šta ćelo napravi od radnika
Daj bola kao da je Groningen neka ekipa.LARS1921 je napisao/la:A ovdje raja govori od Memisevica napravismo Puyola, a momak super igra u groningenu
šta ćelo napravi od radnika
to su neki gotivni privatnici, oni koje ja znam, placaju 500 KM samo u kesu.Hadzijalagic je napisao/la:Drzava nam je kriminalna cim tjera hehe kolektive da placaju haman 70% poreza i doprinosa na plate.. 99% privatnika prijavi radnika na 500-600KM a ostalo plati u kesu.. Deru nam klosari svima guzove da bi oni mogli uzivati u luksuzu.. Da sam ja na mjestu nasih u klubu nikad ne bih prijavljivao igrace na njihovu stvarnu platu..
Yebo teChWilla je napisao/la:pa i ne može da je ne uvali, osim da u ugovor stavi samo minimalac, a ostalo plaća sa svoje gute koja nema veze sa klubom.Model1964 je napisao/la:
Sad mi reci da sve ovo Sisoje nije znao... a znao je. Svjesno je uvalio Slobodu da bi sebe digao.
Sva slicnost sa našim predhodnim upravama je slucajna
to i kad bi on htio i bio spreman, ne bi igrači pristali da 7/8 plate bude na povjerenje bez dokaza i papira...
I ja se tome nadamLARS1921 je napisao/la:Eurogol saše kajkuta![]()
ajde nek ostane 1:1 da babuka skine još jedan rezultat
Model1964 je napisao/la:Da hoce ovi posoljeni izjednaciti
Nama su sada potrebi porazi ili nerješeni rezultati ovih pred nama.
Uz predpostavku da mi dobijamo
Ja se nisam oderkao duple
Vjeruj da nisam ni ja. Ne zelim o tome govoriti da ne budem nerealan, ali (ako se konsolidujemo) imamo podlogu da osvojimo trofej(e)Model1964 je napisao/la:Da hoce ovi posoljeni izjednaciti
Da nas vodi Braco i da igra 11 ComoraEisenbahner1921 je napisao/la:Vjeruj da nisam ni ja. Ne zelim o tome govoriti da ne budem nerealan, ali (ako se konsolidujemo) imamo podlogu da osvojimo trofej(e)Model1964 je napisao/la:Da hoce ovi posoljeni izjednaciti
Alipasino je napisao/la:Halo OD sutra pocinje serija Niko Nas nece pobjedit over godine.Nisam Dzemila Ali jesam SA Alipasina D faza.