hahahaahahahahahahahaha ludjaceJaozinho22 je napisao/la:Brat me zasuo porukama ma fb. Povukao svoje veze u Zagrebu i doveo nam Bevaba. Bravo Mirso familijo!
Plava Porodica je napisao/la:Mirso bi preko žena došao i do broja od rahmetli Gadafija![]()
hahahahahaha eto ja vam turi dokazzzzzz sam ne iznosite tam hebemu ljeljakPlava Porodica je napisao/la:Mirso bi preko žena došao i do broja od rahmetli Gadafija![]()
Plava Porodica je napisao/la:Mirso bi preko žena došao i do broja od rahmetli Gadafija![]()
kakvo sutanje jacu svoju duznost decka u cetvrtak da obavimLeon_Professional je napisao/la:Plava Porodica je napisao/la:Mirso bi preko žena došao i do broja od rahmetli Gadafija![]()
![]()
![]()
Iskoristava zene za informaciju, one se jadne ponadaju a on ih onda sutne kad sazna sta mu treba
![]()
![]()
pa brate buducu djevojku trebate da mi ispostujeteJaozinho22 je napisao/la:Plava Porodica je napisao/la:Mirso bi preko žena došao i do broja od rahmetli Gadafija![]()
![]()
![]()
Rekao je da mu ne otkrivamo izvor
hvala braco mojaaaaaaPlava Porodica je napisao/la:Da bi mu dala informaciju,djevojka NN je tražila od Mirse da bude sa njim u vezi pa makar i na fb da se može hvaliti jaranicama![]()
Salim se familijo,neka je sa srecommm
hahahaah da joj se javimo u private hahahaahaha da je sarmiramLARS1921 je napisao/la:Mirso haj skontaj šta sa onom lažnom grkinjom da nam subu dovede da zaključimo prelazni rok
dace ti @Super1 crveniJaozinho22 je napisao/la:Plava Porodica je napisao/la:Mirso bi preko žena došao i do broja od rahmetli Gadafija![]()
![]()
![]()
Odgodit će mi se crveni kao i @superova pojačanjaDon Juan je napisao/la:dace ti @Super1 crveniJaozinho22 je napisao/la:Plava Porodica je napisao/la:Mirso bi preko žena došao i do broja od rahmetli Gadafija![]()
![]()
![]()