Sve stoji delinjo,grcevita borba ih ceka zaista po ovom vidjenom i sve osim nase pobjede bi bilo apsolutno prvorazredno izenandjenje.Ali opet ponavljam,malo sam ko papagaj vec,kontre i polukontre su dobro trcali stvarno.Pa cak kad malo vratim film i u onoj trening utakmici na Grbavici su penal izborili iz slicne situacije cini mi se..Treba to kontrolisati..Igraju bunker klasicni,a gore sta naprave sa 2-3 igraca - naprave..delinjo je napisao/la:ma Olimpic je sad jedna prosjecna premijerligaska ekipa,kada na to dodas nezadovoljne igrace koji ne znaju kada ce dobiti platu,kada imas igrace kojima nije jasna situacija ...onda dobijes jednu katastrofalnu ekipu....oni i Celik su glavni kandidati za ispadanje...i sve osim toga bice iznanadjenje ali basrios je napisao/la:Hajmo malo o Olimpicu,napisao sam jucer ukratko sta sam vidio protiv Slobode.Sta vi mislite,da li su one kontre i polukontre bile zbog opustanja Slobode ili Olimpic zaista to dobro radi? Cinjenica je da su stvorili tako 3 zicera.
Obzirom da ce nam brzo i Sloboda da napisem koju i o njima.Gledao sam ih u onim Evropskim utakmicama i ovo sad protiv Olimpica.Ne znam,po meni djeluju slabije nego prosle godine.Dosta tanki na dvije pozicije,lijevi bek i zadnji vezni,takodjer Dzidic iznendjujuce nesiguran bio sad protiv Olimpica.Naprijed i dalje dosta zavise od Zebe,ne znam koliko on ima jos kazne,hoce li igrati protiv nas? Tu je jos i Ordagic takodjer,te dva solidna napadaca,tako da u ofanzivi i nisu mjenjali nivo kvaliteta od prosle godine.