Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

blueDBR
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet okt 04, 2018 5:43 pm

Hvala fbu sto me podsjeti, na danasnji dan prije 4 godine ..

slika

Nisam dosad komentarisao ovu trenutnu situaciju u klubu jer nisam upucen u sve detalje, te nisam htio da produbljujem rasprave i svađe. Sad cu dat moje misljenje i viđenje. Kjosevski potpuno zasluzeno poslat na komisiju, nebitno klanovi i te neke priče, taj postupak posle bolnog poraza je pišanje po nama svima, bukvalno pišanje po našem vremenu, trudu i zivcima koje odvajamo za Želju. Što se tiče Blagojevića kod njega se odavno primjeti kurcobolja u određenim tekmama, ali tad nije adekvatno kaznjen (klupiran slijedecu ili tribina), te klanove sigurno ne mozemo rijesiti prekrizvanjem igrača bez neke podrobnije strukturne promjene. Oda ocigledno nema autoriteta za trenutno budenje/razdramavanje kad dopusta kolko-toliko da se uprava mjesa u sportski segment, te kad se vidi da je pogubio konce u odredjenim situacijima. Puna podrška njemu i nadam se da ce nam što duže ostati na ovoj pozicije, a ne da bude zrtvovan sad, a kad se znalo njegov mentalitet i karakter kakav je. Problem po meni lezi u nedefinisanosti sportskog segmenta. Vec duze mi se u glavi mota ideja 1921-2021 gdje bi se postavili ciljevi sportski i infrastrukturni koje bi trebali ostvari do 100te godisnjice. U sklopu tog projekta bi mogli biti ukljuceni svi Željovci. Sportski direktor - Hadis Zubanovic, Trener 1og - Odovic, Sef omladinskog - Adzem … Ovo je ugrubo samo, tu su jos Amar Osim, Sablja, Ceman te razne druge Željine ikone koje ako ne bi mogle permanentno prikljucit barem savjetima, podrskom i afirmacijom sudjelovat u Zeljinom napredku. Uz svo duznjo postovanje prema Misketu, koji je za par godina, uradio više nego maltene 90 % uprava u našoj historiji, nek ne priblazi sportskom segmentu, on ne bi trebao ni plate dogovarat, nit s menadzerima pricat nit ista u vezi sportskog dijela. Trebamo imati ljude koji su obrazovani za to, ako ne obrazovani onda makar šlifovani za to. Svi napadi na njega i idu preko sportskog dijela jer frajer blage veze oko toga nema. Nek se okruzi ljudima pravim za to, nek se drzi on onog zbog cega ga dizemo u nebesa i niko sretniji od nas. Malo sam na preskaku ovo al mi je ponestalo vremena, moram vanka. Pozdravljam vas sve i ustrajmo zajedno u borbi za Evropski Željezničar !

MI SMO ZELJINI ZELJO JE NAS!!!

SVI U DOLINU SUTRA - ABEM AGA ALIKA JER ATA MI JE ALIKA !!!

cikazubo
Kontakt:

čet okt 04, 2018 5:44 pm

Ne znam otkud njemu da serenda, jel mogao kod Maghata iko kupovat cigare i alkohol nakon tako emotivno teske utakmice, plus jos da si kapiten.

voltron30
Kontakt:

čet okt 04, 2018 5:45 pm

Eric Cantona je napisao/la:
čet okt 04, 2018 5:15 pm
Ispade Misimović kao Mamić u Dinamu, određuje sastav, ulazi u svlačionicu itd
Da je bogdom takvog temperamenta, da im uđe u svlačionicu i j**** mater svima redom. Lik samo što im i ptičije mlijeko nije obezbijedio, ono se našlo kurčit nešto, klanove pravit' i birati utakmice koje će igrati. Povraća mi se vala od svega, da hoće ranije pauza. Bar ovog Čelika mlatnuti zbog mira u kući.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

čet okt 04, 2018 5:46 pm

“Nakon još jednog razočarenja ovog vikenda ponovo igramo na Grbavici. U goste nam dolazi Čelik. Znamo samo jedno. Na utakmicu će doći samo istinski Manijaci i Željovci, koji ovaj klub vole više nego sebe pa podrškom pomozimo ekipi da dođe do pobjede! Svi na jug”, sa facebooka
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

neroazzuro
Kontakt:

čet okt 04, 2018 5:48 pm

@starigrad, čini mi se da je neko prošle ili pretprošle godine spominjao Badzaka u sličnom kontekstu i da je rečeno da je čovjek odbio formalni angažman.

MrkiMedo
Kontakt:

čet okt 04, 2018 5:52 pm

Ja bih se ubio da me brane pokusaji igraca poput Nede Turkovica i pokusaj menadzera poput Misimovica. A svi ovi koji su navodna opozicija su do prije par mjeseci pljuvalji po Z. Misimovicu jer je minirao Amara. Tri lica, cetiri, pet, po potrebi

alombardo
Kontakt:

čet okt 04, 2018 5:55 pm

Sisice menadzercici napusite se kurca

barbarez
Kontakt:

čet okt 04, 2018 6:00 pm

Ja sam trenutno na putu i ne pratim redovno pisanja i komentare,procitao sam ono u vezi kapitena i pismo Arezininog menadjera.
Jako mi je zao sto se stvara slika o nama kao losim partnerima za igrace koji bi ubuduce trebali dolaziti.
Medjutim citajuci ovu sad pressicu sta je Odovic izjavio vezano za Vranjesa. Dolazimo nekako do zakljucka,ili bar ja,da ono sto je napisao onaj menadjer ima itekako smisla.
Ovim je Odovic samo potvrdio da mu uprava direktno kroji sastav.
Sta bolan ti imas da vidis sa upravom oko Vranjesa. Jel on suspendovan. Nije...
Sta je problem onda. Zasto ti treba njihova dozvola da igra.
Znaci covjek svjesno maknut da bi se prekinuo ugovor. Kako ti je sad potreban,a do neki dan nije potreban i nije dobar.
Bjezi ba Odovicu, imao si moju maksimalnu podrsku,i smatrao sam te velikim gospodinom. Ali pravis budalu od sebe. Ako si rekao da ti ne trebaju,imas na to pravo,mozda ti nisu u viziji koju imas.
Ali ovako ispada da navijaci,forumasi,uprava,svi uticu na sastav Zelje.
Uredu je i da ti Arezina ne odgovara,ali ima jako puno nelogicnosti sa nase strane u cijeloj ovoj prici.
Ili se rijesavajte ljudi pa dovedite bolje,ili prestanite biti smijesni. U sportskom segmentu izgledamo kao Vrbanjusa,a u svakom drugom idemo ka nekim Europskim okvirima.
Oda jednostavno ne lici na sebe. Reci javno ne racunam na njih, zelim bolje. A ne pljuvati ljude onako ,pa ti malo valjaju, malo ne valjaju,a u klubu si imao igraca koji su 5 puta vece diagnoze od Arezine.
Zadnja izmjena: barbarez, dana/u čet okt 04, 2018 6:02 pm, ukupno mijenjano 3 puta.

exbabilon
Kontakt:

čet okt 04, 2018 6:00 pm

E cuj i Misimovic se oglasio... Pa sta bi da smo nekog ozbiljnog igraca suspendovali, dosla bi podrska od Messija i Ronalda.

kremenko

čet okt 04, 2018 6:05 pm

E moj kolega Hadzicu ( ne boj te se, nisam Vugda :D) popio bi ti meni disciplinsku za ovo danas.
Bruka i sramota tvojih godina, zvanja, za znanje nisam bas siguran, a pogotovo sramota tvoje funkcije u klubu.
Neka ti je na cast i obraz
FK ŽELJEZNIČAR-LJUBAV RADNIČKE KLASE, KLUB NOSTALGIČARA I ROMANTIČARA
Ivica Osim: "Željo će živjeti zauvijek"

MosaLjoze
Kontakt:

čet okt 04, 2018 6:06 pm

Vrijeme je da se svi ZELJOVCI puknu razumom i shvate da jedini izlaz iz ovoga je da se svi ujedinimo zbog ZELJE, to je ono sto krasi nas klub kroz historiju, jedinstvo kada nam ide i kada nam ne ide. Stop komentarisanju po fejsbuku, portalima i forumima, nego svi na Grbavicu sad u petak i svaku narednu utakmicu, Zeljo onaj ko trazi razlog da dodje ne treba nikada da kroci na stadion, ljubav prema Zelji je jedini razlog i drugi nije potreban, rezultati titule protivnici su nebitni. Zeljeznicar iznad svih!!!
Mi smo Željini, Željo je naš

Brkoo
Kontakt:

Meni nije jasno sto se o Kjosevskom uopste ovoliko i diskutuje. Zar treba neki komentar na covjeka koji nakon poraza odmah ide da kupuje alkohol, umjesto da ostane sa saigracima, da im odrzi govor, ili nesto slicno, on se medju prvima ispalio i otisao po alkohol. Nije bitan alkohol toliko, to je sporedna stvar, bitno je sto si pokazao da te za klub i saigrace boli qrac. U tome je stvar. To normalan covjek a pogotovo neko ko je kapiten(neko ko bi trebao da bude vodja i uzor saigracima) ne radi. Zbog ovakvih postupaka imamo lose odnose u svlacionici. Ove sto podrzavaju Kjosevskog nabijem na qrac, obicne pickurine a ne navijaci kluba. Takvi debili su podrzavali i Stanica egzistenciju koji je mahalao o svemu sto se desava u klubu i otisao u zrinjski zbog par stoja vise.

A pogotovo nabijem na qrac sve one sto vrijedjaju gospodina Odovica. Ja prvi smatram da se sa njim ne moze uzeti titula i da je Amar idealno rjesenje za sefa strucnog staba ali nikad necu zbog ovih mentalnih patuljaka (na igrace mislim, cast izuzecima) vrijedjati legendu kluba, covjeka koji je puno toga dao klubu..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

fcz
Kontakt:

čet okt 04, 2018 6:08 pm

slika
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

čet okt 04, 2018 6:11 pm

:placeodsmijeha: :placeodsmijeha: :placeodsmijeha:

za_zivot_cijeli
Kontakt:

čet okt 04, 2018 6:12 pm

MosaLjoze je napisao/la:
Vrijeme je da se svi ZELJOVCI puknu razumom i shvate da jedini izlaz iz ovoga je da se svi ujedinimo zbog ZELJE, to je ono sto krasi nas klub kroz historiju, jedinstvo kada nam ide i kada nam ne ide. Stop komentarisanju po fejsbuku, portalima i forumima, nego svi na Grbavicu sad u petak i svaku narednu utakmicu, Zeljo onaj ko trazi razlog da dodje ne treba nikada da kroci na stadion, ljubav prema Zelji je jedini razlog i drugi nije potreban, rezultati titule protivnici su nebitni. Zeljeznicar iznad svih!!!
pisi cesce :D
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

vobznazna2
Kontakt:

čet okt 04, 2018 6:14 pm

Sto je onaj menadžer laprdao ima i nekog smisla i logike nisu tu čista posla...

Poslano sa mog F3211 koristeći Tapatalk

drenchy69
Kontakt:

čet okt 04, 2018 6:18 pm

Brkoo je napisao/la:
Meni nije jasno sto se o Kjosevskom uopste ovoliko i diskutuje. Zar treba neki komentar na covjeka koji nakon poraza odmah ide da kupuje alkohol, umjesto da ostane sa saigracima, da im odrzi govor, ili nesto slicno, on se medju prvima ispalio i otisao po alkohol. Nije bitan alkohol toliko, to je sporedna stvar, bitno je sto si pokazao da te za klub i saigrace boli qrac. U tome je stvar. To normalan covjek a pogotovo neko ko je kapiten(neko ko bi trebao da bude vodja i uzor saigracima) ne radi. Zbog ovakvih postupaka imamo lose odnose u svlacionici. Ove sto podrzavaju Kjosevskog nabijem na qrac, obicne pickurine a ne navijaci kluba. Takvi debili su podrzavali i Stanica egzistenciju koji je mahalao o svemu sto se desava u klubu i otisao u zrinjski zbog par stoja vise.

A pogotovo nabijem na qrac sve one sto vrijedjaju gospodina Odovica. Ja prvi smatram da se sa njim ne moze uzeti titula i da je Amar idealno rjesenje za sefa strucnog staba ali nikad necu zbog ovih mentalnih patuljaka (na igrace mislim, cast izuzecima) vrijedjati legendu kluba, covjeka koji je puno toga dao klubu..
Potpisujem !

LeBlue
Kontakt:

čet okt 04, 2018 6:19 pm

Meni je Kjosevski ok. Zasluzio je suspenziju, ali generalno je ok. Nije za kapitena jer me vidim te liderske karakteristike kod njega, sto ne znaci da ne daje svoj maksimum. Kad je bio u formi dosta nam je pomogao, u nekim utakmicama spasavao. Dosta mi je gore stvar sto Blagojevic mora svaki slobodni udarac da izvede i taj odnos prema Curjuricu. Nije bas da ima toliki uspjesna score sto se tice slobodnih udaraca pa da mora imati privilegiju.
Zadnja izmjena: LeBlue, dana/u čet okt 04, 2018 6:42 pm, ukupno mijenjano 1 put.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

čet okt 04, 2018 6:28 pm

Jel neko bio na treningu, moze li se skontati ko ce biti prvi 11?
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

cikazubo
Kontakt:

čet okt 04, 2018 6:34 pm

Mozemo li dobiti sutra ovog Celika, ima li kakvih analiza za radioaktivne ?
Spoiler:
slika

Trenutno korisnika/ca: g 1, Okolele i 39 gostiju.

Prijava