Subota, 17:30dell21 je napisao/la:Koji je termin i satnica utakmice protiv olimpica ?
Otoka
Ulaz - 10 KM
Subota, 17:30dell21 je napisao/la:Koji je termin i satnica utakmice protiv olimpica ?
Hajd malo logicnije razmisli, zasto nebi bio sa Europom zadovoljan u prvoj godiniNeandertalac je napisao/la:Slazem se sa razmisljanjem malta071@
Pogotovo dio; cuj europom zadovoljan
Onda ocigledno imas dobre infovrbanjusa je napisao/la:Ja sam u ovoj anketi glasao za duplu krunu. To i očekujem!
Hvala.Kapiten je napisao/la:Subota, 17:30dell21 je napisao/la:Koji je termin i satnica utakmice protiv olimpica ?
Otoka
Ulaz - 10 KM
ja čitam ovo, čitam, dva, tri puta i kontam šta će nama pobogu zolj i mašić...Nakon gostovanja u Tuzli, ekipa se nalazi na mini-pripremama na Jahorini, a dobili smo informaciju da bi se ekipi trebali priključiti Amir Zolj, koji je u prošloj sezoni nastupao za Olimpic te Eldin Mašić igrač koji je nastupao za Radnik iz Bijeljine.
Pročitajte više na: http://sport1.ba/poznat-termin-mjesto-o ... jeznicara/" target="_blank
Bas tako. Ih sta je Ivica Osim njima radio i uvijek je potencirao da su najgori.Neandertalac je napisao/la:Ma naravno, znam dobro kakvih se sve izraza upotrebljavalo.
Ima tu i dublja tematika, malo sufliranja sa strane, ko je on ( Kostic op.a.) koga je trenirO, gdje si prije bio itd...
A igraci ko igraci, vazdaa ce biti nezadovoljnih i djubradi.
Kazem, meni bi krv pisali. Ako je vec moja glava na panju i ako sam sef, radit ces sto ti kazem. I tacka.
Čuvena za Nikica kada ga je na zagrijavanje u desetoj minuti poslao.storm_raider je napisao/la:Bas tako. Ih sta je Ivica Osim njima radio i uvijek je potencirao da su najgori.Neandertalac je napisao/la:Ma naravno, znam dobro kakvih se sve izraza upotrebljavalo.
Ima tu i dublja tematika, malo sufliranja sa strane, ko je on ( Kostic op.a.) koga je trenirO, gdje si prije bio itd...
A igraci ko igraci, vazdaa ce biti nezadovoljnih i djubradi.
Kazem, meni bi krv pisali. Ako je vec moja glava na panju i ako sam sef, radit ces sto ti kazem. I tacka.
Ma kad se nista ne vidi.. Glava me zaboli dok prepoznam nekog igraca.. Treba se shvaveriti sa Violinom pa da mozemo gledati treninge sa onog balkonaVelahalve je napisao/la:Ako nekog interesuje trening je u 11h!