Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Ja se nadam da si ti barem direktor neke firme a ne nekakav portir ili noćni čuvar šteta bi bilo da se toliki kapacitet ne iskoristi. Odmori bolan malo sa pametovanjem.Plava Porodica je napisao/la: ↑pon avg 13, 2018 10:15 pmkaze usref da šišić vjerovatno neće igrati.
to je veliki plus, pavić je propuh nazad, a ovaj je najbolji igrač pitara.
pile87 je napisao/la: ↑pon avg 13, 2018 10:40 pmJa se nadam da si ti barem direktor neke firme a ne nekakav portir ili noćni čuvar šteta bi bilo da se toliki kapacitet ne iskoristi. Odmori bolan malo sa pametovanjem.Plava Porodica je napisao/la: ↑pon avg 13, 2018 10:15 pmkaze usref da šišić vjerovatno neće igrati.
pile87 je napisao/la: ↑pon avg 13, 2018 10:40 pmJa se nadam da si ti barem direktor neke firme a ne nekakav portir ili noćni čuvar šteta bi bilo da se toliki kapacitet ne iskoristi. Odmori bolan malo sa pametovanjem.Plava Porodica je napisao/la: ↑pon avg 13, 2018 10:15 pmkaze usref da šišić vjerovatno neće igrati.
nemoj biti zavidan i zajedljiv pile mojepile87 je napisao/la: ↑pon avg 13, 2018 10:40 pmJa se nadam da si ti barem direktor neke firme a ne nekakav portir ili noćni čuvar šteta bi bilo da se toliki kapacitet ne iskoristi. Odmori bolan malo sa pametovanjem.Plava Porodica je napisao/la: ↑pon avg 13, 2018 10:15 pmkaze usref da šišić vjerovatno neće igrati.
Sutra ću i ja staviti na story na svojoj stranici. Imamo također preko 6000 lajkova. Mada sumnjam da će biti od pomoći s obzirom na publiku na stranici, bolje bi prošla akcija za Hajduk ili Dinamo.sajo10 je napisao/la: ↑pon avg 13, 2018 11:24 pmhttps://www.facebook.com/landslagetBIH/Spoiler:
Stranica broji preko 6k i ima veliki pratnju kad su u pitanju vijesti iz BiH-sporta. Sigurno ima veliki broj nasih navijaca koji prate. Znam, jer kada objavim nesto uvezi rekonstrukcije na Grbavici bude dosta lajkova i slicno. Nadati se da ce barem neki procenat od Zeljine armije koja prati ovu stranicu odluciti da daju svoj doprinos.
Idemo dalje...![]()
Ma spreman sam bio za to, ali sam pozitiivno iznenadjen ipak za sada. Kaze jedan "ovo je za dobrobit i naseg nacionalnog fudbala jer ce i reprezentacija igrati tu". Preko 1,000 ljudi je vidjelo post.. A skoro ponoc. Uvijeren sam da ce barem jedan dio nasih navijaca pomoci! Klub je uradio da preko paypala bas lahko uplatis i sigurno..
sajo10 je napisao/la: ↑pon avg 13, 2018 11:24 pmhttps://www.facebook.com/landslagetBIH/Spoiler:
Stranica broji preko 6k i ima veliki pratnju kad su u pitanju vijesti iz BiH-sporta. Sigurno ima veliki broj nasih navijaca koji prate. Znam, jer kada objavim nesto uvezi rekonstrukcije na Grbavici bude dosta lajkova i slicno. Nadati se da ce barem neki procenat od Zeljine armije koja prati ovu stranicu odluciti da daju svoj doprinos.
Idemo dalje...![]()