Pola 6irfo je napisao/la:ima li jos jedan trening danas?
Dali su klubovima da biraju, demokratski. Izabrali su trokruzni i nema tu puno priceElegant je napisao/la:Ja mislim da ce na kraju da izaberu ligu za prvaka/opstanak !
Pa logicno da bi trebali kada su vec kao Savez za takav sistem. Onda ides po svom principu. Ako budu prevagnuli na ovaj drugi sistem jer je osam klubova kao za takav sistem, a cetiri ne, onda je to za mene kukavici potez.Elegant je napisao/la:Ja mislim da ce na kraju da izaberu ligu za prvaka/opstanak !
Valjda SU svjesni da liga ne moze napredovati sa trokruznim sistemom iz razloga jer ce opet biti prostora za namjestanje. Imat cemo jedan klub koji ce bit zakucan za dno ko velez,drugi ce se ko boriti,najvise ce bit onih bez rezultatskog znacaja tipa celik,radnik itd kojim je bitno samo da ostanusajo10 je napisao/la:Pa logicno da bi trebali kada su vec kao Savez za takav sistem. Onda ides po svom principu. Ako budu prevagnuli na ovaj drugi sistem jer je osam klubova kao za takav sistem, a cetiri ne, onda je to za mene kukavici potez.Elegant je napisao/la:Ja mislim da ce na kraju da izaberu ligu za prvaka/opstanak !
21.06. izvrsni odbor donosi konacnu odluku. Komiteta za takmicenje je bio za dvokruzni a klubovi, vecinom za trokruzniVrag je napisao/la:Dali su klubovima da biraju, demokratski. Izabrali su trokruzni i nema tu puno priceElegant je napisao/la:Ja mislim da ce na kraju da izaberu ligu za prvaka/opstanak !
Stvarno da se covjek zapita, znaci vise novca ce "sklepati" igrajuci sa 'malima' nego sa 'velikima' da ne pricamo dalje o kvalitetu i drugim stvarima koje necemo vidjeti ako gospoda iz saveza poslusa ove idiote koji su digli ruku za trokruzni..exbabilon je napisao/la:Pa fakat, sto bi Zeljo, Sarajevo, Siroki, Sloboda i Zrinjski medjusobno igrali za prvaka i Evropu kad mozes fino igrati jos jednom s Metalehehehge, Krupom, VItezom...
Druze imas sliku onu, umjesto brojeva napisi imena klubova i bice ti jasno. Prvi broj je domacin drugi gost, vrlo jednostavno.Hadzijalagic je napisao/la:Po medjusobnom duelu teoretski mozes igrati sve utakmice kuci u trecem krugu sto je u najmanju ruku cudno..
Znaci pocelo je... Pa sta cemo kada akoBogda A-repka zaigra? Mislim na zenicane.. Ljudi se dobiti nervni slom..LARS1921 je napisao/la:Mlada reprezentacija BiH (igrači do 21 godine) će u septmebru odigrati dvije kvalifikacijske utakmice za odlazak na Evropsko prvenstvo protiv Norveške i Švicarske.
Zanimljivo je da će izabranici Darka Nestorovića, obje utakmice odigrati na Grbavici.
Obnovljena Grbavica će sigurno biti motiv više za igrače da se revanširaju Norvežanima i Švicarcima, jer su nas te dvije reprezentacije pobjedile na startu kvalifikacija.