Dobar avatar

4 sezone Prison Breaka sam zbog nje pregledao braterios je napisao/la:@Jaozinho22
Dobar avatar
šta je tebi, šta ovo stavljaš po fbudelinjo je napisao/la:.
valja li bruda ???LARS1921 je napisao/la:šta je tebi, šta ovo stavljaš po fbudelinjo je napisao/la:.
hoces da ti dodik salje organe gonjenjadelinjo je napisao/la:valja li bruda ???LARS1921 je napisao/la:šta je tebi, šta ovo stavljaš po fbudelinjo je napisao/la:.
**** dodika bruda ....ne moze mi nistaLARS1921 je napisao/la:hoces da ti dodik salje organe gonjenjadelinjo je napisao/la:valja li bruda ???LARS1921 je napisao/la:
šta je tebi, šta ovo stavljaš po fbu
@Sebistijane larrsone , drago mi je sto me prozivas po forumu ima pola godLARS1921 je napisao/la:hoces da ti dodik salje organe gonjenjadelinjo je napisao/la:valja li bruda ???LARS1921 je napisao/la:
šta je tebi, šta ovo stavljaš po fbu
Ima da das neopozivu ostavku na mjestu moderatora i na to mjesto da dodje Don JuanLARS1921 je napisao/la:mirso šta te trese![]()
ja sam ti reko ako subic dodje banujem se
sofronije je napisao/la:Ima da das neopozivu ostavku na mjestu moderatora i na to mjesto da dodje Don JuanLARS1921 je napisao/la:mirso šta te trese![]()
LARS1921 je napisao/la:sofronije je napisao/la:Ima da das neopozivu ostavku na mjestu moderatora i na to mjesto da dodje Don JuanLARS1921 je napisao/la:mirso šta te trese![]()
![]()
![]()
![]()
![]()