neroazzuro je napisao/la: ↑sri okt 25, 2017 11:40 pm
mirzza je napisao/la: ↑sri okt 25, 2017 10:52 pm
Nek i dalje šetaju protiv Samprasa...
De ba stari, gdje vam je više stil i dostojanstvo?
Čovjek je dio naše prošlosti. A lično mislim da ničim nije zaslužio da ga neko od navijača Željezničara ismijava.
Ako ne znate lijepo govoriti o ljudima iz naše prošlosti ne morate ih ni ismijavati. Time ismijavate i Željezničar.
Kamo srece da nije, fakat nemam mrvu postovanja prema tom covjeku.
Nema tu ismijavanja imena Zeljeznicar, kao i svugdje ima dobrih i losih strana, za mene ovaj permanentni znalac spada u losije.
Inace tu gledam sveukupno, i period nakon Zelje, a on kao i Sablja, se do sada pokazao samo kao motivator protiv mog kluba. Za obojicu poruka, da mi smo Zeljo, institucija i normalno je da cete htjeti da skinete skalp i skinuli ste, i vi i vase ekipe dajete 200% i treba da dajete, ali mozete li biti na 100% protiv Sarajeva, Zrinjskog, Sirokog?
Ovo posebno vezano za Edisa, Serbu i njihov skup Zenicke jalije. Obojoca ste imali sansu, niste je iskoristili, Mulalic je imao slobodu u dovodjenju kamiona igraca ciju cijenu i dan danas placamo, Petrovic isto tako, za mene ce ostati upamcen kao trener koji je u tri kola uspio prokockati +4, necu se sjecati in Lendrica, Mire, Markovica, Kerle, nego glavnog i odgovornog u kojeg sam imao veliko povjerenje kao navijac i koje je zakazao.
Sada je potrebno odmoriti igrace i pripremiti za subotu, stvarno brine taj nedostatak bekova i volio bih znati kada nam se Projic vraca te moze li Besa ili neko od male raje pokriti tu poziciju. Imamo svjezeg Sabana, Kajkuta, Zajmovica, pa i Sinana, samo smo u odbrani deficitarni.
A pobjeda u subotu nam puno znaci i moramo uraditi sve da dobijemo. Ruku na srce odgovara i oni su se potrosili svojim kamikaza nastupom, pitanje je koliko ce energije imati u subotu a plus nema ovog krkana od kapitena, odvratan lik.