Sretna pobjeda, Siroki je imao vise od igre u drugom poluvremenu, ali mislim da su ih nasi svijesno cekali, sto je Adzem dobro odlucio. I bod bi bio odlican, ovako je samo ektra premija. Pozitivno iz ovoga jeste isto da smo uspjeli odmoriti nekoliko bitnih igraca, a oni nisu normalno zbog skromne klupe. Groavac je stvarno beton, i trebalo bi viditi ako se moze potpisati ugovor sa njim. Isto tako se mora reci da je Bogicevic jedna veoma bitna karika u ekipi, npr danas nismo imali onaj mir i sigurnost u odbrani nego kad on igra. Vojo takodje je veoma bitna karika, isto kao prvu utakmicu protiv Sirokog i protiv Sarajeva, radi taj prljavi posao sto nam omogucava da dodjemo do gola. Zec je bio na sve strane, dosta se popravio ovo zadnje vrijeme, gdje je prije samo fokusirao naprijed i djelovao neodgovoran kad se branimo. Mozda je trebao dodati onu loptu Kajkuta, ali sve u svemu mislim da dosta daje ekipi. I ranije sam pisao, Zeric ima samo 19 godina, to sto se mozda ranije ocekivalo vise od njega, a on nije ispunio ocekivanja je druga stvar. Izaci onako sam ispred, po mom misljenju najboljem golmanu lige, i prevariti ga zahtjeva odredjeni talenat. Moze on napraviti dosta dobru karijeru, samo mora raditi, a mislim da to najbolje moze sa Adzemom. Nemam nista protiv Petrovica, ali ako se uzme paralela sa Adzemom, onda bi nas milione kostao u neigranju Hajdarevica, Sabanadzovica, pa Osmankovica, i Zerica. Kao zadnje bih naveo da mi se licno nesvidja mjesanje politike u sport ako se gledaju komentari na nasoj FB stranici. Pusti te to, Zeljo je veci od svakog rezima i bilo koje politike. Imali smo igraca iz tih krajeva nase lijepe drzave koji su vise nego dovoljno opravdali ocekivanja, i rado bih volio da se tako i nastavi. Ako se ikako moze, Menalo bi nas bas bas dobro dosao