Tacno ste postali razmazeni, kao da ne znate kakva je navijacka scena na ovim prostorima.
Ocekujem prepunu Grbavicu 1 kolo, da ih razvalimo na terenu i tribinama

Ako mislis na derbi apsolutno se ne slazem s tobom.Derbi je nesto jedinstveno sto imamo u bh. klupskom fudbalu,ne treba ga unistavati takvim stvarima.GoodisonPark je napisao/la:Ne treba pustiti ni jednog jedinog gostujućeg navijača koji prelazi onih propisanih 5%
a kad mi idemo na koševo onda se raširiti na čitavom jugu jel?šta da i oni odrede 5%,na šta bi nam derbi ličio?ionako je spao na niske grane samo još treba da ga dodatno uništavamo.na grbavici nema dovoljo mjesta,treba im dati dio koji uvijek dobiju i vozdra.GoodisonPark je napisao/la: Ne treba pustiti ni jednog jedinog gostujućeg navijača koji prelazi onih propisanih 5%
Mozda se dug i jeste dodatno spustio jer su ono podaci iz marta a sad je juli. Uglavnom, dug se lagano topi i to treba sve da nas raduje.Leon_Professional je napisao/la:Brkoo je napisao/la:
Mislim da neko od nas dvojce grijesi, ili ti ili ja. Dug je ako se ne varam bio oko 1,4 ili 1,5 miliona, to su podaci sa predzadnje skupstine, nisu uracunate kamate(sa kamatom oko2,4 ili 2,5) sad je taj dug oko milion, kad vratimo ovo brisu se kamate. Na zadnjoj skupstini Miske je spomenuo to sto si napisao o novom dugu, uspjeli su da to malo odloze a da ce vjerovatno biti i osmanjen ali ce se i to morati vratiti..Upravo ovako kako si napisao. Izvinjavam se, ja sam pogresno procijenio, jer sam procitao da smo stari dug spustili ispod 900 hiljada i to sam oopu ove sezpodavno, pa mi ovo nije se poklapalo.
Izvinjavam se, ja sam pogrijesio.
ali da odluče uraditi bilo bi ovdje na sve strane prosipanja žuči.LARS1921 je napisao/la:Kontam i jedne i druge, ali ako kod nas bude euforija i kod nas se bude tražila karta više, onda odredit njihov dio i ćao. Oni to ne rade, jer igraju na većem stadionu kojeg i onako ne mogu sami popuniti
ISB87 je napisao/la:Zasto koji qrac kukate kako derbi nije kao nekada, nema raje..a vi bi da zabranite ulazak nekome? Daj natrpaj ga koliko god moze stat.Te tribine najvise i predstavljaju nas grad, klubovi su nam ionako "kese".Slike derbija obidju svijet, jos se neki i video izleti od cope ili slicno.Skinut stolice, pustit svu raju da predstave derbi i to je to.Stvarno mozete ke.njat oko neki stvari, vi hocete cirka 1700 karti za derbi na kosevu?
Tacno ste postali razmazeni, kao da ne znate kakva je navijacka scena na ovim prostorima.
Obojica.Southboy je napisao/la:Pitanje je samo jedno,da li ce Ivan ili Stevo..
![]()
ISB87 je napisao/la:Zasto koji qrac kukate kako derbi nije kao nekada, nema raje..a vi bi da zabranite ulazak nekome? Daj natrpaj ga koliko god moze stat.Te tribine najvise i predstavljaju nas grad, klubovi su nam ionako "kese".Slike derbija obidju svijet, jos se neki i video izleti od cope ili slicno.Skinut stolice, pustit svu raju da predstave derbi i to je to.Stvarno mozete ke.njat oko neki stvari, vi hocete cirka 1700 karti za derbi na kosevu?
Sto ti ne ode da nam snimis sta dok jos mozes, jucer nije bila ograda postavljena.fk1921 je napisao/la:Jel neko bio na treningu jutros?
Krecim evo citav dan, slomih se. Plava Porodica rece da ce otici, valjda je bio pa nek javi ako je vidio sta interesantno.Leon_Professional je napisao/la:Sto ti ne ode da nam snimis sta dok jos mozes, jucer nije bila ograda postavljena.fk1921 je napisao/la:Jel neko bio na treningu jutros?
Kad nam Kostic zamandali treninge, kroz rupice viriti
Bilo je i prije problema o kojima pricas,ne na ovom nivou slazem se,ali bilo je sitnih uvijek..Npr. sjetih se da je u onom demoliranju na Grbavici 4-1 Nouken ( ako se ne varam ) jedva izveo korner od grudvi sa jugoistokaGoodisonPark je napisao/la:Rios, ne osporavam to što kažeš i tako je i bilo, pogledaj nekadašnje derbije pa ćeš vidjeti koliko je gostujućih navijača bilo i na sjeveru i na istoku, to su bile utakmice u kojima se osjetio onaj pravi duh derbija - sve fer play. Na žalost taj se duh vremenom negdje debelo zagubio, ja pišem poučen zadnjim utakmicama na kojima naši igrači jedva izvedu korner na onoj sjeveroistočnoj strani u strahu šta će ga pogoditi sa tribine. Ako je neka bojazan za broj karata, nama ne znači mnogo ili pustili 700 ili 1400 gostiju, (sad ćemo to svakako napuniti) dok njima na koševu igra ogromnu ulogu da li je to 1700 ili 7700 karata, i od toga dobar dio po najvećim cijenama na zapadu.
Znam sverios je napisao/la:Bilo je i prije problema o kojima pricas,ne na ovom nivou slazem se,ali bilo je sitnih uvijek..Npr. sjetih se da je u onom demoliranju na Grbavici 4-1 Nouken ( ako se ne varam ) jedva izveo korner od grudvi sa jugoistokaGoodisonPark je napisao/la:Rios, ne osporavam to što kažeš i tako je i bilo, pogledaj nekadašnje derbije pa ćeš vidjeti koliko je gostujućih navijača bilo i na sjeveru i na istoku, to su bile utakmice u kojima se osjetio onaj pravi duh derbija - sve fer play. Na žalost taj se duh vremenom negdje debelo zagubio, ja pišem poučen zadnjim utakmicama na kojima naši igrači jedva izvedu korner na onoj sjeveroistočnoj strani u strahu šta će ga pogoditi sa tribine. Ako je neka bojazan za broj karata, nama ne znači mnogo ili pustili 700 ili 1400 gostiju, (sad ćemo to svakako napuniti) dok njima na koševu igra ogromnu ulogu da li je to 1700 ili 7700 karata, i od toga dobar dio po najvećim cijenama na zapadu.![]()
![]()
Ali to je problem,slazem se.Treba,za pocetak,razvuci zastitnu rmrezu i na zdenku na sjeveru,i to sto guscu sa sto sitnijim prorezima,dosta toga bi se sa bakljama,upaljacima i kovanicama rijesilo.Mozda cak razmisliti i o nekoj privremenoj mrezi na sjeveru koja ce dijeliti navijace..
Poenta je da mi moramo cuvati derbi i da neko rigorozno ogranicavanje broja ulaznica ne trebaju,ne bi to ni uspjelo jer ko moze zabraniti navijacima Sarajeva da regularno kupe kartu za sjever i udju na tribinu..Onda bi mogao imati ozbiljan problem..
Koliko god da oni moraju imati razumjevanja za to da kapacitet Grbavice nije veliki trenutno i da im se ne moze dati cijela tribina,sa istokom ce biti nesto bolje,tako i mi moramo imati razumjevanja da im trebamo dati vise nego sto ih po tom striktnom pravilu slijeduje.
Drug srijeda je danasfk1921 je napisao/la:Krecim evo citav dan, slomih se. Plava Porodica rece da ce otici, valjda je bio pa nek javi ako je vidio sta interesantno.Leon_Professional je napisao/la:Sto ti ne ode da nam snimis sta dok jos mozes, jucer nije bila ograda postavljena.fk1921 je napisao/la:Jel neko bio na treningu jutros?
Kad nam Kostic zamandali treninge, kroz rupice viriti