Evo ja sam prespavo i dzaba jos sam ljut. Sta sad? Ne smijemo prestati podrzavati i zeliti titulu a poslije sezone sve na cistac. Ko je zasluzio sta i kako.
Za sada HAJDE ZELJO RAZVALI KITARE!!!
Baš kad bolje skontaš kako je Kokot igrao na krilu za Crnova i Zakarića je Neymar. Jest da izgleda nekako ružno na terenu ali igrao kod nas srcem. A Zakarić se vuće ko prebijena mačka, nikakve volje, želje, snage za trčati. Ja ne znam šta trenira sve vrijeme od kad je kod nas.Hadzijalagic je napisao/la: ↑ned maj 14, 2017 11:28 pmNe pominjite Zakarica molim vas. Muka mi kad ga vidim na terenu. Za njega je Kokot bio Neymar.
Ko kaze da ce izginuti,oni su Kup izgubili na Kosevu. A mi kad ne mozemo Slobodu i Krupu dobiti bas cemo njih gore glat dobiti. Nismo mi sa ovakvim pristupom od Viteza bolji, plus sto ce se prepasti derbija, Slavko ce ici na bod, ma bice to jedno "divno" popodne na Kosevu. Umjesto da izdrze jeb.... 45 min u Krupi i uzmu titulu, kako ih nije stid navijača koji su dosli da gledaju amatere kako igraju "termin".FrankHurley je napisao/la: ↑ned maj 14, 2017 9:37 pmpojedinci neka se ne brukaju sa svojim postovima jer se pise sve i svasta, slavko je veliki mag sto se tice racunice i bodova, pisu se takvi postovi kao da smo danasnjim remijem izgubili sve sanse za titulu, mene raduje samo sto je danasnja utakmica pokazala da je liga nepredvidiva i da nema stimanja i namjestanja kako pojedini zele predstaviti i njima su usta zacepljena danas, na kosevo ako bog da po pobjedu i tako se i postaviti, kitici ce u srijedu igrati kup i ekipa ce im biti realno premorena jer ce dole izginuti, uz to duljevic im je pod upitnikom kako za kup tako i tekmu protiv nas, vjerovatno i cala ih nece voditi sa klupe, bolji smo od njih i idemo ih uzeti
Sent from my iPhone