Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Pinkii
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto nov 08, 2016 3:07 pm

damirfile je napisao/la:
Pinkii je napisao/la:Imate objasnjenje Jahica na njegovom profilu.

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
nema nista ili samo mogu prijatelji gledati sta je napisao ?
Samo prijatelji. Probaj ga dodati.

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

ISB87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

uto nov 08, 2016 3:08 pm

Sumnjivi su ovi povratnici :D Ma treba samo kupit mladje igrace iz lige, to je nama jedina sansa.Od polovnjaka i povratnika slaba vajda.I uz par juniora i starih lisaca napraviti ekipu koja ce izboriti evropu a u tome da u izlogu imamo 2-3 nasa juniora i 2-3 mladja igraca koja bi dosla sa strane.Opet kazem tipa Peco, Lelic, Ordagic.
MIRZA RASCIC

damirfile
Kontakt:

uto nov 08, 2016 3:08 pm

De napisi ovdje sta je napisao, ako nije problem.

Okolele
Kontakt:

uto nov 08, 2016 3:09 pm

Nista specijalno nije napisao osim nostalgicnog posta sa puno pravopisnih gresaka..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

LARSSON
Kontakt:

uto nov 08, 2016 3:09 pm

Spoiler:
Postovani navijaci I simpatizeri FK Zeljeznicar,davne 2001 godinu sam stigao u FK Zeljeznicar kako bih pokusao ostvarit djecacki snove nakon dvije divne provedene godine u voljenom klubu gdje Sam postao mladi reprezentativac i standardni clan prve postave dobio Sam ponudu iz inonstranstva koji nisam mogao odbit ni ja ni klub.osjecao Sam se zadovoljno I ispunjeno jer Sam dobio mogucnosti da zaradim novce od fudbala a I da FK Zeljeznicar naplati obestecenje na moje ime ,prilikom odlaska u LAS PALMAS u dogovoru sa klubom oprostio Sam dug od 20000 km.
drugi put u Zeljeznicar se vracam 2006.nakon vrhunski 6 mjeseci odlazim u grcku,zap mi sto tadasnja uprava nije uspjela isposlovati vece obestecenje na moje ime.
drugi puta FK Zeljeznicar mi je pomogao da odem u inonstranstvo i na tome Sam klubu neizmjeno zahvalan.
10 godina provedeni u inonstranstvo,u vrhunskim klubovima zasluga najvise pripada klubu u kojem Sam se vratio u zivot.naravno, svi znate da se radi o FK Zeljeznicar.
Moj zadnji dolazak u FK Zeljeznicar je dogovoren uz obostrano zadovoljstvo uprave I mene.
planirao Sam da u zepjeznicaru zavrsim svoju bogatu karjeru.sina Sam odmah upisao u FK Zeljeznicar jer znam da se radi o najboljem klubu u drzavi.
u posljedne vrjeme dolazi do neslugasica sa glavnim trenerom Ali nikakvi ruznih i nezeljenih scena nije bilo,Ja Sam profjesonalac i gdje God Sam bio nikad nisam imao probleme.
Svi znate da medalja Ima dvije strane,moram vam napisati da Sam I povrjedjen zelio da igram jer situacija na pocetku prvenstva nije bila sjajna kao sto nije sada.
moram istaci da se uprava trudi da nam omoguci dobre uslove Ali rezultati nemogu da to isprate!
ne zelim da se moje ime dovodi kao da Sam ja uzrocnik nekih losi stvari u klubu.
Ja cu uvjek biti privrzen zeljeznicaru jer je taj klub omogucio mi u dva navrata da odem u inonstranstvo.
Ja mozda I ne igram na nivou koji Sam igrao prije 5-6 godina Ali sve utakmice koje Sam odigrao ove jeseni ekipa je ostala neporazena cak mi je I trener slavko petrovic pred utakmicu u sirokom brjegu rekao da je zadovoljan za sada sa mnom.
Zaista mi je tesko Dok ovo pisem jer citam da Sam Ja narusavao klupsku diciplinu!!
Od mojih prijatelja,navijaca,simpatizera FK Zeljeznicar trazim samo da budu realni I da ovo moje pismo I pismo FK zeljeznicara citaju samo objektivno I nikako drugacije...
Ja cu zivjeti u ovom gradu do kraja zivota I ne zelim da pojedinci svoje neuspjehe prebacuju na mene..
Jednom Zeljeznicar uvjek Zeljeznicar

salle86
Kontakt:

uto nov 08, 2016 3:11 pm

"Nervira me što se kod nas mnogo priča o tome koliko koji igrač ima godina. Ili znaš igrati, ili ne znaš. Ako vidim da ne mogu, odmah ću se skloniti u stranu i oprostiti od fudbala"

:palacgore:
nadam se da ovo nije samo šuplja
ovako treba da razmišljaju svi koji nose željin dres
a bar u ovoj ligi ne bi trebalo biti problem, imao 20 ili 35 godina, ako znaš napucaj se malo fizikom i nema problema

dobrodošao Zajko
:zeljeznicar1:
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

irfo

uto nov 08, 2016 3:14 pm

jos jednom dokaz da ova uprava jako lose radi na "ljudskom menadjmentu" , ne kazu nista covjeku i onda ga suspenduju objavom preko zvanicne stranice, kolko smo puta pojeli **** zbog ovih njihovih saopstenja i objava, svaki put kad izdaju neko saopstanje mi se postenski obrukamo

Morzhy
Kontakt:

uto nov 08, 2016 3:17 pm

Suspendovao ga Slavko zbog (ne)pismenosti!

Budi Željo
Kontakt:

uto nov 08, 2016 3:17 pm

Sasvim lijepo je Sanel sve ovo sročio, samo očigledno ne poznaje naš jezik i ne zna zančenje određenih riječi. Ako je suspendovan od strane kluba zbog sukoba sa trenerom znači da je prekrsio klubsku disciplinu. Fin je momak ali nek Ligatu nazove drugi put kad bude sastavljao ove statuse.
Za mene si uvijek najbolji 1921!!!!

salle86
Kontakt:

uto nov 08, 2016 3:19 pm

Svi znate da medalja Ima dvije strane,moram vam napisati da Sam I povrjedjen zelio da igram jer situacija na pocetku prvenstva nije bila sjajna kao sto nije sada.
Ja mozda I ne igram na nivou koji Sam igrao prije 5-6 godina Ali sve utakmice koje Sam odigrao ove jeseni ekipa je ostala neporazena cak mi je I trener slavko petrovic pred utakmicu u sirokom brjegu rekao da je zadovoljan za sada sa mnom.
meni je ovo žalosno
svaka čast svakome ko je nosio ikad željin dres a odigrao 10 minuta kvalitetno minimum ali treba biti realan
ovo što je sanel pokazao od kad se vratio ne da nije kao prije 5-6 godina nego ne znam kako bih to opisao
doveden je bio da bude vođa, on je bio neko ko se utopio u sivilo
to je neoprostivo onome kome je željo iskreno u srcu

ne bih da ispadne da odma hvalim zebu, ali ovaj njegov govor "kako će ako vidi da ne može sam otići" ... tako treba da razmišljaju svi, bar oni koji vole klub
i da rade po tom principu
a ne ovako da se sad kao čude
nije sanel definitivno najgori ali je najviše podbacio
i kad se pogleda uloženo i vraćeno, debelo nas košta
sretno mu
ali meni je drama pao u očima
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Jaozinho22

uto nov 08, 2016 3:23 pm

Sad kad nas Jaha bude tužio kao i Bogi :kafa:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

bistrikboy
Kontakt:

uto nov 08, 2016 3:27 pm

nastavlja se pljuvanje po momcima koji stvarno vole klub.Pocelo mi se gaditi ovo sve.
1921-1987-2007

damirfile
Kontakt:

uto nov 08, 2016 3:28 pm

Morzhy je napisao/la:Kapiten će i Slavki doći glave...
Mislis da ima veze ovo sa jahicem ?

Hare79
Kontakt:

uto nov 08, 2016 3:29 pm

Zeba je svakako dobrodošao bez obzira na onaj gol. Čovjek je profesionalac i samo je radio svoj posao, a može se i o tome pričati zašto je takav talenat u najboljim godina igrao u Zrinjskom, Brotnju, kasnije u Slobodi.... a ne kod nas. Šta se onda imamo hvatati za glavu ako čovjek da gol. Više volim Željino dijete gledati na Grbavici nego neke poluuspjele igrače iz susjednih nam država.

Vrag

uto nov 08, 2016 3:35 pm

DANAN je napisao/la:
Vrag je napisao/la:Ionako smo primorani rijesiti se par igraca, nazalost. Volio bih kada bi Amara nekako mogli premuntati za sd pa da napokon odsjecemo citavu upravu od zelenog terena. Pogotovo Misimovica i Nikolica. Jebali su nas sa procedurom ni židovi im ravni nisu
Dobro.Sta mislis ko je trebao raditi ove stvari u ovoj situaciji?
Ovoj ili onoj od prije 11 mjeseci?

1921.ba
Kontakt:

kod nas uvijek veselo... eh kad se sjetim prelaznih rokova kod amara... znas da niko nece ni doci ni otici... bas rahat.. kod nas stalno suspenzije, a na prelaznom roku po 10 novih :D
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

FKZ1921
Kontakt:

Rodom s mejtaša je napisao/la:
Krips je napisao/la:Najlakše je ubaciti neke nebitne ljude u diskusiju. Pitam zbog čega bi se vjerovalo Petroviću pojedinci spominju Žuju?
Ako je ovo ispravan model i funkcionisanje kluba da tjeramo igrače koje smo doveli prije par mjeseci onda samo naprijed.
A zbog čega ne bi? Kako ćeš ba Mulalića i njega porediti? Ovaj ima trenerskog staža skoro ko Mulalić godina. Evo nek Mulalić malo ispeče zanat pa nek dođe ako napravi nešto u karijeri. Eto ne ide mu loše u CG, pa neće sa na nama učiti.
Ili Oda, drag mi je Oda još od igračkih dana, ali evo isti Oda ako nešto vrijedi nek proba negdje otići makar u okruženje pa da vodi bilo kakvu ekipu. Slavko je dobar trener to je sigurno, sa velikim iskustvom i karijerom koju niti jedan poslijeratni trener sa ovih prostora nije imao niti će imati. To su činjenice. Pustimo čovjeka da radi, a za to je minimlano potrebno godinu i po pa možemo nešto suditi.
Kad je doveden Petrovic,napisao sam da smo dobili dobrog i u fudbalskom smislu, normalnog trenera. I dalje to mislim i treba ga pustiti na miru da radi. Ovo sto se dogadjalo i sto ce se eventualno dogadjati u narednom prelaznom roku,a vezano za promjene u igrackom kadru,nema puno veze s njim.
Ali Slavko Petrovic nije trener sa sjajnom karijerom. Prije Zelje,njegov najveci trenerski uspjeh je kup sa Radnikom. Zeljo mu je najveci klub koji je vodio.Kad rezultatima nadmasi sve one koji su do sada vodili Zelju,moci cemo reci da je trener sa najboljom karijerom na ovim prostorima.

Vrag

uto nov 08, 2016 3:37 pm

Neka je debeli tebi Kosoric alpha. **** te on, a i tebe Misimovicu i Nikolicu
Lafo disciplina

ChWilla
Kontakt:

uto nov 08, 2016 3:38 pm

a kome od naših poslijeratnih trenera nije? je li jef united veći od želje? ako jeste jeste zbog države japan a ne zbog sebe...
gradi željo boli te *****

SIMA_SIMAU
Kontakt:

uto nov 08, 2016 3:39 pm

Sve mi je ovo vise cudno...bruka i sramota
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 18 gostiju.

Prijava