Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Rambo_Amadeus
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned maj 14, 2017 9:19 pm

Sreca pa je Amir otisao na vrijeme, u ovakvom sistemu ne bi nikad dosao do izrazaja. Sredina nema sta odigrati, Miro i Zakaric stoje siroko, ne ulaze u sredinu da im se odigra pas (Miro cesto ali mislim da to vise on sam skonta nego sto je neki razrađen plan) bekovi onda ne mogu da prolaze njima iza leđa i otvaraju prostor, Blagoje i Markovic se onda mogu dodavat' k**** (a hajvani jedva docekaju da psuju), Lendric se ne moze gađat centarsutem. S konama x. Proslavit' pa onda jebiga, valjda ce na ljeto razradit' barem jednu novu akciju.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"

rodrigo87
Kontakt:

Pobjeda na derbiju!

gost_manje
Kontakt:

ned maj 14, 2017 9:21 pm

rodrigo87 je napisao/la:
Pobjeda na derbiju!
I to nikad slađa. Historija se ponavlja. :D
Spoiler:
slika

Kapiten
Kontakt:

ned maj 14, 2017 9:24 pm

-Blagojevica se ili rijesiti na ljeto ili ga klupirati, a dovesti nekog NORMALNOG igrača **** ga dan ga **** i njegovi marifetluci.
-Krupa je odlicna ekipa, danas su zasluzili pobjedu, a igraju stvarno fino kroz cijelu sezonu i nisu slucajno tu gdje jesu. Mislim da su trebali imati i više bodova od ovoga sto imaju ...
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Tryg
Kontakt:

FK Željezničar

ned maj 14, 2017 9:27 pm

Z
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

SanMan
Kontakt:

ned maj 14, 2017 9:36 pm

Rambo_Amadeus je napisao/la:
Sreca pa je Amir otisao na vrijeme, u ovakvom sistemu ne bi nikad dosao do izrazaja. Sredina nema sta odigrati, Miro i Zakaric stoje siroko, ne ulaze u sredinu da im se odigra pas (Miro cesto ali mislim da to vise on sam skonta nego sto je neki razrađen plan) bekovi onda ne mogu da prolaze njima iza leđa i otvaraju prostor, Blagoje i Markovic se onda mogu dodavat' k**** (a hajvani jedva docekaju da psuju), Lendric se ne moze gađat centarsutem. S konama x. Proslavit' pa onda jebiga, valjda ce na ljeto razradit' barem jednu novu akciju.
Nisam vidio da je iko psovao

možeš da se ne slažeš sa mojim mišljenjem običnog "smrtnika" koji kaže da su Blagojević i Marković fula, ne gledamo svi ko Murinjo tj ti, ali molim te da ni jednog navijača Želje ne nazivaš hajvanom

FrankHurley

ned maj 14, 2017 9:37 pm

pojedinci neka se ne brukaju sa svojim postovima jer se pise sve i svasta, slavko je veliki mag sto se tice racunice i bodova, pisu se takvi postovi kao da smo danasnjim remijem izgubili sve sanse za titulu, mene raduje samo sto je danasnja utakmica pokazala da je liga nepredvidiva i da nema stimanja i namjestanja kako pojedini zele predstaviti i njima su usta zacepljena danas, na kosevo ako bog da po pobjedu i tako se i postaviti, kitici ce u srijedu igrati kup i ekipa ce im biti realno premorena jer ce dole izginuti, uz to duljevic im je pod upitnikom kako za kup tako i tekmu protiv nas, vjerovatno i cala ih nece voditi sa klupe, bolji smo od njih i idemo ih uzeti

Sent from my iPhone

Elegant
Kontakt:

ned maj 14, 2017 9:37 pm

Bice ovo duga sedmica do derbija, psiholoski je treba prezivjeti a tek na dan utakmice i za vrijeme iste.Ako nista ide nam u prilog da oni idu sad u Siroki gdje cisto sumnjam da imaju snage za prekoret, vise su umorni od nas ali opet derbi je derbi.

Jos ako nam cigani daju 5% za nase navijace ...
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

cikazubo
Kontakt:

ned maj 14, 2017 9:40 pm

Prošle godine smo bili u još lošijoj situaciji pred derbi, totalno nokautirani od Slobode u utakmici sezone, i onda dobijemo gurbete koji su bili jači nego što su danas.

rodrigo87
Kontakt:

ned maj 14, 2017 9:41 pm

A sta nam znaci 5% gore? Svakako ne navija vise od tih 1750 ljudi gore? Otici gore, 1750 ljudi koji su spremni dati podrsku od prve do zadnje minute!

chile
Kontakt:

ned maj 14, 2017 9:42 pm

Kakva crna EL fudbal se igra zbog trofeja a ne igranja jedne ili dvije utakmicevprotiv nizerazrednih ekipa u eurotakmicenja. Nikako ne kontam kako neko moze reci bolje biti drugi nego prvi. Titule su bitne a sasvim svejedno je hoces li igrati 1 ili 3 utakmice u tzv ezropi tj. u kvalifikacijama.
Hocemo titulu kad nam se nudi u vitrine trofej yebe me se za tim kvalifilacijama sve dok ne budemo harali ovom ligom i imali tim da udjemo u nedosanjane grupne faze.
Nekad mi se ucini da sanjam kad procitam bolje da kite ili fasisti uzmu titulu od nas.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

cikazubo
Kontakt:

ned maj 14, 2017 9:47 pm

rodrigo87 je napisao/la:
A sta nam znaci 5% gore? Svakako ne navija vise od tih 1750 ljudi gore? Otici gore, 1750 ljudi koji su spremni dati podrsku od prve do zadnje minute!
Tako je brate, sasvim dovoljno da grmimo i da igračima budemo vjetar u leđa, ne shvatam teorije pojedinih na forumu kao ne treba njima puniti džep, šta nas briga za njih idemo našem Želji biti podrška, a valjda više volimo Želju nego što mrzimo njih, a sa 10.000-15.000 KM od naših karata nit će napredovati nit će se gasiti bez istih, kad čitam ne treba im punit džepove reko bi čovjek uzimaju 100 milja na nama..

rodrigo87
Kontakt:

ned maj 14, 2017 9:51 pm

cikazubo je napisao/la:
ned maj 14, 2017 9:47 pm
rodrigo87 je napisao/la:
Tako je brate, sasvim dovoljno da grmimo i da igračima budemo vjetar u leđa, ne shvatam teorije pojedinih na forumu kao ne treba njima puniti džep, šta nas briga za njih idemo našem Želji biti podrška, a valjda više volimo Želju nego što mrzimo njih, a sa 10.000-15.000 KM od naših karata nit će napredovati nit će se gasiti bez istih, kad čitam ne treba im punit džepove reko bi čovjek uzimaju 100 milja na nama..
Sevap je i sirotinji dati koju marku. Nasem Zelji treba podrska!

Rambo_Amadeus
Kontakt:

ned maj 14, 2017 9:51 pm

SanMan je napisao/la:
ned maj 14, 2017 9:36 pm
Rambo_Amadeus je napisao/la:
Nisam vidio da je iko psovao

možeš da se ne slažeš sa mojim mišljenjem običnog "smrtnika" koji kaže da su Blagojević i Marković fula, ne gledamo svi ko Murinjo tj ti, ali molim te da ni jednog navijača Želje ne nazivaš hajvanom
Ne slažemo se i šta je tu problem. Nisam ništa rekao protiv tebe i ljudi sa slicnim stavom. Ne kažem ništa protiv pravih navijaca koji su hvala Bogu u vecini na Grbavici. Kažem da su hajvani oni koji dođu svako pola godine i ocekuju da vide Krosa i Modrica, pa onda idu psovke Jovanu. A i ovdje bude poslije svake utakmice hajka na njega. Tipa onaj Barbarez, nisam upratio da li je danas sta pisao. I daa se razumijemo ja sam i dalje uvjeren u titulu, samo kažem da nema ideje. Ništa ni protiv koga nemam :D
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"

psihopata
Kontakt:

ned maj 14, 2017 9:58 pm

nasi trenutni igraci su najvece vagine koje su ikad igrale u zelji,sramotno izdanje je bilo danas,ma nije ni sramotno vise je bilo bezobrazno ponasanje igraca,sram ih bilo,onoliko raje otislo a oni na nivou pofalickog odigrali,jos smo dobro i prosli na kraju.....povraca mi se......
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

Morzhy
Kontakt:

ned maj 14, 2017 10:06 pm

psihopata je napisao/la:
nasi trenutni igraci su najvece vagine koje su ikad igrale u zelji,sramotno izdanje je bilo danas,ma nije ni sramotno vise je bilo bezobrazno ponasanje igraca,sram ih bilo,onoliko raje otislo a oni na nivou pofalickog odigrali,jos smo dobro i prosli na kraju.....povraca mi se......
Nevjerovatno fakat kakve čkapije. Vedran gleda i ne vjeruje kol'ko se ljudi sakrivaju od igre i bilo kakvog pokušaja brzog trčanja. Sreća pa Koljić ono ne dade pa nam valja bod sa lavora, ne d'o Bog da moramo napasti ovako pičkasti...uh

Elegant
Kontakt:

Sami sebi napravili problem pred derbi, prije svega psiholoski Slavki, upravi, sami sebi i navijacima. Hajde sto ne znaju potrcati, nemaju snage za borbu to znamo i od ranije ali ovo danas zalaganje je sramotno.

Bas sto neko napisa prave su vagine kako se ponsaju u kljucnim trenutcima. Cast pojedincim.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

FaraonTM
Kontakt:

ned maj 14, 2017 10:11 pm

Problem isti kao i uvijek kada igramo u gostima pod Petrovićevom palicom, vječito igramo da ne izgubimo, ako damo gol nikad ne završavamo protivnika nego uvijek "tankiramo" iz meni nepoznatih razloga i to je to.

Derbi se uvijek može odigrati na X (što će Slavko i uraditi, jedva je dočekao :D) i onda po pobjedu protiv Radnika, računica je dakle jasna. Sve je u našim u rukama!
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Hadzijalagic
Kontakt:

ned maj 14, 2017 10:13 pm

Posle danasnje tekme i Radnik je velika opasnost taman i da dobijemo derbi..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

psihopata
Kontakt:

ned maj 14, 2017 10:15 pm

Morzhy je napisao/la:
psihopata je napisao/la:
Nevjerovatno fakat kakve čkapije. Vedran gleda i ne vjeruje kol'ko se ljudi sakrivaju od igre i bilo kakvog pokušaja brzog trčanja. Sreća pa Koljić ono ne dade pa nam valja bod sa lavora, ne d'o Bog da moramo napasti ovako pičkasti...uh
ma joj kad se sjetim recimo jednog culuma,koji je za blagojevica i markovica fudbalski antitalenat,ali si znao kad je on na terenu niko se pored njega nece naigrati,takva 2-3 igraca nama trebaju,a ne ovi sto im moras gladiti muda i tepati im nece li se sjetiti da igraju za najveci klub u bih i da nije dovoljno odigrati samo protiv zrinjskog muski,nego da tako moraju igrati svaku utakmicu....ma picici samo se nerviram bezveze.....
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 15 gostiju.

Prijava