Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

1921.ba
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub jun 18, 2016 8:12 pm

Leon_Professional je napisao/la:Kakav je Zera bio?! Pisalo je u ovom tekstualnom da je bio najagilniji..
Zera je ekstra, u jednom potezu se riješi čuvara, dosta agilan, mada mora još puno puno da radi
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

droba
Kontakt:

sub jun 18, 2016 8:13 pm

LARS1921 je napisao/la:
droba je napisao/la:Iskreno prvo poluvrijeme i ekipa koja je igrala nista posebno . Mislim da ce iz one ekipe ostati Uglješa, Kemo kao cetvrti štoper, mozda mali Dino, D. Sadikovic kao rezerva, Lazic kao rezerva, Fejzic kao rezerva. Mujagic sa svojih osamnaest godina je spor i trom i najbolje ga je zajedno sa Beganovicem na kaljenje u Olimpic- Ostalo das papire i gotovo. Iz drugog tima oba stopera hladno otjerat i tu treba podhitno naci rješenje. Koliko sam ja danas cuo pregovaramo sa dva štopera, bekom, krilom i napadačem. Uglavnom samo lagano, a ovo je super test da se malo profilteriše ekipa. Igraci na probi 0 Bodova. Najvece pojačanje za mene je mali Žeric, ako bude slušao bice top igrač.

pozzz
Hodzurda i Durakovic ? :D
Da da katastrofa. Prava utakmica u pravo vrijeme i mislim da ce od danas Željo biti siromašniji :sarajevo1: za 7-8 igrača, što posudba što karta u jednom pravcu.
Biće i pojačanja to je sigurno, samo lagano vidi se blagi napredak u čitavoj organizaciji oko prvog tima, treneri djeluju ozbiljno i profesionalno i znaju šta žele. To nemora znaciti rezultat ali bar djelujemo kao profesionalni tim. Žalosno da tek nakon 20 godina nakon rata naša ekipa djeluje europski, kako od načina i pristupa treninzima tako do profesionalnog odnosa na relaciji uprava stručni štab . ABD slijedece godine LP na Grbavici.

ChWilla
Kontakt:

sub jun 18, 2016 8:14 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:Ne mozemo nista suditi nakon ove utakmice ako je tako mozemo nazvati...nasi su imali trening prije nje. Sjetite se vremena dok je Amar bio gubili smo prijateljske od puno gorih klubova ali smo zato u prvenstvu dominirali.

Sto se tice prvog poluvremena, Radinovic je veliko pojacanje ali onaj br.18 je zalutao u fudbalm mislim da je to Hadzalic.
Drugo poluvrijeme puno ozbiljnika ekipa...Pozder ima smisla kao i Secer. Husic je odlicno pojacanje...Hervas momak se jos adaptira na sto bi se reklo okolinu, nije ni njemu lako.

Falili su danas Kosoric, dva Stevanovica, Memija, Lendric, Blagojevic, Kjosevski.
a i poslije nje.

meni šećerović ubjedljivo najbolji danas. fini i husić i uglješa od novih, dok se španac po meni ašćare krio od lopte i igre.
gradi željo boli te *****

LARSSON
Kontakt:

sub jun 18, 2016 8:17 pm

droba je napisao/la:
Da da katastrofa. Prava utakmica u pravo vrijeme i mislim da ce od danas Željo biti siromašniji :sarajevo1: za 7-8 igrača, što posudba što karta u jednom pravcu.
Biće i pojačanja to je sigurno, samo lagano vidi se blagi napredak u čitavoj organizaciji oko prvog tima, treneri djeluju ozbiljno i profesionalno i znaju šta žele. To nemora znaciti rezultat ali bar djelujemo kao profesionalni tim. Žalosno da tek nakon 20 godina nakon rata naša ekipa djeluje europski, kako od načina i pristupa treninzima tako do profesionalnog odnosa na relaciji uprava stručni štab . ABD slijedece godine LP na Grbavici.

Hodzurda mislim da svakako treba ici, a i raja je pisala da Durakovic nije nešto. Biće ovo fino, već se vidi da ima par dobrih od novih igrača.

Hvala na izvjestaju :D

Leon_Professional
Kontakt:

sub jun 18, 2016 8:17 pm

1921.ba je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:Kakav je Zera bio?! Pisalo je u ovom tekstualnom da je bio najagilniji..
Zera je ekstra, u jednom potezu se riješi čuvara, dosta agilan, mada mora još puno puno da radi
:palacgore: Hvala, to je lijepo cuti, da ima šlifa, a raditi mora svakako. Treba ga polako gurati mislim da je on pametan momak i rekao je vec da radi individualno s trenerom. :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

P.S. Ovo nisu istine kako ima glupe raje sto komentarise na fejsu :ne: :ne:

Kospicar
Kontakt:

sub jun 18, 2016 8:19 pm

Sto se tice prve ekipe tu bih izdvojio Ugljesu koji je za klupe, Lazic isto za klupu i Bega koji se trudio bas.. :DD: Ove ostale il na posudbu il raskid ugovora. ;)
Druga ekipa bolja, vise su trcali, trudili, bili agilni. SlaDki, Husic, Pozder i Hervas odigrali bas lijepo i od njih mozemo nesto ocekivati i Halva nije bilo los. :pljesak: Meni je zao rec al Stana me najvise razocarao, Hodza se gubi itd.. :cry:
Jos se nista ne zna, cekamo stopere i lijevo krilo. :kafa:
:zeljeznicar1:
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

ž'21
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub jun 18, 2016 8:21 pm

ChWilla je napisao/la:
SIMA_SIMAU je napisao/la:Ne mozemo nista suditi nakon ove utakmice ako je tako mozemo nazvati...nasi su imali trening prije nje. Sjetite se vremena dok je Amar bio gubili smo prijateljske od puno gorih klubova ali smo zato u prvenstvu dominirali.

Sto se tice prvog poluvremena, Radinovic je veliko pojacanje ali onaj br.18 je zalutao u fudbalm mislim da je to Hadzalic.
Drugo poluvrijeme puno ozbiljnika ekipa...Pozder ima smisla kao i Secer. Husic je odlicno pojacanje...Hervas momak se jos adaptira na sto bi se reklo okolinu, nije ni njemu lako.

Falili su danas Kosoric, dva Stevanovica, Memija, Lendric, Blagojevic, Kjosevski.
a i poslije nje.

meni šećerović ubjedljivo najbolji danas. fini i husić i uglješa od novih, dok se španac po meni ašćare krio od lopte i igre.
Secer i Husic danas najvise pokazali i po meni.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

ž'21
Kontakt:

sub jun 18, 2016 8:22 pm

BHDragons je napisao/la:Ko su bili 38 i 18?
38 je Efendic iz Svicarske. 18 Hadzalic iz Amerike

BHDragons
Kontakt:

sub jun 18, 2016 8:23 pm

ž'21 je napisao/la:

Ovaj Hadžalić bar nešto je i uradio, ali Efendić užas, zalutao je u fudbal.
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

rios
Kontakt:

sub jun 18, 2016 8:24 pm

Da napisem i ja koju rijec o utakmici..
Prvo posjeta fina,izmedju 1000 -1500 po mojoj procjeni.

Onako opcenito o utakmici bi se moglo reci da nije nosila bez razloga predznak trening,tako je i izgledalo zaista.Nije bilo nekog zestokog tempa,onako poprilicno lagana utakmica.
U prvoj ekipi na mene najjaci utisak ostavili Dzenis,Ugljesa i Dado.
Prvi se ponajvise borio,trcao,nudio u napadu gore.Nekako mi se cini da mu je jako bilo stalo da se pokaze u sto boljem svijetlu.
Eh Ugljesa..Ako je suditi po ovoj trening utakmici bice upgrade u odnosu na Zahirovica kad je ofanziva u pitanju.Dobro se krece,trazi loptu,trazi pas igru,pokusavao je par puta lijepo da podvali loptu za napadce.U defanzivi je imao par reakcija,iako odos snaga je bio takav da i nije imao puno prilike da pokaze taj segment igre.
Sto se Dade tice on je sa Ugljesom drzao tu sredinu,kombinovali su njih dvojica,bilo je kretnji nekih finih i po utisku mi je tu negdje na 3 mjestu.
Takodjer desni bek ( ko je vec bio ) odigrao fino,nazad drzao,naprijed se pridodavao.
Tu je jos bio i Lazic,ima tu materijala,nije da nema,napravio je jedan fin driblig,ima i brzinu cini mi se,ali nije na mene ostavio utisak jak kao gore navedena trojica.
U drugoj ekipi sam pratio Hervasa,Secerovica i Pozdera.
Sto se prvog tice nije bas igrao tog ofanzivnog veznog kako ocekujemo,bar koliko sam ja upratio.Vise je bio centralni vezni,cak ponekad se vracao na mjesto i defanzivnog.Ono,ok igrac,dao jedan sjajan pas od 30-40 m,dijagonalan,i on trazi pas igru,dosta trci,mislim da ce biti takodjer dobro pojacanje.Nije sad da je nesto razvalio,ali ok je..
U Secerovicu sam vidio nesto sto dosad nismo imali a to je razbijac pravi na sredini terena.Jak u duelima,beskompromisan cini mi se,bez petljanja,lopta prvom slobodnom igracu..Takodjer mislim da ce biti fino pojacanje.
U napadu Pozder imao par pokusaja,onaj glavom najbolji.Ne znam,ako nam ovo moze biti neki reper ( a tesko da moze ) onda je Lendric i dalje nas prvi napadac bez konkurencije.Ali vidjet cemo jos aBd,rano je..
Eto,to je to otprilike sto je meni zapalo za oko..Nisam primjetio da je Halvadzic nesto posebno odigrao,mozda mi je nesto promaklo jer sam dosta pricao sa jaranom s kojim sam bio na tekmi,ali ne bi rekao da jeste..
Uglavnom,opet ponavljam,prava trening utakmica.Za neke ozbiljne ocjene cemo morati pricekati jos malo.
Zadnja izmjena: rios, dana/u sub jun 18, 2016 8:27 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!!

Miralem Pjanic !!

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

ž'21
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

sub jun 18, 2016 8:25 pm

BHDragons je napisao/la:
ž'21 je napisao/la:

Ovaj Hadžalić bar nešto je i uradio, ali Efendić užas, zalutao je u fudbal.
Ma obojica su amateri i treba im dati papire nakon ove tekme nek pokusaju negdje drugo.

deto1921
Kontakt:

sub jun 18, 2016 8:26 pm

iggy2377 je napisao/la:
chile je napisao/la:Onaj ko je nesto mogao zakljuciti i izvuci iz ove tekme danas ili je vidovit ili bas yeben strucnjak.
Laksa trening utakmica cisto da igraci imaju dodira s loptom da nije suhi trening.

Sent from my Plavo Sokocalo
Drug ovi iz prvih 45 min su na probi sem Ugljese,Lazica,Kramaric koji su da tako kazem sigurni ovo ostalo je ruku na srce katastrofa bez obzira da li je trening ili ne ali svi su zajedno 7 dana rade imaju kontakta sa loptom ali mislim da ce vecina njih biti na odstrelu ili ovi mladzi na posudbu,Ljesnik je vodio trening utakmicu a Kostic je bio na sjevernoj tribini
A bas me zanimalo ko je onaj u bijeloj majici sto sjedi na sjeveru sam slikaslika

Sent from my iPhone using Tapatalk

iggy2377

Lendric, dva Stevanovica,Dzermanovic,Memija,Blagoje,Kosoric,Bekric oni su radili sa milosem po posebnom programu na cetiri mala gola jedan dodir dobro je izgledalo jako puno trke

revolt
Kontakt:

Vjerojatno većinu uključujući i mene su najviše zanimali Javi i Radinović. Špancu je trenutno najteže, i kada rade vježbe zadnjih dana ne može da razumije kada objašnjavaju pa prati sta ostali rade. Iznenadio me par puta prilazio je i trazio objašnjenje,što znači da želi da radi. Isto tako danas kretnja, prilazio trazio loptu, ali realno nista konkretno kao ni većina.Igrao je centralnog veznog. Jedini Beganovic je odskakao sa nekom željom da uradi nešto. Radinović par puta fini pasovi, dobro postavljanje i kretnja. Zeric par odlicnih poteza i prodora. Secerovic očigledno željan dokazivanja danas isto kao i na treningu, trči trazi loptu otkriva se prava radilica . Mirza Halvadzic mi se cini kao najspremniji, brz poprilično.Teških par dana čeka stručni štab kao i igrače.
plavi su pravi crveni su drveni

Charlie Sheen
Kontakt:

Bitno je istaci da nisu igrali Lendric,Bekric,Kosoric,Stevanovici,Veca i Blagojevic.Sunce sprzilo,dosadna utakmica oni konkretniji za go i stativu mi i nismo imali nekih sansi imali.Dzenis da sleti na 40 kila rekli bi deba,frajer se dotjero sa kilazom i dobar je danas bio,nista specijalno danas niti bi se mogao neko aman zaman izdvojiti Secer ,Husic,Lazic i Zera nekako najprimjetniji ali nista posebno.Naravno da je ovo trening utakmica i nije se nista specijalno ni ocekivalo.

ž'21
Kontakt:

sub jun 18, 2016 8:27 pm

deto1921 je napisao/la:
iggy2377 je napisao/la:
chile je napisao/la:Onaj ko je nesto mogao zakljuciti i izvuci iz ove tekme danas ili je vidovit ili bas yeben strucnjak.
Laksa trening utakmica cisto da igraci imaju dodira s loptom da nije suhi trening.

Sent from my Plavo Sokocalo
Drug ovi iz prvih 45 min su na probi sem Ugljese,Lazica,Kramaric koji su da tako kazem sigurni ovo ostalo je ruku na srce katastrofa bez obzira da li je trening ili ne ali svi su zajedno 7 dana rade imaju kontakta sa loptom ali mislim da ce vecina njih biti na odstrelu ili ovi mladzi na posudbu,Ljesnik je vodio trening utakmicu a Kostic je bio na sjevernoj tribini
A bas me zanimalo ko je onaj u bijeloj majici sto sjedi na sjeveru sam slikaslika

Sent from my iPhone using Tapatalk
Mislim da je ono Karic bio slika

diego1921
Kontakt:

sub jun 18, 2016 8:28 pm

Po meni najbolji danas Ugljesa,Secerovic,Lazic,Husic ! Stanic me razocarao,treba mu se zahvaliti.Halvadzic isto izgubljen,ne znam sto ga nisu prebacili na desnu stranu a Zerica iza Pozdera.Zera mali imao par dobri poteza od njega mozemo ocekivati nesto.Dzenis se treudio,Dado i Mujagic slabi,ne znam sta se desava s Dadom ,svaki put kontam bice bolje al nista..Uglavnom da sacekamo ove jace pripremne pa da vidimo kako ce sve to izgledati.Br 18 zalutao,ne znam ni kako je dosao kod nas na probu ! :shisha:

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sub jun 18, 2016 8:28 pm

Do kraja priprema imat cemo mi odlicnu ekipu. Ispade bolje sto necemo evropu igrati :) sada imamo vise vremena da se slozi ekipa.

Po mene bi ovako bilo.

1. Kjosevski
2. Stevanovic
3. Husic
4. Kosoric
5. ????
6. Ugljesa
7. Hervas
8. Stevanovic
9. Lendric
10. Pozder
11. Blagojevic

S tim da bi Lendrica na lijevo krilo...i mozda Memiju na desni bek. Ali ima trener pa neka odredi
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

ž'21
Kontakt:

sub jun 18, 2016 8:30 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:Do kraja priprema imat cemo mi odlicnu ekipu. Ispade bolje sto necemo evropu igrati :) sada imamo vise vremena da se slozi ekipa.

Po mene bi ovako bilo.

1. Kjosevski
2. Stevanovic
3. Husic
4. Kosoric
5. ????
6. Ugljesa
7. Hervas
8. Stevanovic
9. Lendric
10. Pozder
11. Blagojevic

S tim da bi Lendrica na lijevo krilo...i mozda Memiju na desni bek. Ali ima trener pa neka odredi
Pa gdje ces Lendrica na lijevo krilo? :)

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sub jun 18, 2016 8:31 pm

ž'21 je napisao/la:
SIMA_SIMAU je napisao/la:Do kraja priprema imat cemo mi odlicnu ekipu. Ispade bolje sto necemo evropu igrati :) sada imamo vise vremena da se slozi ekipa.

Po mene bi ovako bilo.

1. Kjosevski
2. Stevanovic
3. Husic
4. Kosoric
5. ????
6. Ugljesa
7. Hervas
8. Stevanovic
9. Lendric
10. Pozder
11. Blagojevic

Pa gdje ces Lendrica na lijevo krilo? :)

Kazem pokusati ne znam ni ja kako ovo uklopiti...po meni Pozder mora igrati...treba nam jedan da moze u skoku
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava