Zera je ekstra, u jednom potezu se riješi čuvara, dosta agilan, mada mora još puno puno da radiLeon_Professional je napisao/la:Kakav je Zera bio?! Pisalo je u ovom tekstualnom da je bio najagilniji..
Zera je ekstra, u jednom potezu se riješi čuvara, dosta agilan, mada mora još puno puno da radiLeon_Professional je napisao/la:Kakav je Zera bio?! Pisalo je u ovom tekstualnom da je bio najagilniji..
Da da katastrofa. Prava utakmica u pravo vrijeme i mislim da ce od danas Željo biti siromašnijiLARS1921 je napisao/la:Hodzurda i Durakovic ?droba je napisao/la:Iskreno prvo poluvrijeme i ekipa koja je igrala nista posebno . Mislim da ce iz one ekipe ostati Uglješa, Kemo kao cetvrti štoper, mozda mali Dino, D. Sadikovic kao rezerva, Lazic kao rezerva, Fejzic kao rezerva. Mujagic sa svojih osamnaest godina je spor i trom i najbolje ga je zajedno sa Beganovicem na kaljenje u Olimpic- Ostalo das papire i gotovo. Iz drugog tima oba stopera hladno otjerat i tu treba podhitno naci rješenje. Koliko sam ja danas cuo pregovaramo sa dva štopera, bekom, krilom i napadačem. Uglavnom samo lagano, a ovo je super test da se malo profilteriše ekipa. Igraci na probi 0 Bodova. Najvece pojačanje za mene je mali Žeric, ako bude slušao bice top igrač.
pozzz
a i poslije nje.SIMA_SIMAU je napisao/la:Ne mozemo nista suditi nakon ove utakmice ako je tako mozemo nazvati...nasi su imali trening prije nje. Sjetite se vremena dok je Amar bio gubili smo prijateljske od puno gorih klubova ali smo zato u prvenstvu dominirali.
Sto se tice prvog poluvremena, Radinovic je veliko pojacanje ali onaj br.18 je zalutao u fudbalm mislim da je to Hadzalic.
Drugo poluvrijeme puno ozbiljnika ekipa...Pozder ima smisla kao i Secer. Husic je odlicno pojacanje...Hervas momak se jos adaptira na sto bi se reklo okolinu, nije ni njemu lako.
Falili su danas Kosoric, dva Stevanovica, Memija, Lendric, Blagojevic, Kjosevski.
droba je napisao/la:
Da da katastrofa. Prava utakmica u pravo vrijeme i mislim da ce od danas Željo biti siromašnijiza 7-8 igrača, što posudba što karta u jednom pravcu.
Biće i pojačanja to je sigurno, samo lagano vidi se blagi napredak u čitavoj organizaciji oko prvog tima, treneri djeluju ozbiljno i profesionalno i znaju šta žele. To nemora znaciti rezultat ali bar djelujemo kao profesionalni tim. Žalosno da tek nakon 20 godina nakon rata naša ekipa djeluje europski, kako od načina i pristupa treninzima tako do profesionalnog odnosa na relaciji uprava stručni štab . ABD slijedece godine LP na Grbavici.
1921.ba je napisao/la:Zera je ekstra, u jednom potezu se riješi čuvara, dosta agilan, mada mora još puno puno da radiLeon_Professional je napisao/la:Kakav je Zera bio?! Pisalo je u ovom tekstualnom da je bio najagilniji..
Secer i Husic danas najvise pokazali i po meni.ChWilla je napisao/la:a i poslije nje.SIMA_SIMAU je napisao/la:Ne mozemo nista suditi nakon ove utakmice ako je tako mozemo nazvati...nasi su imali trening prije nje. Sjetite se vremena dok je Amar bio gubili smo prijateljske od puno gorih klubova ali smo zato u prvenstvu dominirali.
Sto se tice prvog poluvremena, Radinovic je veliko pojacanje ali onaj br.18 je zalutao u fudbalm mislim da je to Hadzalic.
Drugo poluvrijeme puno ozbiljnika ekipa...Pozder ima smisla kao i Secer. Husic je odlicno pojacanje...Hervas momak se jos adaptira na sto bi se reklo okolinu, nije ni njemu lako.
Falili su danas Kosoric, dva Stevanovica, Memija, Lendric, Blagojevic, Kjosevski.
meni šećerović ubjedljivo najbolji danas. fini i husić i uglješa od novih, dok se španac po meni ašćare krio od lopte i igre.
38 je Efendic iz Svicarske. 18 Hadzalic iz AmerikeBHDragons je napisao/la:Ko su bili 38 i 18?
Ovaj Hadžalić bar nešto je i uradio, ali Efendić užas, zalutao je u fudbal.ž'21 je napisao/la:38 je Efendic iz Svicarske. 18 Hadzalic iz AmerikeBHDragons je napisao/la:Ko su bili 38 i 18?
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Ma obojica su amateri i treba im dati papire nakon ove tekme nek pokusaju negdje drugo.BHDragons je napisao/la:Ovaj Hadžalić bar nešto je i uradio, ali Efendić užas, zalutao je u fudbal.ž'21 je napisao/la:38 je Efendic iz Svicarske. 18 Hadzalic iz AmerikeBHDragons je napisao/la:Ko su bili 38 i 18?
A bas me zanimalo ko je onaj u bijeloj majici sto sjedi na sjeveru samiggy2377 je napisao/la:Drug ovi iz prvih 45 min su na probi sem Ugljese,Lazica,Kramaric koji su da tako kazem sigurni ovo ostalo je ruku na srce katastrofa bez obzira da li je trening ili ne ali svi su zajedno 7 dana rade imaju kontakta sa loptom ali mislim da ce vecina njih biti na odstrelu ili ovi mladzi na posudbu,Ljesnik je vodio trening utakmicu a Kostic je bio na sjevernoj tribinichile je napisao/la:Onaj ko je nesto mogao zakljuciti i izvuci iz ove tekme danas ili je vidovit ili bas yeben strucnjak.
Laksa trening utakmica cisto da igraci imaju dodira s loptom da nije suhi trening.
Sent from my Plavo Sokocalo
Mislim da je ono Karic biodeto1921 je napisao/la:A bas me zanimalo ko je onaj u bijeloj majici sto sjedi na sjeveru samiggy2377 je napisao/la:Drug ovi iz prvih 45 min su na probi sem Ugljese,Lazica,Kramaric koji su da tako kazem sigurni ovo ostalo je ruku na srce katastrofa bez obzira da li je trening ili ne ali svi su zajedno 7 dana rade imaju kontakta sa loptom ali mislim da ce vecina njih biti na odstrelu ili ovi mladzi na posudbu,Ljesnik je vodio trening utakmicu a Kostic je bio na sjevernoj tribinichile je napisao/la:Onaj ko je nesto mogao zakljuciti i izvuci iz ove tekme danas ili je vidovit ili bas yeben strucnjak.
Laksa trening utakmica cisto da igraci imaju dodira s loptom da nije suhi trening.
Sent from my Plavo Sokocalo
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa gdje ces Lendrica na lijevo krilo?SIMA_SIMAU je napisao/la:Do kraja priprema imat cemo mi odlicnu ekipu. Ispade bolje sto necemo evropu igratisada imamo vise vremena da se slozi ekipa.
Po mene bi ovako bilo.
1. Kjosevski
2. Stevanovic
3. Husic
4. Kosoric
5. ????
6. Ugljesa
7. Hervas
8. Stevanovic
9. Lendric
10. Pozder
11. Blagojevic
S tim da bi Lendrica na lijevo krilo...i mozda Memiju na desni bek. Ali ima trener pa neka odredi
Kazem pokusati ne znam ni ja kako ovo uklopiti...po meni Pozder mora igrati...treba nam jedan da moze u skokuž'21 je napisao/la:Pa gdje ces Lendrica na lijevo krilo?SIMA_SIMAU je napisao/la:Do kraja priprema imat cemo mi odlicnu ekipu. Ispade bolje sto necemo evropu igratisada imamo vise vremena da se slozi ekipa.
Po mene bi ovako bilo.
1. Kjosevski
2. Stevanovic
3. Husic
4. Kosoric
5. ????
6. Ugljesa
7. Hervas
8. Stevanovic
9. Lendric
10. Pozder
11. Blagojevic
S tim da bi Lendrica na lijevo krilo...i mozda Memiju na desni bek. Ali ima trener pa neka odredi