Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

kontranogama
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon maj 15, 2017 2:39 am

Evo ja sam prespavo i dzaba jos sam ljut. Sta sad? Ne smijemo prestati podrzavati i zeliti titulu a poslije sezone sve na cistac. Ko je zasluzio sta i kako.
Za sada HAJDE ZELJO RAZVALI KITARE!!!
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

BabOsim
Kontakt:

pon maj 15, 2017 5:44 am

Sanjam noćas da je smak svijeta, meteoriti gruhaju od zemlju, nebo se crni kao i u filmu, a naši igrači sjede u busu i zajebavaju se.
Probudio sam se gorkom ukusu, tijelom mi vlada neki ružni osječaj koji ne mogu da opišem. Želim se uvuči u neku rupu i ne izlaziti do naredne hefte, ma do ljeta ne želim izlaziti.

LARSSON
Kontakt:

pon maj 15, 2017 6:43 am

jel ovo prvi put da je kvota manja na nas a igramo na koševu
slika

ChWilla
Kontakt:

pon maj 15, 2017 7:36 am

ova garnitura igrača je najbolju partiju u sezoni odigrala na najružnijem danu, na najtežem gostovanju i u jeku najveće negative i prepucavanja u i oko kluba. na njih očito pozitiva, masa navijača, koreografija, premije, podrška legendi djeluju kontraproduktivno.

oni čak odigraju solidno i vode na poluvremenu...i izađu u drugo na način da smo trebali realno izgubiti 3-1.
gradi željo boli te *****

dukela

pon maj 15, 2017 7:43 am

Hadzijalagic je napisao/la:
ned maj 14, 2017 11:28 pm
Ne pominjite Zakarica molim vas. Muka mi kad ga vidim na terenu. Za njega je Kokot bio Neymar.
Baš kad bolje skontaš kako je Kokot igrao na krilu za Crnova i Zakarića je Neymar. Jest da izgleda nekako ružno na terenu ali igrao kod nas srcem. A Zakarić se vuće ko prebijena mačka, nikakve volje, želje, snage za trčati. Ja ne znam šta trenira sve vrijeme od kad je kod nas.

ChWilla
Kontakt:

pon maj 15, 2017 7:55 am

i jedini igrač koji može podviknuti na terenu i zaustaviti bar malo kad ekipa krene padati je zeba, to se vidjelo i juče i zato je i kapiten i starter.

BabOsim
Kontakt:

pon maj 15, 2017 8:09 am

Nije samo da mu je nedostala borbenost, nego je za Krupu stvorio bezbroj kontri. Sporazumni raskid ili pozajmica u neki niželigaški klub, ne želim ga više ni vidjeti u našem dresu dok god se ne uozbilji.

KeepTheBlueFlag
Pobjednik 1. sezone S1 Lige
Kontakt:

pon maj 15, 2017 8:18 am

Tuzno je da se digne citav grad, da nas onoliko bude, da se vozilmo haman 500 km, da ti dodju legende kluba, da se navija onako dobro, da imas sansu da sve rijesis, a da imaju ONAKAV PRISTUP IGRI. Tuzno je...

teatrale36
Kontakt:

pon maj 15, 2017 8:21 am

FrankHurley je napisao/la:
ned maj 14, 2017 9:37 pm
pojedinci neka se ne brukaju sa svojim postovima jer se pise sve i svasta, slavko je veliki mag sto se tice racunice i bodova, pisu se takvi postovi kao da smo danasnjim remijem izgubili sve sanse za titulu, mene raduje samo sto je danasnja utakmica pokazala da je liga nepredvidiva i da nema stimanja i namjestanja kako pojedini zele predstaviti i njima su usta zacepljena danas, na kosevo ako bog da po pobjedu i tako se i postaviti, kitici ce u srijedu igrati kup i ekipa ce im biti realno premorena jer ce dole izginuti, uz to duljevic im je pod upitnikom kako za kup tako i tekmu protiv nas, vjerovatno i cala ih nece voditi sa klupe, bolji smo od njih i idemo ih uzeti

Sent from my iPhone
Ko kaze da ce izginuti,oni su Kup izgubili na Kosevu. A mi kad ne mozemo Slobodu i Krupu dobiti bas cemo njih gore glat dobiti. Nismo mi sa ovakvim pristupom od Viteza bolji, plus sto ce se prepasti derbija, Slavko ce ici na bod, ma bice to jedno "divno" popodne na Kosevu. Umjesto da izdrze jeb.... 45 min u Krupi i uzmu titulu, kako ih nije stid navijača koji su dosli da gledaju amatere kako igraju "termin".

ChWilla
Kontakt:

pon maj 15, 2017 8:23 am

odigraćemo hrabro i jako na bod koji nam je dovoljan :kafa:

LARSSON
Kontakt:

pon maj 15, 2017 8:23 am

Igrat će Duljević i to kao navijen, isto kao što pola slobode nije trebalo igrati pa svi igrali

BabOsim
Kontakt:

pon maj 15, 2017 8:24 am

Zar nema pravilo da se umjetna trava mora zalijevati vodom?

ChWilla
Kontakt:

pon maj 15, 2017 8:25 am

i ne mislim da pitari od svojih baš smiju baciti kup kod samo 0-1...nije ni razumno jer do titule gotovo sigurno ne mogu.

teteac8684
Kontakt:

pon maj 15, 2017 8:26 am

Treba izaći na teren sa nečim čega nije bilo jučer....

dukela

pon maj 15, 2017 8:30 am

Ne znam od kad postoji igra na bod. Derbi ko derbi nikad se nije znao. Forma nije bitna, znali smo izgubit kad smo pet puta bili jači. Onako se desi gol iz ničega kao ona Nuhanović ili kako se već zvao, pa sranje na kraju.

BabOsim
Kontakt:

pon maj 15, 2017 8:36 am

Svaki put kad smo ih otpisali oni su ustali i uzvratili udarac. I dalje mislim da ćemo dobiti na Koševu i onda se mučiti Radnikom na kraju..

black64
Kontakt:

pon maj 15, 2017 8:45 am

Utakmica u lavoru.Moramo i mozemo do tog boda sto je minumum minimuma.Da ce se kone naloziti itekako da ce dati 200 % u to sam uvjeren iz prostog razloga da nas sjebu i likuju godinama a pri tome da navijacima daju satisfakciju za sve svoje lose igre i prvenstvo bez pehara.Radnik Zrinjski nakon sto Siroki uzme Kup za Radnik revijalna utakmica al bi ja tu ponudio premije igracima Radnika da odigraju muski.Mislim sto se tice tih premija da je to dozvoljeno.Velike su stvari u igri pa treba na sve misliti.Pogotovo ako smo svjesni da nam ekipa oscilira do bola.Za juce samo cu reci da nam je falio vodja a to je Zeba Zajko i da molim Boga da sa Sinisom je sve ok.

ChWilla
Kontakt:

pon maj 15, 2017 8:56 am

a šta bi trebalo, da nas puste. to ne bi bilo ni u jednoj kombinaciji.

kvalitet
Kontakt:

pon maj 15, 2017 9:01 am

E čuj Kokot igrač :lol:
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

ChWilla
Kontakt:

pon maj 15, 2017 9:05 am

naravno da nije igrač. ali on bi bar kad vidi da ne ide ukrao nekog vremena... :D

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 43 gosta.

Prijava