koliko realno treba vremena da se izgradi istok kako je i zamisljen, pod uslovom da imamo sve potrebne dozvole, novac i izvodjaca radova?ChWilla je napisao/la:ne može vam niko reći hoće li opština izdati urbanističku za istok, jer niko ne zna. pravnih i faktičkih razloga koji će "držati vodu" da se ne izda jednostavno nema, ali to nažalost ne mora ništa da znači. ja se više uzdam u to da je skontao da je već (nenadano) pojeo veliko govno i da mu se ne isplati jesti ih dalje pred izbore...
Zna @Čvila filozofiju radnika sa gradjevine.ChWilla je napisao/la:ne bih znao. dosta zavisi od motivacije izvođačaali nisu to neki aman-zaman svemirski ni pretjerano složeni radovi...
Ajzea slazem se sa tobom u svemu sem u onom da nas moze zadesiti ono što se komšijama desilo,dešava i što im se tek moze desiti.Mi ni po cemu nismo isti.Kod nas je najvaznije imati ljude u klubu koji vole Zelju i bit ce sve ok jer ti ljudi su garant opstojnosti Zelje.Sport je takav da nekad imaš više uspjeha, nekad manje.Udbaši prodali ime za par miliona jer drugo ništa nisu ni imali prodati i danas se u kod njih za sve pita utrpani gazda a navijaci i ostali mogu samo škevtati a on sutra moze staviti katanac na njega.SARAJEVO JADNA LI VAM SUDBA, JADNE VAS STVORI UDBAAjzea je napisao/la:To me izrazito raduje, ali iskljucivo ako cemo organizacijski i finansijski biti u stanju nastaviti ovim tempom, a zatim i podici ljestvicu na jedan novi nivo. Ako ne budemo u tom smjeru razmisljali, ekspresno ce nas zadesiti sudbina komsija. Stepenice preskakati ne smijemo, inace ce uslijediti bolan pad i rehabilitacija na duzi vremenski period. Postoje neke indicije da je u klubu sve poslozeno onako kako bi trebalo biti, ali uvijek postoji bojazan da na najjednostavnijim stvarima ne napravimo korak unazad.exbabilon je napisao/la:Pade mi na pamet pa reko da bacim paralelu jednu. Dijata, Mladenovic, Livaja su nas "pojacali" prije manje od godinu dana, a sada nam je Sanel Jahic star recimo.
Mislim da bi ulaganje u omladinski pogon, nakon kraja ove turbulentne sezone i pronalaska u ovom trenutku najboljeg moguceg rijesenja na poziciji strucnog staba, bio primarna stavka koja mora biti sto je moguce bolje isplanirana a zatim i realizirana. Klub mora napredovati u svakom njegovom segmentu, ne samo u jednom.. Ako su vec stvoreni zdravi temelji za napredak, zasto to i ne iskoristiti.
Ruku na srce, sramota me ovoga.Dolina je napisao/la:Nije davno bilo
Ti analiticari su sad na jugu tako da ti isto dodjeAjzea je napisao/la:Jedva cekam komentare analitickog istoka.
Ma ako imas novac obezbjedjen i izvodac kaze do tada ce sve biti gotovo i obaveze se time i onda ukoliko dodje do probijanja roka izvodac placa penale sto mu naravno nije u ciljuChWilla je napisao/la:ne bih znao. dosta zavisi od motivacije izvođačaali nisu to neki aman-zaman svemirski ni pretjerano složeni radovi...