starigrad je napisao/la: ↑uto okt 02, 2018 1:50 pm
MATORI je napisao/la: ↑uto okt 02, 2018 10:07 am
Jedan od igrača koji su otišli iz Želje u zadnjih godinu dana, a nije lajao poslije toga, niti žalio niti....
kad bih vam rekao koji - svi bi se složili da je gospodin, je rekao dan poslije utakmice sa Goškom,
odnosno odgovorio na pitanje čovjeka sa kojim je pravo dobar:
"Šta ti ono sinoć bi sa Željom?"
"Mafija moj brate - kladionice (aludirajući na pojedine igrače) - Đe će Željo izgubiti od onih na Grbavici u normalnim okolnostima - jesi li normalan?"!
Vjerujte mi, da mi je ovo prenešeno od čovjeka kojem bezgranično vjerujem - a koji je prisustvovao pomenutom razgovoru.
Ko ne vjeruje, šta me briga - neka kaže "Od.ebi matori i tačka"!
jbg, onda odmah sehica na stub srama i prijaviti sipi. ispade da je zbog kladare pogrjesio kod drugog gola, odnosno, prije penala. jos, bezobraznik jedan, cekao 94. minutu da to odradi. na to dodati i bogicevica, jer je njemu za nogu zapeo onaj igrac goska, kao i vedrana sto se bacio u pogresnu stranu.
necu ti reci od,ebi matori, samo nas dodatno jebu mahalske price, kojih je more, i kad nas ide i kad nas ne ide, a raja ne da nema vise zivaca, nego hoda po gradu ko nurija onomad, meni, licno, samo jos fali da stavim limun u usta.
sve nekakve mahalske izlaze, a satro se rjesili toga. nece nam pomoci iznosenje netacnih informacija, neistina, poluistina... proisteklih iz rekla-kazala. nasuprot, samo dodatno odmaze.
da smo u ku.rcu, da ima kukolja, da nema postovanja, da nesto smrdi ko lesina... sve stoji. samo, sad svi sve znaju. STO STE SUTILI DO SADA?
pomalo me trenutna situacija, u i oko kluba i na forumima, podsjeca na onaj vic o sulji i muji, "nemoj me ti vise branit, matereti"