E cuj lazni cvila. Ja sto si ti burazeru isfrustriran to je cudo jedno.
Ne znam u kakvu grupu me svrstavas. Nisam ja tip koji ne voli Osima, cak naprotiv, srce mi ko kuca sto je Brko tu, sto ga mogu ponovo slusati. Nisam ni tip koji obozava pojedince i prosle uprave, ja sam uvijek za promjenu ako je na bolje, na gore cu uvijek kritikovati. Iz mog posta si se zakacio na par stvari a ono sto je istina si presutio i nisi dao komemtar.
Skloniti Siljka i Nihada nije napredak, para nema, niko nije odgovarao za stetu niti je nadomjestio, u prevodu niko nije odgovarao za to. A i dalje se vrte tu mada ne sluzbeno na papiru. Nego se sklone u stranu, ceskaju muda i vrebaju novu priliku da se privale i okoriste.
Napredak nije drugo mjesto, imali smo ih dovoljno, napredak nije ni kup, osvojili smo ga pa nije valjao, napredak nije ni pobjeda nad pitarima, tukli smo ih i tri puta godisnje. Napredak je druze kad se imenom i prezimenom kazne ljudi, kad se javno prozovu i sklone od kluba i to sklone iza resetaka pa makar to bio moj otac rodjeni.
Sve je ovo bilo nazor, seljacki, iscenirano, ljigavo i licemjerno. To nije Željo, tako se ne dolazi u klub i tako se ne ponasa u normalnom drustvu.
Sve sam to progutao zarad neke suplje da sad ide nekakva dominacija. Ja ne zelim klub jednog lica kako god da se to lice zvalo. Sta tu nije jasno?
To sto nisam fizicki prisutan na Grbavici ne znaci da ne pratim, ne gledam i da ne vidim svojim ocima. Koliko si puta prodao ove godine preko 3500 karata? Ne interesuje me statistika iz regiona, evo uporedi se sa sezonom dok je Slavko bio kolko je ljudi protiv Zrinjskog i Sirokog bilo a koliko sad.
I jesu konkuretni znatno losije igrali ovu polusezonu nego proslu, drasticno losije, to broj bodova govori a i stanje na tabeli, i opet nis prvi a kamoli da pobjegnes na plus 6 ili 9.
Sve smo razjebali i napravili podjele zarad cega? Sta smo to dobili de mi ti reci posto ja ne vidim ocigledno?
Eto ja nisam navijac Želje, jos sam i pitar jer gledam stvari realno.
Ne vjerujem ljudima koji lažu, a danas je u i oko naseg kluba takvih poprilican broj.
Ti ako si zadovoljan, ja nisam, mozes li svariti da gledamo na stvari drugacije?
A ja mislio da je ovo klub za istomisljenike i ne istomisljenike... Jest al malo sutra.
Mozete me i banovati komotno sto se mene tice. Nismo napredovali niti u jednom segmentu u zadnjih godinu dana, posebno kad je svijest u pitanju. Kvalitet rasprave i postova na ovom forumu isto ide nizbrdo. Valjda ljudi isfrustrirani onako, bez razloga, sve je med i mlijeko.
PS. Veliki pozdrav za Storma, mislim da me on jos razumije
Sent from my OnePlus 7T using Tapatalk