ako odemo) i ne praviti problem oko para, prihvatiti koliko god bude nudio, bar da nam nesto kane u klub.
MAda ja bi volio njega gledati jos jednu sezonu, kad i Slavko sklopi sebi tim kakav zeli. To bi bila perverzija :karanje: :karanje:

Grbavica
Kontakt:

pon sep 26, 2016 11:20 pm

Sada Duljević ne bi trebao biti na spisku. Nije odavno igrao, a Miroslav je standardan od prve do zadnje minute. 10 utakmica 900 minuta ove sezone.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

LARSSON
Kontakt:

pon sep 26, 2016 11:27 pm

I da ga pozove, ne vjerujem da će igrati protiv Belgije, protiv Kipra bi ga mogao komForno ubacit :D

Ali i ako ne odigra, bitno da ga pozove, da ga ne ubija u mozak igra sve bolje i bolje a poziva nigdje.

LARSSON
Kontakt:

pon sep 26, 2016 11:31 pm

godrina
Kontakt:

pon sep 26, 2016 11:32 pm

ja sam uvjeren da ce potpisat, da ce biti nas barem do ljeta
a ko zna, ako se otvori sta ako nam se poklope planovi i vizija ehh
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

Leon_Professional
Kontakt:

pon sep 26, 2016 11:33 pm

Ma nece ga sigurno zvati.
Mada ako zovne depiliranog to nema veze s pamecu. Sta je uradio osim onog gola protiv Zrinjskog?! Nista on cijelu sezonu do sad nije uradio.
Stvarno bi glupo bilo.

BHDragons
Kontakt:

pon sep 26, 2016 11:34 pm

Meša tu najmanje uticaja ima... Nažalost. Bar ja tako mislim.
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon sep 26, 2016 11:35 pm

Pa da, poziv je bitan, a mozda ga uvesti 10-15 minuta protiv Kipra. Protiv Belgije naravno ne, tu u najjacem sastavu ako izvucemo bod, super smo :D
Ako bude sve islo po planu, Miroslav ce vjerovatno produziti ugovor. Ovo do sada je bilo katastrofalno sa situacijom u ekipi, ali dizemo se. Najbitnije je stabilnost. :)

Praise the sun \[T]/

bianco blu
Kontakt:

pon sep 26, 2016 11:39 pm

sve je to menadžerska igra. pederko sa koševa će biti tu dok se ne proda, to je sigurno. Od Mire nema ništa nažalost

BHDragons
Kontakt:

pon sep 26, 2016 11:41 pm

Depilirani je dobar igrač, ali ako sad dobije poziv to je očigledno mutljaža neka u reprezentaciji da se proda što prije.
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

SirAlexFerguson
Kontakt:

pon sep 26, 2016 11:41 pm

Necu da zvucim sad da od Mire pravim Ronalda, ali mislim da Miro treba da bude i da zasluzuje da bude u užoj konkurenciji za meč sa Belgijom. Pa takav igrac treba, pokriva covjek cijelu desnu stranu, treba cuvati Hazarda ili ko vec bude igrao lijevog krilnog. Disciplinovan, nece izdati..
Ne bi' da pretjeram, ali eto u najmanju ruku zasluzuje poziv ako nista da mu Meša oda priznanje za ove partije, a ovo je eVropski nivo 1/1.
:zeljeznicar1:

Ivica Osim : " Fudbal je dio nas, dio naše radosti, ponekad i tuge."

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon sep 26, 2016 11:49 pm

BHDragons je napisao/la:Depilirani je dobar igrač, ali ako sad dobije poziv to je očigledno mutljaža neka u reprezentaciji da se proda što prije.
Talentovan i nadaren - da. Mozda i vise od Stevanovica. Ali, zapusten (pogledaj mu kilazu samo, tovi ga njegov stari pitama i sandzackim sirom :r :r ) i ne pretjerano inteligentan u fudbalskom smislu. Po meni, Stevanovic moze vise donijeti ekipi i bolje igra u ovoj sezoni. Ali ima taj peh sto je Zeljeznicar do sada katastrofalan bio.
Da se razumijemo, nece ni Stevanovic ni Duljevic igrati, ali Boske je sigurno zasluzio poziv. Iskreni da budemo, vise je pruzio i na Kirin kupu, iako je imao manju minutazu - opet nezasluzeno

Praise the sun \[T]/

storm_raider
Kontakt:

pon sep 26, 2016 11:59 pm

Nadam se da ce potpisati. On je tip covjeka koji voli stabilnost i mir u svlacionici. Sa Slavkom ovo posljednje je dobio. Pa kada se nije znalo ko pije, a ko placa, Miro je i dalje jedini ovako igrao. Na njemu se jedino nista nije vidjelo, i dalje je trcao Vilsonovim, svako jutro prvi bio u Fitness Universe-u i ostajao nakon treninga da slobodnjake uvjezbava. Nema sta, za pozeliti. Kerime sine, uci od najboljeg, ima da ti je cast! Zalijepi se za njega i ponavljaj sve sto radi.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 24 gosta.

Prijava