Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Elegant
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet sep 01, 2016 8:06 pm

Vjerovatno neke nesuglasice ili se nesto potpuno drugo desava, da neko nije okrenu plocu ?

Samo da ne bude gore. :(
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

MrRiccoli
Kontakt:

Iskreno da je sve tako bajno ne vjerujem da bi doslo do ovoga i svakako da nas ovo vec treba brinuti.

Sent from my C5303 using Tapatalk

Hurmasica
Kontakt:

Da ja uletim sa jednom temom u vezi fudbala. Valjda nije off topic, pošto je danas vidim sve drugo u prvom planu.

Mlada reprezentacija od 16 sati na Grbavici sa Norveškom, FK Željezničar poziva navijače

http://fkzeljeznicar.ba/mlada-reprezent ... ace/21949/" target="_blank
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

plavi1921

čet sep 01, 2016 8:08 pm

Izgleda da Misimovic ne voli iskrene zeljovce.
ljubav radnička 1921...

Neandertalac

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet sep 01, 2016 8:08 pm

MrRiccoli je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:nanijeli para i para na razne načine, ukratko. ono što im je i zadatak, jelte.
Da. Valjali nam vise puta i to bas sto kazes, u osjetnom obimu.
Nista neocikavano, bilo je samo pitanje vremena.
Zbog cega je bilo pitanje vremena???? Mislim jel ima bas bas neki razlog ili sta

Sent from my C5303 using Tapatalk
Da ne ispadne da ja njamke ponovo, kada Storm@ dodje neka kaze i kada sam mu govorio a usput i razlog zbog kojeg su pocele trzavice.
Iako je i to samo vrh ledenog brijega.
Cak se u zadnje vrijeme i Vukotic sve manje nalazi u ulozi `klimaca glavom`, otvoreno se suprostavljajuci nekim odlukama.
Željeznicar za život cijeli!

LARSSON
Kontakt:

čet sep 01, 2016 8:10 pm

Više volimo od tebe da čujemo, napiši nam ti. Storm je također jedan od klimača, možda će sve kontra reći

Volimo samo istinu

chile
Kontakt:

čet sep 01, 2016 8:11 pm

Otkako su objavili da petorica idu iz kluba nekako sam prozivao i stalno pisao da umjesto njih treba par klunaca pogurati. Vidim cupavi slicno misli i s ovim potezima kupuje i ove pesimisticnije kao sto sam ja, nadam se da ce ih i forsirati jer oni su perspekriva i buducnost kluba a ne djuturumi.
Jos da se razvije skauting po BiH te pocnemo najbolje klince iz manjih gradova dovoditi bilo bi odealno.
Tu i ako promasis, tj. ubodes jednog od deset klinaca opet si na dobitku. ;)
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

avlami97
Kontakt:

čet sep 01, 2016 8:13 pm

Neandertalac, ako već nešto znaš onda napiši. Nemoj u šiframa kao zadnjih par postova. Ovdje smo bili uvjereni da će se stolice nabaviti od Bekte, ali se pojavi duplo manja cifra na tenderu i ja takav rad odobravam.

Ponavljam da bih volio da Unigradnja pošalje najpovoljniju ponudu za Istok.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

ChWilla
Kontakt:

čet sep 01, 2016 8:16 pm

čupavi sigurno, provjereno zna loptu i zna sa mladima. da ti je neko prošle godine u ova doba dao spisak igrača i rekao ti ova će ekipa osvojiti kup, a pola igrača će preći u bogatije timove, jedan u holandsku prvu...?
gradi željo boli te *****

nemojbabopujdu
Kontakt:

čet sep 01, 2016 8:16 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:Doci ce jaci ljudi...jebat ih.
Ma ja... Jebati covijeka koji je uz Misimovica najvise pumpao svoj kes u klub kad je bio pred stecajem... Vjerovatno se na nasem jeziku "hvala i sretno" kaze "jebat ih"... Aferim ljudino

Morzhy
Kontakt:

čet sep 01, 2016 8:18 pm

Čudne se stvari dešavaju i očito je da opozicija rovari više nego ikad. Ovo im je sad možda i zadnja šansa, obzirom da smo dobili trenera koji bi mogao donijeti rezultat i na zelenom terenu. Rovarite slobodno, nemojte nuditi nikakva rješenja, blatite do iznemoglosti slobodno, vama lično će se isplatiti. Ali svako ko želi kojekakve "Žuje" ponovo na čelu kluba nije navijač Želje niti će ikad biti...sram i stid da bude svakoga ko svjesno blati ovu Upravu i podsjeća na prošla vremena koja su nas dovela pred stečaj! Fuj!

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

Neandertalac

čet sep 01, 2016 8:18 pm

Lars@
Napisah nesto, ali nije vrijedno truda.
Drzi se ti klipova i linkova, tu si pro, kapa dole. Ja cu svog pisanja, oboje ide za dobrobit kluba.
Vjerovao ili ne.

Avlami@ Necu haveru, bar ne za sada. Sacekat cemo Storma@ iz razloga sto ne zelim da budem na noz docekan. Ipak je on dosta vjerodostojniji. Da potvrdi bar.
Ako ne bude zelio, a mogu shvatiti zasto, onda cu koju napisat.
Jarane, ovo je bas jako bitna stvar, nije ovo samo otisla dvojica.
Željeznicar za život cijeli!

Brkoo
Kontakt:

čet sep 01, 2016 8:23 pm

Ja tvoje postove @Neandertalac uvijek uzimam sa dozom rezerve, informacije koje si ranije objavljivao nisu bile tacne..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Vrag

čet sep 01, 2016 8:24 pm

Otisla dvojica i klub se gasi. Bili tu 10 godina, a iskorak neki napravili tek ove godine i to renoviranje stadiona. Bas su bitni bili da je punih 10 godina trebalo proci. Posudili pare ni prvi ni zadnji
Smijesno

avlami97
Kontakt:

čet sep 01, 2016 8:28 pm

Neandertalac, ja nikako iz glave ne mogu izbaciti Misketove riječi, kada je rekao, parafraziram. "Ja bih i rođenog oca u grobu, prijavio za jednu pronevjerenu bosansku marku."

Ako se neko nadao da će dobiti neke poslove, a ne bude najpovoljniji ponuđač, bez obzira koliko su pomogli Želji, ne zaslužuju biti dio Želje. Ponavljam AKO...
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

ChWilla
Kontakt:

čet sep 01, 2016 8:29 pm

Vrag je napisao/la:Otisla dvojica i klub se gasi. Bili tu 10 godina, a iskorak neki napravili tek ove godine i to renoviranje stadiona. Bas su bitni bili da je punih 10 godina trebalo proci. Posudili pare ni prvi ni zadnji
Smijesno
da se gasi, ne gasi se, da su bili bitni - jesu.
gradi željo boli te *****

Brkoo
Kontakt:

čet sep 01, 2016 8:30 pm

Vrag je napisao/la:Otisla dvojica i klub se gasi. Bili tu 10 godina, a iskorak neki napravili tek ove godine i to renoviranje stadiona. Bas su bitni bili da je punih 10 godina trebalo proci. Posudili pare ni prvi ni zadnji
Smijesno
Jako je glupo na taj nacin omalovazavati ljude koji su pomogli klubu, nebitno je koliko su dali, bitno je da su pomogli i da nisu bili ono sto su bili kozaric, zujo, violina itd..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

plavi1921

čet sep 01, 2016 8:31 pm

avlami97 je napisao/la:Neandertalac, ja nikako iz glave ne mogu izbaciti Misketove riječi, kada je rekao, parafraziram. "Ja bih i rođenog oca u grobu, prijavio za jednu pronevjerenu bosansku marku."

Ako se neko nadao da će dobiti neke poslove, a ne bude najpovoljniji ponuđač, bez obzira koliko su pomogli Želji, ne zaslužuju biti dio Želje. Ponavljam AKO...
Al zato radnici Megamixa pricaju kako se vrsi mobing nad njima.Glupo nam je vala sto na svaki potez doticnog drkamo a ostale zeljovce redom pljuljemo,od bivsih trenera,igraca pa evo i privrednika koji su valjali nasem Zelji kad niko nije htio marke da unese u klub.Gdje je tad bio Misimovic?
ljubav radnička 1921...

Vrag

čet sep 01, 2016 8:32 pm

ChWilla je napisao/la:
Smijesno
Bilo je i bitnijih pa nisu vise tu, a mi i dalje najveci i najtrofejniji.

cikazubo
Kontakt:

čet sep 01, 2016 8:34 pm

Vrag je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:
Smijesno
Bilo je i bitnijih pa nisu vise tu, a mi i dalje najveci i najtrofejniji.
Nemoj bezveze pričat, Duraković i Imširević su bili jako bitni kotači, neću reći nezmjenjivi ali nisam siguran da bi neko povukao slične poteze kao dotični u bliskoj prošlosti, potezi koji su nam dijelom spasili glavu.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 27 gostiju.

Prijava