Nisam vidio da je iko psovaoRambo_Amadeus je napisao/la: ↑ned maj 14, 2017 9:19 pmSreca pa je Amir otisao na vrijeme, u ovakvom sistemu ne bi nikad dosao do izrazaja. Sredina nema sta odigrati, Miro i Zakaric stoje siroko, ne ulaze u sredinu da im se odigra pas (Miro cesto ali mislim da to vise on sam skonta nego sto je neki razrađen plan) bekovi onda ne mogu da prolaze njima iza leđa i otvaraju prostor, Blagoje i Markovic se onda mogu dodavat' k**** (a hajvani jedva docekaju da psuju), Lendric se ne moze gađat centarsutem. S konama x. Proslavit' pa onda jebiga, valjda ce na ljeto razradit' barem jednu novu akciju.
Tako je brate, sasvim dovoljno da grmimo i da igračima budemo vjetar u leđa, ne shvatam teorije pojedinih na forumu kao ne treba njima puniti džep, šta nas briga za njih idemo našem Želji biti podrška, a valjda više volimo Želju nego što mrzimo njih, a sa 10.000-15.000 KM od naših karata nit će napredovati nit će se gasiti bez istih, kad čitam ne treba im punit džepove reko bi čovjek uzimaju 100 milja na nama..
Sevap je i sirotinji dati koju marku. Nasem Zelji treba podrska!cikazubo je napisao/la: ↑ned maj 14, 2017 9:47 pmTako je brate, sasvim dovoljno da grmimo i da igračima budemo vjetar u leđa, ne shvatam teorije pojedinih na forumu kao ne treba njima puniti džep, šta nas briga za njih idemo našem Želji biti podrška, a valjda više volimo Želju nego što mrzimo njih, a sa 10.000-15.000 KM od naših karata nit će napredovati nit će se gasiti bez istih, kad čitam ne treba im punit džepove reko bi čovjek uzimaju 100 milja na nama..
Ne slažemo se i šta je tu problem. Nisam ništa rekao protiv tebe i ljudi sa slicnim stavom. Ne kažem ništa protiv pravih navijaca koji su hvala Bogu u vecini na Grbavici. Kažem da su hajvani oni koji dođu svako pola godine i ocekuju da vide Krosa i Modrica, pa onda idu psovke Jovanu. A i ovdje bude poslije svake utakmice hajka na njega. Tipa onaj Barbarez, nisam upratio da li je danas sta pisao. I daa se razumijemo ja sam i dalje uvjeren u titulu, samo kažem da nema ideje. Ništa ni protiv koga nemamSanMan je napisao/la: ↑ned maj 14, 2017 9:36 pmNisam vidio da je iko psovaoRambo_Amadeus je napisao/la: ↑ned maj 14, 2017 9:19 pmSreca pa je Amir otisao na vrijeme, u ovakvom sistemu ne bi nikad dosao do izrazaja. Sredina nema sta odigrati, Miro i Zakaric stoje siroko, ne ulaze u sredinu da im se odigra pas (Miro cesto ali mislim da to vise on sam skonta nego sto je neki razrađen plan) bekovi onda ne mogu da prolaze njima iza leđa i otvaraju prostor, Blagoje i Markovic se onda mogu dodavat' k**** (a hajvani jedva docekaju da psuju), Lendric se ne moze gađat centarsutem. S konama x. Proslavit' pa onda jebiga, valjda ce na ljeto razradit' barem jednu novu akciju.
možeš da se ne slažeš sa mojim mišljenjem običnog "smrtnika" koji kaže da su Blagojević i Marković fula, ne gledamo svi ko Murinjo tj ti, ali molim te da ni jednog navijača Želje ne nazivaš hajvanom
Nevjerovatno fakat kakve čkapije. Vedran gleda i ne vjeruje kol'ko se ljudi sakrivaju od igre i bilo kakvog pokušaja brzog trčanja. Sreća pa Koljić ono ne dade pa nam valja bod sa lavora, ne d'o Bog da moramo napasti ovako pičkasti...uhpsihopata je napisao/la: ↑ned maj 14, 2017 9:58 pmnasi trenutni igraci su najvece vagine koje su ikad igrale u zelji,sramotno izdanje je bilo danas,ma nije ni sramotno vise je bilo bezobrazno ponasanje igraca,sram ih bilo,onoliko raje otislo a oni na nivou pofalickog odigrali,jos smo dobro i prosli na kraju.....povraca mi se......
ma joj kad se sjetim recimo jednog culuma,koji je za blagojevica i markovica fudbalski antitalenat,ali si znao kad je on na terenu niko se pored njega nece naigrati,takva 2-3 igraca nama trebaju,a ne ovi sto im moras gladiti muda i tepati im nece li se sjetiti da igraju za najveci klub u bih i da nije dovoljno odigrati samo protiv zrinjskog muski,nego da tako moraju igrati svaku utakmicu....ma picici samo se nerviram bezveze.....Morzhy je napisao/la: ↑ned maj 14, 2017 10:06 pmNevjerovatno fakat kakve čkapije. Vedran gleda i ne vjeruje kol'ko se ljudi sakrivaju od igre i bilo kakvog pokušaja brzog trčanja. Sreća pa Koljić ono ne dade pa nam valja bod sa lavora, ne d'o Bog da moramo napasti ovako pičkasti...uhpsihopata je napisao/la: ↑ned maj 14, 2017 9:58 pmnasi trenutni igraci su najvece vagine koje su ikad igrale u zelji,sramotno izdanje je bilo danas,ma nije ni sramotno vise je bilo bezobrazno ponasanje igraca,sram ih bilo,onoliko raje otislo a oni na nivou pofalickog odigrali,jos smo dobro i prosli na kraju.....povraca mi se......