Samo da ne bude gore.

Da ne ispadne da ja njamke ponovo, kada Storm@ dodje neka kaze i kada sam mu govorio a usput i razlog zbog kojeg su pocele trzavice.MrRiccoli je napisao/la:Zbog cega je bilo pitanje vremena???? Mislim jel ima bas bas neki razlog ili staNeandertalac je napisao/la:Da. Valjali nam vise puta i to bas sto kazes, u osjetnom obimu.ChWilla je napisao/la:nanijeli para i para na razne načine, ukratko. ono što im je i zadatak, jelte.
Nista neocikavano, bilo je samo pitanje vremena.
Sent from my C5303 using Tapatalk
Ma ja... Jebati covijeka koji je uz Misimovica najvise pumpao svoj kes u klub kad je bio pred stecajem... Vjerovatno se na nasem jeziku "hvala i sretno" kaze "jebat ih"... Aferim ljudinoSIMA_SIMAU je napisao/la:Doci ce jaci ljudi...jebat ih.
da se gasi, ne gasi se, da su bili bitni - jesu.Vrag je napisao/la:Otisla dvojica i klub se gasi. Bili tu 10 godina, a iskorak neki napravili tek ove godine i to renoviranje stadiona. Bas su bitni bili da je punih 10 godina trebalo proci. Posudili pare ni prvi ni zadnji
Smijesno
Jako je glupo na taj nacin omalovazavati ljude koji su pomogli klubu, nebitno je koliko su dali, bitno je da su pomogli i da nisu bili ono sto su bili kozaric, zujo, violina itd..Vrag je napisao/la:Otisla dvojica i klub se gasi. Bili tu 10 godina, a iskorak neki napravili tek ove godine i to renoviranje stadiona. Bas su bitni bili da je punih 10 godina trebalo proci. Posudili pare ni prvi ni zadnji
Smijesno
Al zato radnici Megamixa pricaju kako se vrsi mobing nad njima.Glupo nam je vala sto na svaki potez doticnog drkamo a ostale zeljovce redom pljuljemo,od bivsih trenera,igraca pa evo i privrednika koji su valjali nasem Zelji kad niko nije htio marke da unese u klub.Gdje je tad bio Misimovic?avlami97 je napisao/la:Neandertalac, ja nikako iz glave ne mogu izbaciti Misketove riječi, kada je rekao, parafraziram. "Ja bih i rođenog oca u grobu, prijavio za jednu pronevjerenu bosansku marku."
Ako se neko nadao da će dobiti neke poslove, a ne bude najpovoljniji ponuđač, bez obzira koliko su pomogli Želji, ne zaslužuju biti dio Želje. Ponavljam AKO...
Bilo je i bitnijih pa nisu vise tu, a mi i dalje najveci i najtrofejniji.ChWilla je napisao/la:da se gasi, ne gasi se, da su bili bitni - jesu.Vrag je napisao/la:Otisla dvojica i klub se gasi. Bili tu 10 godina, a iskorak neki napravili tek ove godine i to renoviranje stadiona. Bas su bitni bili da je punih 10 godina trebalo proci. Posudili pare ni prvi ni zadnji
Smijesno
Nemoj bezveze pričat, Duraković i Imširević su bili jako bitni kotači, neću reći nezmjenjivi ali nisam siguran da bi neko povukao slične poteze kao dotični u bliskoj prošlosti, potezi koji su nam dijelom spasili glavu.Vrag je napisao/la:Bilo je i bitnijih pa nisu vise tu, a mi i dalje najveci i najtrofejniji.ChWilla je napisao/la:da se gasi, ne gasi se, da su bili bitni - jesu.Vrag je napisao/la:Otisla dvojica i klub se gasi. Bili tu 10 godina, a iskorak neki napravili tek ove godine i to renoviranje stadiona. Bas su bitni bili da je punih 10 godina trebalo proci. Posudili pare ni prvi ni zadnji
Smijesno