YUGOKRAFT spaja trżišta rada. Za Vas. Za sve kvalifikacije. Pomażemo Vam da nadjete posao u Njemackoj. Besplatno i bez rizika.
www.yugokraft.de***

NIKOM TE NE DAMO!

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.
 
Ukupno glasova: 15
 
ChWilla
Postovi: 14191
Pridružen/a: pet feb 12, 2016 8:27 am
Lokacija: Jug D
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jul 12, 2017 7:51 am

starigrad je napisao/la:
uto jul 11, 2017 11:33 pm
ChWilla je napisao/la:
uto jul 11, 2017 4:22 pm
ne treba nama niko noge da podmeće mi ih sami podmećemo...

i sad se ta djeca koja bi sutra trebala nositi igru druže sa bekrićem i kosorićem...
ja dobar sa violinom, jos prije nego sto je bio "neko i nesto" u Zelji i nastavio druzenje. jesam li i ja sada "violina"? pominju su tuzbe, mozda je i violina medju tuzenim i, ako treba, nek odradi kaznu, ako se bilo sta dokaze, kakva god bila. i, nije on jedini.

koliko raje s ovog foruma zna i druzi se sa narkomanima, sitnim lopovima koji obijaju vozila da ukradu kasetofone, obijaju trafike...? jesu li i oni narkomani, sitni lopovi...? ne valja ova generalizacija nikako, pogotovo me ti, kao jedan od razumnijih forumasa, iznenadjujes time.

ali, svakom na volju.
znam i ja violinu. ne družim se sa njim niti sam se ikad družio, nismo baš ni generacija, ali eto, pozdravimo se. ne okrenem ni ja glavu od njega ni on od mene.

ali trening b tima nije pozdravljanje ni privatno druženje - on je proces rada u klubu...
gradi željo boli te *****
 
ublehas
Postovi: 788
Pridružen/a: pon feb 15, 2016 8:45 am
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jul 12, 2017 7:59 am

Haklapuc je napisao/la:
sri jul 12, 2017 3:21 am
Ja trenutno ne vidim ni jedan jedini razlog da obnovim članarinu osim toga što ludo volim Želju.
Za mene je to dovoljno, za simpatizere naravno nije. Za takvu ciljnu grupu treba popust pri kupovini karte, pogodnosti kod kupovine godišnje karte, popusti kod sponzora pokazivanjem članske karte kluba, jeftiniji navijački rekviziti u fanshopu itd. Marketing je nauka i tome se treba studiozno posvetiti jer definitivno ima prostora za napredak. Kada smo s ovakvom igrom imali prosjek na utakmicama od nekih 7 000 ljudi, ne smijem ni zamisliti šta bi bilo s boljim marketingom i boljim fudbalom.
Ne znam fakat šta očekujete da dobijete za članarinu od 20 KM. Imaš pogodnost kod kupovine godišnje, imaš popust u fan shopu, imaš prvenstvo kupovine karti za euro tekme (iako ovo nije dobro sprovedeno u djelo), imaš ili ćeš imati neke simbolične popuste...
Ne znam šta treba još. Da ti dadnu milju prilikom učlanjenja?
 
Avatar
cikazubo
Postovi: 5619
Pridružen/a: pet feb 12, 2016 12:12 am
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jul 12, 2017 8:57 am

Kao i sa članskim tako i sa cijenama karata, za ljude koji bolesno vole Želju ništa nije problem platiti, ali takvih je realno malo 2-3 milje u vrh glave, ostali se moraju animirati na ovaj ili onaj način, ovo sa članskim i sa cijenama karata je bezobrazno, sad će se neko nakačiti sa nekim paralelama u svakodnevnom životu, al kao što rekoh ne voli svako Želju kao vi/mi ovdje a nama trebaju i ti simpatizeri na stadionu, a puno je više studenata, penzionera, školaraca, sirotinje od 3000 koliko jug prima, tako i sa članskim, prije si bar imao benefite iskreno ni jednom ih nisam iskoristio, ali je lijepo da znaš da se neko potrudio da ti nešto ponudi jer si član kluba, sad je jedini benefit bio da možeš dan ranije kupit kartu, a ustvari može kupiti ko hoće i koliko hoće, ne znam ko je zadužen za taj segment kluba, ko općenito razvija i strategiju sa cijanama ulaznica, ali je teška neznalica u svakom slučaju..
 
Avatar
pile87
Postovi: 3124
Pridružen/a: čet feb 11, 2016 10:42 pm
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri jul 12, 2017 9:10 am

cikazubo je napisao/la:Kao i sa članskim tako i sa cijenama karata, za ljude koji bolesno vole Želju ništa nije problem platiti, ali takvih je realno malo 2-3 milje u vrh glave, ostali se moraju animirati na ovaj ili onaj način, ovo sa članskim i sa cijenama karata je bezobrazno, sad će se neko nakačiti sa nekim paralelama u svakodnevnom životu, al kao što rekoh ne voli svako Želju kao vi/mi ovdje a nama trebaju i ti simpatizeri na stadionu, a puno je više studenata, penzionera, školaraca, sirotinje od 3000 koliko jug prima, tako i sa članskim, prije si bar imao benefite iskreno ni jednom ih nisam iskoristio, ali je lijepo da znaš da se neko potrudio da ti nešto ponudi jer si član kluba, sad je jedini benefit bio da možeš dan ranije kupit kartu, a ustvari može kupiti ko hoće i koliko hoće, ne znam ko je zadužen za taj segment kluba, ko općenito razvija i strategiju sa cijanama ulaznica, ali je teška neznalica u svakom slučaju..
Ostali dođu kad imaju šta vidjeti na terenu, kad imamo dobru igru više je navijača došlo na prijateljsku sa Zepcem kad smo igrali prijateljsku nego na neke zvanične utakmice. Ali zbog toga što smo doveli Miru i Zahirovica. Recept za publiku je jednostavan dovedi igrača koji je ime svi hoće da vide boljeg novog Želju.

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk

Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.
 
Avatar
Ch.Willa1986
Postovi: 515
Pridružen/a: uto jan 17, 2017 9:00 am
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jul 12, 2017 9:16 am

Ma nije mi potreben nikakav benefit nit' posebna pažnja zato što sam član. Član sam postao samovoljno, niko me nije tjerao nit' očekujem nešto zauzvrat. To je moj odnos i respekt prema FK Željezničar. Meni je dovoljna satisfakcija što navijam za pravi klub, što osjećam da pripadam jednoj pozitivnoj priči, što smo drugačiji od ostalih, što smo jedina grupa i klub koja se izdiže iz ovog blata.
Cijena karte nije bitna, protivnik nije bitan, jer osječaj kad ulaziš na grbavicu nema cijenu, emocija i euforija kad Željo da gol...
Animirajte ljude kako bi stekli naviku dolaziti na Grbavicu. Vjerujte igra nije bitna, samo treba stvoriti ljudima naviku na tu emociju na koju se lako navuči, dolazit će bez obzira na sve...
Kao što je neko predhodno pisao, postavimo sebi za cilj da imamo još bolji prosjek, to mi navijači možemo uraditi i na to možemo uticati. Tako jedino i ispravno pomažemo našeg Želju.
Manite se negative, teških tema i priča, sutra igra ŽELJO! Ko ne može doći sutra, ima popravni protiv Goška :D
 
Avatar
vrbanjusa
Postovi: 1658
Pridružen/a: pet feb 12, 2016 11:31 pm
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jul 12, 2017 9:25 am

Ko jednom ode nek se ne vraća!
21 10 4

Petrović Slavko
 
ponosannavas
Postovi: 1827
Pridružen/a: ned maj 15, 2016 9:55 am
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jul 12, 2017 9:29 am

Opet vi o članstvu. Rekao sam da neću više ali moram. Odmah neke suprotstavljane strane. Neki traže da imaju neke povlastice i nabrajaju ih sijaset za cvaju, a drugi kažu ne treba mi ništa jer trebam biti član. Istina je negdje na sredini. Niti trebaš niti možeš sa tako malim brojem članova imati popusta miion sem ako neko nije neki Željovac pravi pa dadne da u njegovoj firmi imaš popust. Ti sistemi sa popustim asu jako skupi i to ide sa većim brojem članova. Sa druge strane, član se mora po nečemu razlikovati. Do sada je jedina razila bila popust u fan shopu i kupovina godišnje koja je uz to i jeftinija. I ovo sa kupovinom karata dan ranije je dobro. Tu je čini mi se i Sarajevo osiguranje i popust kod njih. TO je po meni sasvim dovoljno u ovom trenutku, ali to članstvo se mora iskoristiti za mnoge druge stvari počev od nižih cijena karata pa nadalje. Te neke stvari mogu se odmah uvesti, a za neke treba vremena. TO što se jučer desilo je posljedica klasično našeg mentaliteta. Protiv Zete u gužvi raja je pokazivala člasnke, ali se nije nešto obraćala pažnja. Nije se desio problem jer su ljudi mislili da će se evidnetirati ko je kupio a ko ne i da će biti provjera članskih pa nije niko ili je rijetko ko ko nije član došao da kupi. Kad se saznalo da se ne gleda, ovaj put su to pokušali iskorititi i uspjeli. Realno je teško u onoj gužvi sve to evidnetirati i provjeravati, ali to se mora uraditi. Staviš nekoliko onih koji provjeravaju i evidentrijau i staviš dva dana ili tri za članove i nema gužve i to ide ko halva. MOgu ja donijeti pet članskih, ali kad jednom se evidentira ne može niko više na tu člansku kupiti. Kad se ispostavi da neko dva puta kupi onda označiti tog lika pa sljedeći put nema da kupi sem ako on lično nije došao. Ima milion načina. Samo treba volje. Nema veze sada, greška i gotovo, ali treba se prvi sljedeći put ispraviti. AKo se ne ispravi onda ću ''pljuvati'' što bi rekli. Ovo čak nije greška ni rukovodstva nego ovih što direktno rade na tome i tog nekog ko je zadužen da to odradi kako treb ai uputi ove što rade.

Eh sd malo o ekipi. Spominje se Ordagić. Po meni trenutno je igrač tipa njega prioritet jedini. Zašto? Jer dobijamo na nevjerovatanoj širini. Nama treba i jedno krilo a on može igrati i krilo, a Zec može napadača. Otvara se mogućnost za mnoga kombinovanja. Zec je najsličniji napadač Lendri. Onda ima i ove druge tipove kao što su Nikolić i Zajmović. Eh onda poslije toga možemo mirno čekati da ispadnu kapitalci na pozicijama beka ( i to tip Memije da može igrati i u 3-5-2 formaciji), stopera i napadača. Što mislim na ove pozicije? Zato jer po meni na kraju polusezone ističu ugovori Jadranku i Siniši i Stani. Po meni samo Stani produžiti ako on ne želi da proba negdje vani. Sinišu ne bih zadržavao iako mi je odličan defannzivac. Razlog je taj što nam, ako želimo naprijed treba bolji bek i u ofanzivi, a da je bar u par deka defanzivno, a SIniša je i stranac, pa nema potrebe da na klupi bude. Ništa lično. Na jegove nastupe nemam zamjereke jer je davao sve od sebe. Stana bi tu ostao da krpi rupe dok ne stasaju Šeha i beširević. Tako ja to vidim.
 
Avatar
voltron30
Postovi: 674
Pridružen/a: čet feb 18, 2016 5:11 pm
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jul 12, 2017 9:59 am

Imam clansku, nisam iz Sarajeva, mene benefiti u vezu clanske uopste ne zanimaju. Medjutim, ako tezimo nekom profesionalizmu daj da se onda drzimo napisanog. Ako je receno u utorak ulaznice kupuju clanovi, cemu cirkus i vasar praviti?! Bezveze se daje municija pljuvacima.

Poslano sa mog Redmi Note 3 koristeći Tapatalk

 
MATORI
Postovi: 908
Pridružen/a: pon feb 15, 2016 9:38 am
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jul 12, 2017 10:13 am

salle86 je napisao/la:
sri jul 12, 2017 5:38 am
storm_raider je napisao/la:
sri jul 12, 2017 2:29 am
Jaozinho22 je napisao/la:
sri jul 12, 2017 2:01 am
Ne pravi se razlika između članova i ''nečlanova'' htjeli vi to priznat ili ne, a trebala bi. Ne neka posebna ali simbolična sigurno da, smijemo se kosookim što na sve načine prizivaju članove a mi ih na ovim sitnim glupostima odbijamo.
To se baš pokazalo evo sad, ja neki dan drugu govorim hajd se učlani, kaže što bi se učlanio eto ti si član pa plaćaš isto kartu kao i ja, uzimas je kad i ja itd.
Puno je razloga zasto bi tvoj drug trebao da se uclani, bez obzira na ovaj cirkus sa kartama,
A vidi ovako
ŽELJO ima 2k bolesnika, možda još toliko polu-bolesnika
Ostale boli ona stvar koliko recimo mene za KK Bosnom i sl. Uglavnom shvatićeš poentu.
I šta mene tjera da budem ako ništa polu-polu-bolesnik Bosne? Ako ništa valjda bi taj klub treba "da me vuče za rukav"
E bravo, za nas te 2k bolesnika nije problem ni koliko je članarina, ni koliko je karta, ni kave su pogodnosti...
ZBOG OSTALIH koje bi trebalo privući moraš dati bolje bonuse, tu ne pali priča kao kod nas spomenutih - te treba biti član bez obzira na sve i to... Kad prosječan čovjek kupuje jogurt u marketu od 10 ponuđenih prvo će potrčati za onim dodatno napunjenim i na njemu piše 10% GRATIS. Možda usporedba nije primjerena ALI je tako.
Često pročitam primjedbe na cijene karata.
Evo npr za ovu utakmicu:
- Zašto za članove cijena karte za jug nebi bila za članove 5, za ostale 8 ili 10 KM
- Zašto za istok nabi bila 15 ( za ostale 20)... itd,
ALI da tako bude stvarno za članove - skener članske i piči.... pa nije skener 100.000 KM
- Šta znači cijena dresa za člana 10 KM manja nego inače, previše ljudi NEMA pare za dres pogotovu svake godine...jedva ima za članski i godišnju
Sjetit će se neko i boljih ideja koje ne koštaju klub mnogo - a pomogle bi
Zadnja izmjena: MATORI, dana/u sri jul 12, 2017 10:13 am, ukupno mijenjano 1 put.
 
Avatar
Kospicar
Postovi: 1819
Pridružen/a: sub jun 11, 2016 10:18 am
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jul 12, 2017 10:13 am

slika
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim
 
Haklapuc
Postovi: 997
Pridružen/a: sri jun 29, 2016 12:55 am
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jul 12, 2017 10:16 am

ublehas je napisao/la:
sri jul 12, 2017 7:59 am
Haklapuc je napisao/la:
sri jul 12, 2017 3:21 am
Ja trenutno ne vidim ni jedan jedini razlog da obnovim članarinu osim toga što ludo volim Želju.
Za mene je to dovoljno, za simpatizere naravno nije. Za takvu ciljnu grupu treba popust pri kupovini karte, pogodnosti kod kupovine godišnje karte, popusti kod sponzora pokazivanjem članske karte kluba, jeftiniji navijački rekviziti u fanshopu itd. Marketing je nauka i tome se treba studiozno posvetiti jer definitivno ima prostora za napredak. Kada smo s ovakvom igrom imali prosjek na utakmicama od nekih 7 000 ljudi, ne smijem ni zamisliti šta bi bilo s boljim marketingom i boljim fudbalom.
Ne znam fakat šta očekujete da dobijete za članarinu od 20 KM. Imaš pogodnost kod kupovine godišnje, imaš popust u fan shopu, imaš prvenstvo kupovine karti za euro tekme (iako ovo nije dobro sprovedeno u djelo), imaš ili ćeš imati neke simbolične popuste...
Ne znam šta treba još. Da ti dadnu milju prilikom učlanjenja?
Kažem opet, ja ne očekujem apsolutno ništa prilikom učlanjenja, ali sama članarina svakako više može donijeti samom klubu nego navijaču i zbog toga mislim da bi trebalo poraditi malo na tome. Velika baza navijača koji su članovi kluba privlači jače sponzore, tako da nije sve baš u tih 20 maraka koliko košta članarina. Treba imati širu sliku problema, i nekako mislim da je marketing jedan od segmenata kluba koji nije dovoljno razvijen.
 
Avatar
Dominic
Postovi: 1130
Pridružen/a: čet feb 18, 2016 8:52 am
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jul 12, 2017 10:33 am

ponosannavas je napisao/la:
sri jul 12, 2017 9:29 am
Opet vi o članstvu. Rekao sam da neću više ali moram. Odmah neke suprotstavljane strane. Neki traže da imaju neke povlastice i nabrajaju ih sijaset za cvaju, a drugi kažu ne treba mi ništa jer trebam biti član. Istina je negdje na sredini. Niti trebaš niti možeš sa tako malim brojem članova imati popusta miion sem ako neko nije neki Željovac pravi pa dadne da u njegovoj firmi imaš popust. Ti sistemi sa popustim asu jako skupi i to ide sa većim brojem članova. Sa druge strane, član se mora po nečemu razlikovati. Do sada je jedina razila bila popust u fan shopu i kupovina godišnje koja je uz to i jeftinija. I ovo sa kupovinom karata dan ranije je dobro. Tu je čini mi se i Sarajevo osiguranje i popust kod njih. TO je po meni sasvim dovoljno u ovom trenutku, ali to članstvo se mora iskoristiti za mnoge druge stvari počev od nižih cijena karata pa nadalje. Te neke stvari mogu se odmah uvesti, a za neke treba vremena. TO što se jučer desilo je posljedica klasično našeg mentaliteta. Protiv Zete u gužvi raja je pokazivala člasnke, ali se nije nešto obraćala pažnja. Nije se desio problem jer su ljudi mislili da će se evidnetirati ko je kupio a ko ne i da će biti provjera članskih pa nije niko ili je rijetko ko ko nije član došao da kupi. Kad se saznalo da se ne gleda, ovaj put su to pokušali iskorititi i uspjeli. Realno je teško u onoj gužvi sve to evidnetirati i provjeravati, ali to se mora uraditi. Staviš nekoliko onih koji provjeravaju i evidentrijau i staviš dva dana ili tri za članove i nema gužve i to ide ko halva. MOgu ja donijeti pet članskih, ali kad jednom se evidentira ne može niko više na tu člansku kupiti. Kad se ispostavi da neko dva puta kupi onda označiti tog lika pa sljedeći put nema da kupi sem ako on lično nije došao. Ima milion načina. Samo treba volje. Nema veze sada, greška i gotovo, ali treba se prvi sljedeći put ispraviti. AKo se ne ispravi onda ću ''pljuvati'' što bi rekli. Ovo čak nije greška ni rukovodstva nego ovih što direktno rade na tome i tog nekog ko je zadužen da to odradi kako treb ai uputi ove što rade.

Eh sd malo o ekipi. Spominje se Ordagić. Po meni trenutno je igrač tipa njega prioritet jedini. Zašto? Jer dobijamo na nevjerovatanoj širini. Nama treba i jedno krilo a on može igrati i krilo, a Zec može napadača. Otvara se mogućnost za mnoga kombinovanja. Zec je najsličniji napadač Lendri. Onda ima i ove druge tipove kao što su Nikolić i Zajmović. Eh onda poslije toga možemo mirno čekati da ispadnu kapitalci na pozicijama beka ( i to tip Memije da može igrati i u 3-5-2 formaciji), stopera i napadača. Što mislim na ove pozicije? Zato jer po meni na kraju polusezone ističu ugovori Jadranku i Siniši i Stani. Po meni samo Stani produžiti ako on ne želi da proba negdje vani. Sinišu ne bih zadržavao iako mi je odličan defannzivac. Razlog je taj što nam, ako želimo naprijed treba bolji bek i u ofanzivi, a da je bar u par deka defanzivno, a SIniša je i stranac, pa nema potrebe da na klupi bude. Ništa lično. Na jegove nastupe nemam zamjereke jer je davao sve od sebe. Stana bi tu ostao da krpi rupe dok ne stasaju Šeha i beširević. Tako ja to vidim.
Zar stvarno mozes napisati da je i najslicniji Lendricu? Pogledaj samo onu dubinsku loptu Zebe prema Zecu protiv Zete. Covjek bio okrenut ledjima golmanu, prakticno jedan na jedan pozicija, i kako los prijem lopte je imao. Okret je bio tako spor, kao ja na terminu, da je logicno bilo da ga stigne djetic koji je bio par metara iza i izblokira sut. Tada me bas razocarao Zec ali to pripisujem navikavanju na veliki klub i euro utakmice, sto do sada nije imao pa da ce biti bolje ubuduce. Dugo nismo imali nikoga niti cemo imati nekoga da bude blizu Ivana golgetera a daj Boze da Asim bude i blizu toga.
 
desetka
Postovi: 15
Pridružen/a: ned jun 18, 2017 6:45 pm
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jul 12, 2017 10:34 am

Haklapuc je napisao/la:
sri jul 12, 2017 10:16 am
ublehas je napisao/la:
sri jul 12, 2017 7:59 am
Haklapuc je napisao/la:
sri jul 12, 2017 3:21 am
Ja trenutno ne vidim ni jedan jedini razlog da obnovim članarinu osim toga što ludo volim Želju.
Za mene je to dovoljno, za simpatizere naravno nije. Za takvu ciljnu grupu treba popust pri kupovini karte, pogodnosti kod kupovine godišnje karte, popusti kod sponzora pokazivanjem članske karte kluba, jeftiniji navijački rekviziti u fanshopu itd. Marketing je nauka i tome se treba studiozno posvetiti jer definitivno ima prostora za napredak. Kada smo s ovakvom igrom imali prosjek na utakmicama od nekih 7 000 ljudi, ne smijem ni zamisliti šta bi bilo s boljim marketingom i boljim fudbalom.
Ne znam fakat šta očekujete da dobijete za članarinu od 20 KM. Imaš pogodnost kod kupovine godišnje, imaš popust u fan shopu, imaš prvenstvo kupovine karti za euro tekme (iako ovo nije dobro sprovedeno u djelo), imaš ili ćeš imati neke simbolične popuste...
Ne znam šta treba još. Da ti dadnu milju prilikom učlanjenja?
Kažem opet, ja ne očekujem apsolutno ništa prilikom učlanjenja, ali sama članarina svakako više može donijeti samom klubu nego navijaču i zbog toga mislim da bi trebalo poraditi malo na tome. Velika baza navijača koji su članovi kluba privlači jače sponzore, tako da nije sve baš u tih 20 maraka koliko košta članarina. Treba imati širu sliku problema, i nekako mislim da je marketing jedan od segmenata kluba koji nije dovoljno razvijen.
na osnovu ovog bolidiranog, klub ona ima vecu korist od "simpatizera" nego od clanova
 
exdomorocki
Postovi: 585
Pridružen/a: pet feb 12, 2016 10:10 am
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jul 12, 2017 10:37 am

Benjoza je napisao/la:
sri jul 12, 2017 7:21 am
Treba biti realan. Nema pogodnosti biti član FK Željezničar (osim popusta u fan shopu, koji se daje svakom bio sam prisutan). Mada ljudima koji su članovi uglavnom pogodnosti i ne trebaju. Meni smeta što mi se laže. Nisam ja ovca jučer s posla izasao stajao na suncu u onoj gužvi i obradovao se kako karte idu, kad ono 60%(ako ne i više) ljudi nisu člansku vidjeli dok je ja nisam izvadio. Ružno je...
Ne lazi ljude,bio sam prisutan,i rigorozno se gledale članske,masu ljudi je vraćeno ili im je receno da se uclane,ako hoće kartu danas.

Ružno je lagiti
> JA IMAM JEDNOG BOGA A NA KLUPI SINA NJEGOVOGA <
 
Avatar
LARSSON
Postovi: 24090
Pridružen/a: čet maj 05, 2016 7:15 pm
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jul 12, 2017 10:38 am

slika
Kartoteka - http://forum.sport1.ba/viewtopic.php?f=51&t=814
 
Avatar
azbaha
Postovi: 1723
Pridružen/a: sri avg 10, 2016 3:27 pm
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jul 12, 2017 10:39 am

Dominic je napisao/la:
sri jul 12, 2017 10:33 am
ponosannavas je napisao/la:
sri jul 12, 2017 9:29 am
Opet vi o članstvu. Rekao sam da neću više ali moram. Odmah neke suprotstavljane strane. Neki traže da imaju neke povlastice i nabrajaju ih sijaset za cvaju, a drugi kažu ne treba mi ništa jer trebam biti član. Istina je negdje na sredini. Niti trebaš niti možeš sa tako malim brojem članova imati popusta miion sem ako neko nije neki Željovac pravi pa dadne da u njegovoj firmi imaš popust. Ti sistemi sa popustim asu jako skupi i to ide sa većim brojem članova. Sa druge strane, član se mora po nečemu razlikovati. Do sada je jedina razila bila popust u fan shopu i kupovina godišnje koja je uz to i jeftinija. I ovo sa kupovinom karata dan ranije je dobro. Tu je čini mi se i Sarajevo osiguranje i popust kod njih. TO je po meni sasvim dovoljno u ovom trenutku, ali to članstvo se mora iskoristiti za mnoge druge stvari počev od nižih cijena karata pa nadalje. Te neke stvari mogu se odmah uvesti, a za neke treba vremena. TO što se jučer desilo je posljedica klasično našeg mentaliteta. Protiv Zete u gužvi raja je pokazivala člasnke, ali se nije nešto obraćala pažnja. Nije se desio problem jer su ljudi mislili da će se evidnetirati ko je kupio a ko ne i da će biti provjera članskih pa nije niko ili je rijetko ko ko nije član došao da kupi. Kad se saznalo da se ne gleda, ovaj put su to pokušali iskorititi i uspjeli. Realno je teško u onoj gužvi sve to evidnetirati i provjeravati, ali to se mora uraditi. Staviš nekoliko onih koji provjeravaju i evidentrijau i staviš dva dana ili tri za članove i nema gužve i to ide ko halva. MOgu ja donijeti pet članskih, ali kad jednom se evidentira ne može niko više na tu člansku kupiti. Kad se ispostavi da neko dva puta kupi onda označiti tog lika pa sljedeći put nema da kupi sem ako on lično nije došao. Ima milion načina. Samo treba volje. Nema veze sada, greška i gotovo, ali treba se prvi sljedeći put ispraviti. AKo se ne ispravi onda ću ''pljuvati'' što bi rekli. Ovo čak nije greška ni rukovodstva nego ovih što direktno rade na tome i tog nekog ko je zadužen da to odradi kako treb ai uputi ove što rade.

Eh sd malo o ekipi. Spominje se Ordagić. Po meni trenutno je igrač tipa njega prioritet jedini. Zašto? Jer dobijamo na nevjerovatanoj širini. Nama treba i jedno krilo a on može igrati i krilo, a Zec može napadača. Otvara se mogućnost za mnoga kombinovanja. Zec je najsličniji napadač Lendri. Onda ima i ove druge tipove kao što su Nikolić i Zajmović. Eh onda poslije toga možemo mirno čekati da ispadnu kapitalci na pozicijama beka ( i to tip Memije da može igrati i u 3-5-2 formaciji), stopera i napadača. Što mislim na ove pozicije? Zato jer po meni na kraju polusezone ističu ugovori Jadranku i Siniši i Stani. Po meni samo Stani produžiti ako on ne želi da proba negdje vani. Sinišu ne bih zadržavao iako mi je odličan defannzivac. Razlog je taj što nam, ako želimo naprijed treba bolji bek i u ofanzivi, a da je bar u par deka defanzivno, a SIniša je i stranac, pa nema potrebe da na klupi bude. Ništa lično. Na jegove nastupe nemam zamjereke jer je davao sve od sebe. Stana bi tu ostao da krpi rupe dok ne stasaju Šeha i beširević. Tako ja to vidim.
Zar stvarno mozes napisati da je i najslicniji Lendricu? Pogledaj samo onu dubinsku loptu Zebe prema Zecu protiv Zete. Covjek bio okrenut ledjima golmanu, prakticno jedan na jedan pozicija, i kako los prijem lopte je imao. Okret je bio tako spor, kao ja na terminu, da je logicno bilo da ga stigne djetic koji je bio par metara iza i izblokira sut. Tada me bas razocarao Zec ali to pripisujem navikavanju na veliki klub i euro utakmice, sto do sada nije imao pa da ce biti bolje ubuduce. Dugo nismo imali nikoga niti cemo imati nekoga da bude blizu Ivana golgetera a daj Boze da Asim bude i blizu toga.
Mislio je od igraca koji trenutno imamo u klubu i cuj razocarao, pa nije fulio namjerno go **** ga ti
 
Avatar
mirsad94
Postovi: 412
Pridružen/a: sub feb 13, 2016 12:37 am
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jul 12, 2017 10:39 am

Ima li iko dva juga da proda hitnoo , nea vise juga za uzeti
 
Avatar
azbaha
Postovi: 1723
Pridružen/a: sri avg 10, 2016 3:27 pm
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jul 12, 2017 10:40 am

Kospicar je napisao/la:
sri jul 12, 2017 10:13 am
slika
Jel ovo sada?
 
Paparelli
Postovi: 4
Pridružen/a: čet sep 08, 2016 6:39 pm
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jul 12, 2017 10:42 am

Ako ima neko dva juga u pp nek se javi hitnoo mi trebaa
 
Avatar
Bosnia
Postovi: 508
Pridružen/a: sub maj 06, 2017 9:47 pm
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jul 12, 2017 10:43 am

azbaha je napisao/la:
sri jul 12, 2017 10:39 am

Mislio je od igraca koji trenutno imamo u klubu i cuj razocarao, pa nije fulio namjerno go **** ga ti
Zecu sve ustasko treba :D

Online

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], black64, kontranogama, Majestic-12 [Bot], ubaceni element i 22 gosta.
 

 

Prijava  •  Registracija