Duboko postovanje..Zamolio bih te, ako se mozes sjetiti iz koje je godine ona ulaznica protiv
C.Zvezde u Beogradu i zasto je igrano na stadionu JNA ? Ja totalno zatrokirao

29.3.1959 izgubili 1:0. Marakana se renovirala od 1959 do 1963.Nazalost nisam bio na utakmici,stari me tad nije imao ni u....mislima
Niko u klubu...znaš na šta sam mislioFaca Sa Ulica je napisao/la: ↑ned feb 09, 2020 2:41 pmEto kako niko ne y3be a ti svako malo nesto odgovas.....zfc je napisao/la: ↑ned feb 09, 2020 1:29 pmNiste vi nikakav problem...znas da vas niko ne j..e ni 5% pa zato mozete do mile volje nastaviti.......Leon_Professional je napisao/la: ↑ned feb 09, 2020 12:35 pm
A valjalo bi da se ne priča, da rade iza paravana šta im volja?
Opet su problem pojedinci s foruma.
Krivce tražite negdje drugo, nema ih ovdje.
![]()
To znam jako su agilni po tom pitanju.....zfc je napisao/la: ↑pon feb 10, 2020 8:36 amNiko u klubu...znaš na šta sam mislioFaca Sa Ulica je napisao/la: ↑ned feb 09, 2020 2:41 pmEto kako niko ne y3be a ti svako malo nesto odgovas.....
![]()
I to je malo, Pidro i Oremuš zajedno 2 i po miliona trebaju biti, a Štili na godine treba još oduzeti 109 hiljada eura..Plava Porodica je napisao/la: ↑pon feb 10, 2020 9:24 amOsmaši vrijede preko 10 600 000 eura na transfermarketu![]()
3,2 miliona više od nas
Joj životeeeee![]()
Evo sad čitam nakon Luke Tonija, Izeta Hajrovića, planiraju dovesti i Adebayora.PlaviVlak je napisao/la: ↑pon feb 10, 2020 9:29 amI to je malo, Pidro i Oremuš zajedno 2 i po miliona trebaju biti, a Štili na godine treba još oduzeti 109 hiljada eura..Plava Porodica je napisao/la: ↑pon feb 10, 2020 9:24 amOsmaši vrijede preko 10 600 000 eura na transfermarketu![]()
3,2 miliona više od nas
Joj životeeeee![]()
Sto lazes. Nemamo mi para za njega. Igrat ce Bogi desno krilo.
Ništa ovo ne valja! Ima rupa između sjevera i istoka, a vi kažete da su sastavljene dvije tribine napokon!Mirek11 je napisao/la: ↑ned feb 09, 2020 4:42 pm
Kad sada vidis sjever i istol spojen, tuga me uhvati zbog ovog malog zapada pa i juga ( nadam se da ce on ove godine krenuti ).
Nekad se mastalo samo o istoku kao normalnoj tribini a sada mi je najveca zelja da aBd Grbavica bude cjelina, sa 4 jednake tribine i da odgledam koju evropsku tekmu Zelje a pun stadion.![]()
Pogotovo Amar......Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑pon feb 10, 2020 8:46 amTo znam jako su agilni po tom pitanju.....zfc je napisao/la: ↑pon feb 10, 2020 8:36 amNiko u klubu...znaš na šta sam mislioFaca Sa Ulica je napisao/la: ↑ned feb 09, 2020 2:41 pm
Eto kako niko ne y3be a ti svako malo nesto odgovas.....
![]()
Malo malo pa im je ova forumska zajednica u ustima...
I ti znas to dobro cim se javljas.
Otkud to
Znaci vraca nam se Marko Faric na lijevog beka.south side je napisao/la:Izgleda pao dogovor za M.F
Ja sam skuplji od njegBozidar Radosevic je napisao/la: ↑pon feb 10, 2020 11:02 amSto lazes. Nemamo mi para za njega. Igrat ce Bogi desno krilo.![]()