ljetos tražio - više nego duplo više od toga. i mi i zrinjski rekli hvala lijepo, i on rekao hvala lijepo i ostao da predvodi borbu za opstanak.
ljetos tražio - više nego duplo više od toga. i mi i zrinjski rekli hvala lijepo, i on rekao hvala lijepo i ostao da predvodi borbu za opstanak.
Haris i Saban jesu mega talenti, ali zamisli da se Blagi ne daj Boze povrijedi.. Njih dvojica ne bi mogli izvuci sezonu, potreban je tu neko sa iskustvom
Jeste i ja sam to skontao,mislim da kemo nije ni vidio da je sudija pustio menala da se vrati.
Izvini druže moj, ali molim te nemojte ovakvih postova. Niti si ušao još u polufinale niti si jesenji prvak. Neojte mi pitarluka sviju vam. Znaš da te ja volim ali ne kenjaj molim te.Plava Porodica je napisao/la: ↑ned dec 03, 2017 8:41 pmU kratkim crtama.
-Uprava fenomenalna.
-Stadion ispunjava 3. kategoriju.
-Saša Papac SD.
-Admir Adžem.
-Ostatak stručnog štaba sa odličnim kondicionim.
-Željina djeca.
-Jesenji prvaci.
-Polufinale Kupa.
-Među 24.ekipe Juniorske LP, čekamo Mančester.
Jesam li šta zaboravio?
Dopunite![]()
Ja mislim da je titula nasa ove sezone i to ne jesenjaponosannavas je napisao/la: ↑pon dec 04, 2017 11:06 amIzvini druže moj, ali molim te nemojte ovakvih postova. Niti si ušao još u polufinale niti si jesenji prvak. Neojte mi pitarluka sviju vam. Znaš da te ja volim ali ne kenjaj molim te.Plava Porodica je napisao/la: ↑ned dec 03, 2017 8:41 pmU kratkim crtama.
-Uprava fenomenalna.
-Saša Papac SD.
-Admir Adžem.
-Željina djeca.
-Jesenji prvaci.
-Polufinale Kupa.
Jesam li šta zaboravio?
Dopunite![]()
Pa to je fenomenalno
Srijeda, uzvratna utakmica kupa, 6.decembar, rođendan moje malenkosti, nek ti @jovan postavi statistiku svih tekmi 6.decembra uvijek smo pobjeđivali. Glat 2-0 živi bili pa vidjeli.ponosannavas je napisao/la:Izvini druže moj, ali molim te nemojte ovakvih postova. Niti si ušao još u polufinale niti si jesenji prvak. Neojte mi pitarluka sviju vam. Znaš da te ja volim ali ne kenjaj molim te.Plava Porodica je napisao/la: ↑ned dec 03, 2017 8:41 pmU kratkim crtama.
-Uprava fenomenalna.
-Saša Papac SD.
-Admir Adžem.
-Željina djeca.
-Jesenji prvaci.
-Polufinale Kupa.
Jesam li šta zaboravio?
Dopunite![]()
Stvarno se mora poraditi na ovim stvarima kao oni oštećeni vazda a mi nismo. Niko ne spominje crveni za Stanojevića. Frajer dva zaaslužio. Isto tako isti kriterij je držao Peljto. Zec u 70 i nekoj minuti izlazi sam na golmana i isti ovakav start kao na navodnom penalu za pitare i čovjek nije ništa dosudio. Preslikano. Ovakvi startovi se u Evropi ne sude. Bar po meni. Ali hajd eto oni oštećeni vazda.